💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 097
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 210
Черна станция, тези спорове ги водя ежедневно. Знам, че няма да ме разберете, но поне не ми забранявайте аз да разбирам него. Когато се кача на мотора не карам с 20. Ето, признавам си.

Хайде да ни спестиш лирическите отклонения. Никой не го интересува. Пиши по темата.

Ама капитан си избраха жълтите...

Хайде,  да не ми даваш наклон. Прескачай ме и не ме занимавай.

JoyJoyJoyJoySunglasses
Типично!

Бреййй, бойците големи машини ще дойдат.

# 211
Бойците са най-силното племе, но Мани е тотал щета. Без нея щяха за летят.

# 212
  • София
Паулина е мишка в живота и сега има поле за изява. Яко насъбрани комплекси, които лъсват. Ако някой одобрява поведението й или разсъждава по същия начин, значи е като нея. Което не е чудно- в България е пълно с такива пикли и пикльовци.
Flushed
Е, след ей това по-горе, не вярвам да има смелчага, който да напише, че харесва Паулина...
JoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 213
Ами няма как нормален човек да смята такова поведение за адекватно. И не, не защитавам Семира, тя също не става.

# 214
Ахахаха ..
Лок'тар огар Кока-Кола Simple Smile

Сега идва време за звездата на Манка-Калпазанка и пренасянето и по трасето. И после на синхрона да може да каже - Минах го ! Simple Smile

# 215
Тая Полина като я гледам чак ми се драйфа, то нахално, чак вика и другите са мишки Ха-Ха тя си е самата мишка много съмочувствие има това момиче не знам.

# 216
Как може на това комедийно ШОО да се обиждате един друг- забавлявайте се!

# 217
Я да им изпее "Катерино моме" и всички ще са ѝ в краката припаднали.
Тя пяла ли е досега?

# 218
  • София
Изпуснах досега, но като гледам коментарите май не е е фатално. Simple Smile
Пак загледах Паулина нарочно - нищо излишно не виждам у нея. Освен проклетия й характер Simple Smile На фона на всички силиконки и джуки, естествената й хубост не може да се отрече.
Дори не знам защо толкова време й отделяме.

# 219
  • София
Гледам със закъснение, ама не мога да се сдържа. Не знам колко мрънкала Семира, ама Паулина не се търпи. Наду ми главата с мърморене, толкова отрицателна енергия се излива от нея, пфуууу!

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:24 от лято!

# 220
И мен, страшно ме натоварва, няма ли да вземат да я махнат скоро.... 🙄

# 221
  • Испания
И мен, страшно ме натоварва, няма ли да вземат да я махнат скоро.... 🙄

Мисля, че не.

# 222
Мани дали ще се похвали, че се е справила супер? Дали ще обясни на Соня и Стоян, че е била по-добра и от двамата Grinning

# 223
Аз харесвам Поли и мисля и Вальо, и Туджаров и Семира умират от страх да не отидат на елиминации. те са мишките - не Поли.
Злобата е да не би Поли да спечели.

# 224
Тази стена Simple Smile
Сега ще има цирк.

Общи условия

Активация на акаунт