💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 946
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 360
Да не забравяме, че също така ни спестиха и коментарите на Красима относно етническия произход на играч от друго племе.
Това съм го пропуснала. Какво е станало?

# 361
Това съм го пропуснала. Какво е станало?
Това се случи по време на първият им номинационен съвет. Андрей стреля по Красима с два гласа и директно каза, че тя е говорила нещо лошо за участник от 'различен произход'. Братоев и компания потушиха огъня, твърдейки, че Андрей не е разбрал някаква шега на Красима. Така и така не разбрахме какво всъщност е казала.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 04:39 от Lucky 7

# 362
  • Sunshine state
Семира ми иде да я лепна с нещо по-тежко всеки път като я видя.. С тая лукава усмивка е супер злобна. Туджаров и Ко са повече от жалки. Милена в кюпа. Права е Паулина в случая. 😡  Елизабет е една мишка и тя. Каквото и да кажа за Мани, ще бъде малко. Време й е тази седмица да си ходи!

# 363
Семира ми иде да я лепна с нещо по-тежко всеки път като я видя.. С тая лукава усмивка е супер злобна. Туджаров и Ко са повече от жалки. Милена в кюпа. Права е Паулина в случая. 😡  Елизабет е една мишка и тя. Каквото и да кажа за Мани, ще бъде малко. Време й е тази седмица да си ходи!
Напълно съгласна съм, Семира ми е еднакво антипатична с Паулина. Искаше ми се Габриела да остане, но за съжаление не се случи. Мани нищо не игра, а пак дава акъл и поучава - няма такъв дразнител направо.

# 364
  • Sofia
Сега Калоян трябва да въведе ред в тази банда. Няма шанс.
Реално носенето на Мани им е променилo двойките за топчетата, защото част от играчите са я носили.
Аз не разбрах как точно носенето на Мани им промени двойките,като трябваше всичките да са стигнали,за да започнат с топчето. Thinking

Чак сега успявам да се запиша в новата тема.
Смайли,страхотна си,благодаря още веднъж за труда и усилията. Hug

п.п. В анкетата не гласувах,защото,по стечението на обстоятелствата,знам резултата.

п.п.п.Много се забавлявах с госпожица перфектната и по-добрата от теб,и от теб,и от теб...,като я гледах на стената.
За Мани ясно.Но от това съвършенство кой да очаква...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
  • earth
Стоян: "На какъв принцип ще правиш номинациите?"

На принципът на личната изгода.   

# 366
  • На брега на реката
Не съм се включвала до сега, но да си кажа, че довечера съм за Миленка. Тиха, мила, но играе с много хъс и умения, а и другото за което си мисля, че е в нейна полза е, че Елизабет е по-ниска, съответно с по-къси крака и ще и е по-трудно на гредата!

За Манка и Пулито, всичко сте казали. До сега исках да ги изкарат и двете, но вече не. Така удариха дъното, та вече искам да видя Мани и Пули в обединеното племе. Ей тогава ще е големия цирк! То, така или иначе игрите са на заден план, а и като са режисирани, се губи всякакъв смисъл, та по-добре цирка да продължи!

# 367
Дупката на второ топче на шампионите е по-плитка.

Димо: "Прехвърлете я, прехвърлете я всички!"

Едните ще ги тъпчат и унижават, другите ще ги прехвърлят през целия формат.

Бягането към стената беше един път.Отдавна не бях се смял така,  както когато видях Мани да се засилва към стената;) Направи си плаче за гифче:)

# 368
  • София

п.п. В анкетата не гласувах,защото,по стечението на обстоятелствата,знам резултата.

В скрит текст ще напишете ли кой печели капитанската битка днес?

# 369
Има някакъв проблем с Красима, който не виждаме. Много хора от племето не я харесват, а имаше и подхвърляния, че се държи различно пред камерата.
Вчерашната игра перфектна за Мани - нищо не прави, само я пренесоха през стената. Трябва във всяко племе да има по един такъв участник за да е справедливо. От всички състезатели само Паулина имаше проблем с преминаването (изключвам Мани, защото е като тежък камък на шията на племето). Сега чак забелязах и колко голям задник е отпраша Паулина, това само от резиденцията.
Играта, която гледахме накрая с топчетата бе една от игрите във фермата миналата седмица. Там обаче топките не падаха през дупката, където се очаква да бъдат пъхнати и се съмнявам изобщо да можеха да бъдат извадени. Тук топките на сините паднаха милисекунди след като каза край. Освен това докато Димо се върна да дава указания да прехвърлят Мани, не гледаше изобщо кой какво прави на стената. Бойците се сменяха както им дойде. Изобщо правилата са, че няма такива.

# 370
Ако Игри на волята се прави от Иван и Андрей, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Не, че много ги харесвам, но между Фермата и Игрите има балкан разлика като усещане.

# 371
  • Където морето целува небето...
Сега Калоян трябва да въведе ред в тази банда. Няма шанс.
Реално носенето на Мани им е променилo двойките за топчетата, защото част от играчите са я носили.
Аз не разбрах как точно носенето на Мани им промени двойките,като трябваше всичките да са стигнали,за да започнат с топчето. Thinking
И аз това се замислих снощи. Трябва да върна да чуя Димо казва ли, че всички трябва да са пред стената с топчетата и тогава да се започне.

# 372
  • Асеновград
Това ми било Игри на Волята , не мога да повярвам какво гледаме. Тази Мани  , няма толкова тъпо парче. То не стига че за нищо не става , но и с голяма уста. Взела да се плюнчи на Соня.....Време е вече наистина да си ходи , стига са се излагали цялата продукция с нея.
Не мога да преценя ,но мисля че тази Семира ме дразни повече от Паулина.
В този отбор , най ме е яд за Валентин , харесвах го , но защо му трябваше ,и той да пада на нивото на махленска клюкарка.
В този сезон , големи смешници са подбрали.

# 373
Има някакъв проблем с Красима, който не виждаме. Много хора от племето не я харесват, а имаше и подхвърляния, че се държи различно пред камерата.
Кои са тези много хора, които не я харесват? Аз се сещам само за Андрей, Елизабет и Габриела.

# 374
  • Sofia
Оххх голям смях с тази Манка. 😂 Буташ го, дърпаш го, теглиш го, като прани гащи го влачиш по терена, пак, и пак, и пак.. А за благодарност, то те лае, и обижда! Толкова бездарно, безполезно, нагло и нахално мекотело рядко се среща. Чудя се, как е оцеляла до тази възраст!?
Трътката на Мис съвършенство й изигра лоша шега, видя, че "прекрасната" й задница я дърпа назад, и удобно се сети за крачето. Като я видя с тези изцъклени очи, направо се втрисам. 🙄

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 11:47 от Crystal_Noir

Общи условия

Активация на акаунт