💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 007
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 375
  • През девет планини в десета...
Ох, много смях в тоя формат има... Аз отдавна вече го гледам като комедия от типа на Смотаняци или Ало, ало. Особено Мани като се зададе със засилка да прескача стената. Като еднокрак пират на няколко рома куцайки по палубата... И всички я теглят, подпират, поемат, задържат я да не се гътне и изпълняват нарежданията и. И ДА МИ ПАЗИТЕ КРАКА, ЕЙ 😆😆😆😆

# 376
Joy умрях от смях с Манка Joy страшно нелеп образ!
а паулинчето бая се е закръглила и хич не е в спортна форма.

# 377
Симпатиите е отделна тема, но чисто звуково, тия женски форми на мъжките имена ме кефят все повече.
След Лазаринка вече имаме Морунка и Стоянка.
Очаквам с нетърпение Богданка, Стратимирка, Туджарка и най- благозвучното - Рабухчийка.

Впрочем Рабухчийката ще се окаже "скрита лимонка".  Уж се държи с Пауломирките но  има едно наум и май е готов да ги зареже. Обърнете внимание, че в живота навън, Туджарката и Рабухчийката се държат много приятелски.

# 378
И на мен ми хареса, че Рабухчиев не иска да приеме ролята на верния паж.

# 379
  • London
Нещо ни спестяват от Красима. Няма шанс Елизабет да е толкова настроена без причина.
Аз я харесвам в битка, но подозирам, че има особен характер откакто успя да се счепка с Андрей, който меко казано дори не говори кой знае колко..... Но наистина каквото и да е се спестява и не се вижда на яве.

# 380
Искам шампионите в резиденцията, бойците - на реката, но знам, че няма да станеееееее.

Знаеш, знаеш, ама взе че стана.

# 381
Ако имаше нещо скандално покрай Красима, не мисля, че продуцентите щяха да го спестят.
Аз я харесвам в битките, добра е.

# 382
  • София
И какво се оказа на стената снощи, че мис "Аз съм най-добра от всички ви" всъщност е най-не-спортна, но пък с най-големи претенции, които постоянно трябва да ни се показват. И това досадно отмятаме на косата и пускането й при всяка възможност, за да е красива, леле колко ме дразни такава крайна суета.

Бети вероятно от срам ги е блокирала останалите. Зад камерата ги е плямпала негативните коментари без да се замисля какво ще стане после. А ябълката на раздора според мен е било мъжкото внимание. Дори крещящото червеното й червило снощи тъкмо това зовеше - забележете ме най-после като жена, а не като джудже Simple Smile

Гледам я Кремена в близките планове и се убеждавам, че това жена не е, сори. И всички интервенции по лицето й са опит да заприлича на такава, защото не са само устните, а и веждите и скулите са нереално странни и пипани.

# 383
кремена....може да има добра душа. но тя и соня са плашещи. при соня според мен, освен интервенциите, се е получило смъкване на лицето от рязко и голямо отслабване /тя беше пухкавелка навремето/.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:15 от Не се сърди, човече

# 384
Стори ми се, че Кремена има проблем с говора, заради тези устни.
На мен червилото на Елизабет много ми хареса, за съжаление не ми отива такъв цвят, но на нея и стои добре.

# 385
аз не мога да разбера красима защо така странно говори.

# 386
  • Испания
Скрит текст:
Има някакъв проблем с Красима, който не виждаме. Много хора от племето не я харесват, а имаше и подхвърляния, че се държи различно пред камерата.
Кои са тези много хора, които не я харесват? Аз се сещам само за Андрей, Елизабет и Габриела.
Така е. Андрей от самото начало имаше конфликт с нея /макар че извън играта не се вижда да има такъв/. Тогава и Елизабет и Габриела бяха срещу него.

Естествено, че Габриела ще се обърне специално към Красима, след като с Елизабет за дупе и гащи, а Елизабет не понася Красима. Все тя ѝ е в устата.

Сега някой говори ли за ужасните интервюта /като искат да си ги наричат синхрони, за мен са интервюта/ на Елизабет, която ги нарежда от първото отиване на реката по домовата книга, а по-късно зацикляше и все започваше и свършваше с Красима? Продукцията пося съмнението: аха, щом така Елизабет, Андрей, ето и Габриела, значи... А за мен в основата е лиглата. Щом и Андрей започнаха да го пускат да говори... Това е разочаованието ми. Не мислех, че ще шушука по пътеките с Елизабет. Или действително тя му е повлияла, или се е огънал под натиска на продукцията и е решил, че по този начин ще стигне по-напред. Хич не ми се иска да е вторият вариант. Защото нали знаем как продукцията може да скрои шапка на силен играч и да отпадне?

Скрит текст:
Искам шампионите в резиденцията, бойците - на реката, но знам, че няма да станеееееее.

Знаеш, знаеш, ама взе че стана.

А, де! Затова се ядосах, че не съм пуснала тото.

# 387
Смайли, не мисля, че Андрей е толкова лесен за манипулиране. Надявам се да се дистанцира от Елизабет, но едва ли, явно и след предаването са запазили близки отношения.

# 388
  • Испания
И аз не мисля, но това, което виждам, ме разочарова. Да, близки са. Нали бяха отишли и двамата при Туджаров, за да гледат епизод. Това още повече ме изумява, но... той си знае.

# 389
Рабухчиев май се опитва да прази неутралитет, не е толкова тъп като Полимир. Даже ми се струва, че скрито симпатизира повече на другата група, ама явно не ще да бъде нарочен от мис Съвършенство. Която пък поне на резиденцията можеше да направи нещо с тая коса като разплетена дамаджана..

Общи условия

Активация на акаунт