💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 999
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 19:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 466
  • Вестерос
Честно казано вчера Семира беше по-добра от Паулина.. Така че тази Паулинска сила е доста пресилена

# 467
  • През девет планини в десета...
Ако имам възможност да си избирам водещ и коментатор искам да е Александър Сано ❤️

# 468
  • Испания
Не всеки би се съгласил да влезе в тази роля. Да обижда, унижава и да се прави, че не забелязва какво се случва.

# 469
  • London
Аз не съм видяла никой да обижда и унижава, вижте унизително си беше внасянето на храна, както нечии последващи думи и поведение. Той човек както себе си може да изложи, принизи и унижи.....друг да иска няма да може. Бяха порицани и нищо повече и то в рамките на нормалното. Аз не знам дали има предаване в което мамиш и те разкриват и съответно ти ръкопляскат.Joy

# 470
  • София
О, много често се опитват да дават квалификации водещите. Аз също смятам, че на моменти се държат неуважително към участниците.

# 471
Ами епитетите и към Семира и Валентин, че и към Туджаров, който все се дънел, дали не са обидни?

# 472
  • Испания
А думите към Мартин, когато "го победи" Паулина пред очите на същия водещ Димо, който знаеше колко е честна битката? И още, и още.

Но сигурно половината от зрителите го смятат за нормално. Затова още дъъъъъъъълго ще гледаме продукции на Тупарев.

# 473
  • Варна/Лондон
А сега си представете Паулина свекърва или тъща????
Със снаха като Мани, ех, мечти 😁

# 474
  • Sunshine state
Нито Алекс харесвах, нито Димо и Ралица са удачни. Трябва да е някой респектиращ и тежащ си на мястото водещ като Карамазов например. На мен той ми харесва за водещ в Сървайвър, та и тук смятам, че трябва да изберат някого като него. Димо няма нищо мъжествено в него и някои от импровизациите му в свободен стил са или подсказки, или са му меко казано обидни, а Ралица рецитира много отявлено. Не ме кефят изобщо. Сърчаджиева винаги ми е фалшивеела.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 20:18 от Pupitka

# 475
И аз много харесвах Карамазов като водещ.

# 476
Карамазов - скоро по BTV в новия сезон на Сървайвър Филипини.
Ралица е по-слабото звено на тандема водещ ИВ. Спокойно може да остане само Димо според мен.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 20:33 от Bengun

# 477
Карамазов е лицето на Сървайвър и въобще не го искам като водещ на друго сходно предаване.Просто ще ми развали "вкуса".
Сърчаджиева - абсурд,с нейният писклив глас и неприятна физиономия(за мен),не й отива да води ИВ,пък и е тоолкова втръснала..

Как може да вините водещите в присмехулство и злоба към участниците..дреме им на Ралица и Димо за тях.Взели са си хонорара и повтарят това,което им се приглася в слушалките.Евентуално Димо включва лични коментари по време на битката и толкова със своеволията.Ралица си кара 100% по сценарии.
Двама актьори играят ролята на водещи,така ги приемайте.

Апропо Иван и Андрей,аз също смятам,че щяха да се справят много по-добре и честно в сравнение с Тъпарев.За колко ли години държи лиценза?!

# 478
Иван и Андрей все още остават единствените, правили реалити с битки на живо в ефир.

# 479
Уффф, още ли се дъвче тая храна. Разбрахме, чудо невиждано, мерзост и пълно падение. Те водещите на втория ден забравиха и почнаха да повтарят в несвяст колко гладни били жълтите и как нищо не били хапвали 2 седмици на реката, тука още се носят високопарни изказвания за чест и честност.

Общи условия

Активация на акаунт