💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 980
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 450
Без да съм ви чела - триото Вальо, Семира и Туджаров плюс безгласната Милена ми стават все по-противни. А това подобие на жена/мъж защо го вкараха в червения отбор и докога някои участници ще влизат по средата на играта, та после чак и до финал ще стигат?

Поздравления за темата! Flowers Hibiscus

# 451
На хората които гледахме вчера епизода много ни се наби на очи в последната част на играта когато трябваше да прекарат топчетата по трасето, че Полина не спираше да дуднеше и викаше когато преминаваха играчи които са от другия лагер, което беше супер напрягащо, а когато тя, Статимир или Рабухчиев преминаваха беше тишина. Не знам дали се осъзнава тя, но много напряга обстановката, като не спира да говори в игри на нерви.

# 452
А сега си представете Паулина свекърва или тъща????

# 453
На мен пък водещите никак не ми харесват. Иван и Андрей просто са класи над тях. Когато се бъзикат с участниците си личи, че е добронамерено, не съм усетила фаворизиране и бутане явно на някой за сметка на друг, особено когато са на дуел. Изобщо атмосферата във Фермата е коренно различна.
И да, Ралица и Димо четат сценарий, но понякога си усещам, особено Ралица как със задоволство се гаври с някои участници. И да не зависи от тях, можеха спокойно след един сезон да не се съгласят за втори и да се откажат, ама парите...Алекс Сърчаджиева нямаше такова надменно отношение.

# 454
За мен Сърчаджиева е в пъти по-дразнеща. Димо даже ме радва с някои попадения. На Ралица не харесвам тези реплики с историческите реминисценции, защото са изкуствени и нагласени. И кой им ги пише тези работи за "Симеон Велики"...

# 455
  • Испания
На мен пък водещите никак не ми харесват. Иван и Андрей просто са класи над тях. Когато се бъзикат с участниците си личи, че е добронамерено, не съм усетила фаворизиране и бутане явно на някой за сметка на друг, особено когато са на дуел. Изобщо атмосферата във Фермата е коренно различна.
И да, Ралица и Димо четат сценарий, но понякога си усещам, особено Ралица как със задоволство се гаври с някои участници. И да не зависи от тях, можеха спокойно след един сезон да не се съгласят за втори и да се откажат, ама парите...Алекс Сърчаджиева нямаше такова надменно отношение.

Нито Алекс се държеше така, нито чак толкова зле Ралица и Димо миналата година.

Миналата година толкова хора не ги харесваха, аз все искрено ги защитавах, защото ги харесвах. Самата аз многократно съм писала, че четат или повтарят това, което им говорят в слушалката, но... не може да не направи впечатление тази година държанието им. Аз виждам удоволствие на лицето на Ралица и Димо и явно пристрастие, колкото и да повтарят, че са безпристрастни.
И да не тръгне пак някой да ми обяснява, че са актьори. Много обичам да ми обясняват какво трябва да виждам.

# 456
А сега си представете Паулина свекърва или тъща????
Защитавам я Поли, но преди всичко съм мъж .. тук е Мани-Мани положението Simple Smile

# 457
Ралица е актриса.
Наета е на работа.
Говори каквото и кажат и каквото е в сценария. Защото това правят професионалистите - вършат си работата, независимо харесва ли им или не.
Така си е, независимо колко долнопробна е ролята ...независимо дали им харесва ролята, важно е да им харесва хонорара.
 Нормално, не е лесно да имаш ниво в това, на което си готов, тежки времена 🙂

Както каза една мацка в предишната тема " не ги жалете Рала и Димо, не са читави,  щом са отново тук след миналата година" .

# 458
Личи си надменността на Ралица в дадени ситуации. Още в миналия сезон го забелязах. Това няма как да е по сценарий.

# 459
Скрит текст:
Ралица е актриса.
Наета е на работа.
Говори каквото и кажат и каквото е в сценария. Защото това правят професионалистите - вършат си работата, независимо харесва ли им или не.
Така си е, независимо колко долнопробна е ролята ...независимо дали им харесва ролята, важно е да им харесва хонорара.
Парите са си пари.
Но не бих казал, че не им харесва ролята.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:41 от Bengun

# 460
  • London

Мен пък Алекс не ми харесва като водещ.... Една театрална интонация, преиграване и някак не си тежи на мястото. Не съм я гледала в Игрите, защото не съм гледала първи сезон, но от Брадъра и Биг Систър май беше имам достатъчно ярки спомени. Явно на водещи също всеки с вкуса си.....Joy Както и на участници.

И Иван и Андрей са манипулатори.....тази година обаче за пръв път не гледам Фермата, според мен е изчерпана, а и каста им вървеше с всяка година назад от предходната, както и сюжетната линия. Заради това съм и тук.....на мен лично този сезон предаването ми допада. Гледах половината от миналогодишния и смятам......, Че този е класа над миналогодишния по отношение игри, каст, сюжет.

# 461
  • София
Скрит текст:
аз не мога да разбера красима защо така странно говори.
И аз го забелязах....сякаш има проблем да се изкаже гладко.
Този проблем го имат 90% от участниците.

Мой въпрос, останал без отговор. Само въртене на очи.

Скрит текст:

Друг въпрос /не мой/ останал без отговор.

Толкова много хора недоволстваха от избора на Александра като водеща. Не мога да се сетя и за един момент, в които тя се е изложила по начин, близък до този, по който го правят Ралица и Димо. Тогава забележките бяха относно децибели и тоалети. На мнение съм, че предаването не се нуждае от двама водещи, особено след като не "водят" едновременно.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:48 от La Vikinga

# 462
  • Варна
Краставите магарета дори през сезон се надушват.
Скрит текст:
На обяд МаниТъ беше в Хепи на Морска гара с друга жена/непозната ми беше/, хапваха.

# 463
За мен лично Александра беше трагедия, когато трябваше да коментира самите игри. И като съдия също беше много зле. Сравнена с Димо е с класи по-слаба в това.
Най-интересното при нея беше издевателството на стилистите върху нея. Имаше потресаващи тоалети и съчетания.

# 464
  • София
Още помня едно леопардово екипче,мда Simple Smile Аз подскачах и намалявах звука от крещенето й.
Сега определено се заслушвам в коментарите на Димо,че има някои попадения.
С Ралица са добър екип.
Карамазов е един ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт