💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 972
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми направо добро впечатление снощи, че никой не се заяде с Поли, че се забави на стената. Тя жената добре си мина, не се предаде, но съм почти сигурна, че ако Семира беше на нейно място, Поли нямаше да пропусне да и каже, че не се е справила добре. Тя Милена от две седмици напълно я засенчва като представяне, ама Поли не съм чула веднъж да я похвали, даже напротив, започна много да и се дразни.
Също съм много впечатлена от Соня в игрите. Каквито и кусури да има в характера се раздава винаги и е много комплексен играч. Все пак това е жена на 43г, раждала, няма да е много коректно да я сравним с някоя от жълтите жени.

# 436
Ралица е актриса.
Наета е на работа.
Говори каквото и кажат и каквото е в сценария. Защото това правят професионалистите - вършат си работата, независимо харесва ли им или не.

# 437
Мани се включи на живо в ИГ с някакъв младеж от минал сезон /брадясал и с поведение на напушен/. Не съм гледала минали сезони и не ги познавам.

Спойлер
Скрит текст:
Та Мани каза, че след няколко епизода ще прави миглите на участничка в предаването. Значи ли това, че отново ще се задържи? Вероятно...

# 438
На мен ми направо добро впечатление снощи, че никой не се заяде с Поли, че се забави на стената. Тя жената добре си мина, не се предаде, но съм почти сигурна, че ако Семира беше на нейно място, Поли нямаше да пропусне да и каже, че не се е справила добре. Тя Милена от две седмици напълно я засенчва като представяне, ама Поли не съм чула веднъж да я похвали, даже напротив, започна много да и се дразни.
Също съм много впечатлена от Соня в игрите. Каквито и кусури да има в характера се раздава винаги и е много комплексен играч. Все пак това е жена на 43г, раждала, няма да е много коректно да я сравним с някоя от жълтите жени.
Напротив, зад кадър Паулина постоянно отбелязва колко добре Милена се е представила, точно в такива моменти много от участниците се възползват да плюят другите.
Също на елиминационната, когато Ралица я попита как ще коментира представянето на Семира, (която издържа секунди без да е контезена), Паулина каза че няма да  коментира.

# 439
  • Испания
Мани се включи на живо в ИГ с някакъв младеж от минал сезон /брадясал и с поведение на напушен/. Не съм гледала минали сезони и не ги познавам.

Спойлер
Скрит текст:
Та Мани каза, че след няколко епизода ще прави миглите на участничка в предаването. Значи ли това, че отново ще се задържи? Вероятно...

Александър от миналия сезон. Бута се навсякъде, пише в профилите на всички, дава оценки. Човек без работа.

# 440
Яй Simple Smile
Това е било много трудно за издържане.
Има нещо много сбъркано в Александър от С2, аз го засяках за малко в един лайф на Туджаров преди около седмица .. много натоварващ ми е - изгони ме от лайфа за по-малко от пет минути.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 15:30 от Bengun

# 441
  • Испания
Краставите магарета дори през сезон се надушват.

# 442
  • Sunshine state
Още в миналия сезон се зародиха подозрения за психичното състояние на Александър, но човекът определено си има проблеми.

# 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не бях гледала известно време, обидена и омерзена от режисираната простотия. Снощи реших да си пусна битката за територия, мислейки, че играта е в понапреднал стадий и нещата са станали идея по-сериозни. Ами нямам думи! Останах в ступор, единствената мисъл в главата ми /простете френския ми/ - тези е**ват ли се с нас?!
Всички сме наясно, че на Тупарев много, ама много му липсва ББ, но не всяко предаване може да се превърне в Брадъра, не става.
Иначе направо си е паднал на късмета с безочливата циганка, сигурно не може да повярва откъде му е дошло това щастие. Нарочно да беше търсил, нямаше да намери чак толкова некадърно същество.

# 444
  • Sunshine state
За коя безочлива циганка говориш, че те са две там. 🤣 Въпросът ми е реторичен.
Вчера и на мен ми направи впечатление странното поведение на Елена.

# 445
  • Испания
Става ми лошо, само като гледам Стратимир.

# 446
  • London
Ралица е актриса.
Наета е на работа.
Говори каквото и кажат и каквото е в сценария. Защото това правят професионалистите - вършат си работата, независимо харесва ли им или не.

Аз пък харесвам водещите. В сравнение с лица като Кънчев и колежката с която бяха до болка втръснали на екран са далеч по-приемливи.

# 447
Стратимир ме е най-неприятен от всички. Има нещо арогантно, позьорско и гаменско в поведението му. Дори дъвканите тук две девойки не ме потрисат толкова.
На колко години е този, че се държи като недорасляк, съдейки по сторитата в ИГ?
Вероятно се надбягвам с динозаври,  но не разбирам такива изцепки,  като да си провесиш краката от ръба на висока сграда и да се снимаш на клип.

# 448
И на мен ми дойдоха в повече реакциите на Елена. Супер инфантилно поведение. Елизабет пък се държи като абсолютно детенце. Говор, маниери, чак се качва на плота, за да стигне до шкафовете. Joy Бая странни екземпляри са събрани. Никак не ми харесват жените на Шампионите. Габриела също не ми допадаше. Единствено Красима става.

# 449
  • Испания
Стратимир ме е най-неприятен от всички. Има нещо арогантно, позьорско и гаменско в поведението му. Дори дъвканите тук две девойки не ме потрисат толкова.
На колко години е този, че се държи като недорасляк, съдейки по сторитата в ИГ?
Вероятно се надбягвам с динозаври,  но не разбирам такива изцепки,  като да си провесиш краката от ръба на висока сграда и да се снимаш на клип.

На 28 г.

Общи условия

Активация на акаунт