💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 983
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 390
Косата на Паулина на мен лично ми харесва. На външен вид си е екстра - не е красавица (според моите представи), но е привлекателна. Язък за отвратителния й характер.
Бети ми изглежда като човек, който честичко търси внимание, особено от мъжете. Прави се на малка, сладичка и добричка, но си е злобарче. В игрите обаче до момента си е добре.

# 391
Честно казано не го харесвам Андрей от самото начало, но като играч не мога да отрека, че е може би е един от най-добрите, може би и най-добрия, но никак не си го представях в ролята на клюкарка. Някак самостоятелна бойна единица ми се струваше. Или Красима го дразни наистина безумно, или участва в някакъв тъп сценарии.
От племето на корабукрушенците най-много ми се струва, че му личи на Валентин, че органически не я понася Паулина. Особено снощи, когато се смееше, коментарите бяха просто уникални. Такова чудо няма изтърпяване, а и като си затворен 24/7 с него и в един момент те избива на агресия. Смятам, че на следващият съвет няма да са толкова обрани в номинациите. Върпеки че ги четох как се оплакват, колко много били изрязани и колко от разменените реплики не са се видели.

# 392
Аз снощи се изумих от самообладанието, което Соня запази, докато госпожица Носят ме, мамо, влачат ме ѝ държеше сметка за играта.

# 393
Все повече се замислям - участниците дали не търсят филмова изява?
Абсурдно ми е да са истински с това, което показват. Не мога да повярвам, че някой ще стигне до там да се смее като зла вещица /Елена/, ще е като дънер, но въпреки това ще е с претенции на добър играч /Муни/ или ще плямпа нон стоп критики /Пуйка/... Не си представям и да ти доставя удоволствие да играеш ролята на "трън в з@дника" /Семира/ и да се хилиш като сцепена краставица...
А унижението да влачат /буквално!/ Муня на Морунов и Стоян или Калоян...за без пари тия роли не ги разбирам!
Дано си заслужава цената цялата тази излагация.

# 394
  • Испания
Като споменах Андрей... 

И пак Елизабет се появява.

Когато вчера Андрей се включи за малко в лайва от Асеновград, започнаха да му искат баклава. Алекс каза, че така и не им е направил в резиденцията. Андрей обеща, че ще му занесе в Германия.
Явно, сега се занимава с правене на баклава.

# 395
Абсурдно ми е да са истински с това, което показват. Не мога да повярвам, че някой ще стигне до там да се смее като зла вещица /Елена/, ще е като дънер, но въпреки това ще е с претенции на добър играч /Муни/ или ще плямпа нон стоп критики /Пуйка/... Не си представям и да ти доставя удоволствие да играеш ролята на "трън в з@дника" /Семира/ и да се хилиш като сцепена краставица...
А унижението да влачат /буквално!/ Муня на Морунов и Стоян или Калоян...за без пари тия роли не ги разбирам!

Спомнете си какво казаха Ваня и Боби -  "Два месеца се правихме на актьори"

# 396
  • London
аз не мога да разбера красима защо така странно говори.
И аз го забелязах....сякаш има проблем да се изкаже гладко.

# 397

Съгласна съм. Обаче без тези роли нямаше да има чак толкова какво да обсъждаме, на какво да се възмущаваме и тюхкаме Joy

# 398

Спомнете си какво казаха Ваня и Боби -  "Два месеца се правихме на актьори"

Ми не съм го чула/прочела, но явно си е театро от всякъде Simple Smile
Аз от доста време го гледам като "Ол инклузив" - с лошата актьорска игра и нелепите ситуации по сценарии Simple Smile

Иначе сериала след третата серия го зарязах - много ми тъпееше...

# 399
  • Испания
За почитателите, сред които не съм аз

Сега ще започнат да разпространяват новината оттук и в други теми.

# 400
  • London
Смайли, не мисля, че Андрей е толкова лесен за манипулиране. Надявам се да се дистанцира от Елизабет, но едва ли, явно и след предаването са запазили близки отношения.
Да де....всякакви теории без да знаем дали действително имат повод да шушукат. Според мен лично няма дим без огън. Както казах харесвам Красима в битка, но това не означава, че ще й адвокатствам без да съм наясно как се е държала през по-голямата част от времето.....

# 401
Довечера очаквам или Милена, или Елизабет да вземат играта, но ще заложа на Елизабет. Надявам се Милена да я вземе, най-симпатична ми е от тримата.

Иначе за отношенията между Красима и Елизабет, продукцията си умират да покажат всяка интрижка, така че ме съмнява да прикриват нещо около нея, особено пък ако потенциално това ще създаде скандал. Освен ако не е с връзки вътре Красима. По-скоро Елизабет (а и Габриела) я е яд, че получава повече мъжко внимание/по-добре се разбира с мъжете. А Елизабет ако наистина е яла наравно с тях и после ги е издала, си е подла работа. Нищо чудно, че ги е блокирала, ще има ли очи да им каже нещо, особено както и ги реди сега във всеки епизод.

Предаването ще стане доста по-поносимо, ако изгонят Паулина и Мани.

# 402
  • Испания
Това е от мен.

А това - от Неделчо

Ето оригиналната сценка. Снощи ѝ правих скрийншот.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 11:48 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 403
  • Sofia
Ха ха ха Смайли, това е върхът! 😂😂😂 То таз "прекрасна" персона, кой не я носи, бута, влачи и разнася по терена.. Само Димо и Ралица още не са се включили, и е крайно време да го сторят, и те. 😂
Манка - общата предлагам да я кръстим. 😂 Бремето на всяко племе!

# 404
  • Испания
Трябва да събираме пословици.

- Носи Мани да те лае!

- Сговорна дружина Мани повдига.

- Бавната Мани - срам за племето.

- Седем бойци - хилава Мани.

- Ако я боли Мани, колкото я мързи, отдавна да е умряла.

- Ако е Мани, рошава да е.

- Лошото време се оправя, лошата Мани - никога.

- В царството Тупарево Мани е цар.

- Стоян в нужда се познава от Мани.

- Стоян зяпа, Мани лапа.

- Каквато Мани посадиш, такава Мани ще пожънеш.

- Гладна Мани кафе сънува.

- Да би мирна седяла Мани, не би финал видяла. /Пу-пу, да не се случва!/

- Две остри Паулина и Семира брашно не мелят.

- За всяка Мани си има болка.

- И без Паулина се съмва.

- Като бърза бавно Мани, далече стига.

- Който ум няма, има крака. Който крака няма, има Морунов, Стоян, Калоян, Неделчо.

- Който го е страх от Мани, да не ходи в ИВ.

- Който не носи Мани, не трябва да яде.

- Зрителите си лаят, Мани си върви.

- Мани не иска молитва, а мотика.

- На Мани краката са къси.

- Не е луда Мани, че яде баницата, а Тупарев, че ѝ я дава.

- Не може да носиш и Мани, и Паулина под една мишница.

- Ако не си помогнеш сам, ще ти помогне продукцията.

- Мани се вмирисва откъм Тупарев.

- С трици Мани не се лови.

- Докато зрителите се намъдруват, Мани и Паулина се налудуват.

Пишман автор

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт