💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 871
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 795
Очаквам Неделчо да нареди преди Елизабет.

# 796
еми друго си е и акъл да има човек

# 797
Елизабет не е на място си в тази позиция.
Много слабо се представя.
Предполагам, че Неделчо ще е по-бърз от нея.

# 798
  • София
А защо не каза на масата " Нямам желание да съм капитан" или ще капитанствам само в онази част в която ми дават няколко допълнителни гласа за номинация.....

Много грозно! Да беше оставила я Семира, я Рабухчиев в такъв случай. Можеше и малко повече желание да вложат.
Не защитавам избора на Милена и на нейната групичка за капитан, просто констатирам, че нямаше желание да играе и това е причината да падне съвсем в началото. Вярвам и че предпочиташе Калоян да победи, нея наградата изобщо не я интересуваше. От там и гласът ми за това, че "вярвам на мотивите ѝ".

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:51 от La Vikinga

# 799
Чухте ли я Паулина, не може за се удържи, дори и когато побеждават.

# 800
Елизабет е кухааааа

# 801
  • Буркина Фасо
егати и племето .... турнаха миглата на най-трудната позиция Smiley

# 802
Хехе . познах за Неделчо.
Жалко за Елизабет, загубата на Шампионите е изцяло нейна.

# 803
  • Испания
Прецака всичко тази лигла. Та е и капитан на всичко отгоре.

Неделчо: "Не на туй страни!"

Браво на Неделчо!

# 804
Елизабет си заслужава една номинация.Супер зле ,много неадекватна и  тя с голямо самочувствие.

# 805
Аааа мед, аз съм от четиримата познали, че жълтъците ще са последни.

# 806
  • София
Радвам се, че имаше поне малко изненада в сценария и Жълтите няма да имат серия от победи тази седмица. Браво на Неделчо, който реши битката за Бойците и като че ли се справи най-бързо от всички на частта с пъзела.

# 807
Директно Елизабет на номинации. Потресаващо тъпо парче. Излагация и позор. Елементарна игра с кубове.
Неделчо за пореден път им печели играта.

# 808
Е, съжалявам, ама Неделчо е по-добър на пъзелите от Валентин! За отрицателно време се оправи.

# 809
  • София
Браво на Валентин!
Браво и на Неделчо! Мани обаче и тя слушаше и изпълняваше послушно този път, добре се сработиха двамата в тази задача. Добре, че Мани не трябваше да минава тарсето, че червените щяха да го закъсат яко.
Елизбает е нагла - каза, че може да реди (което очевидно не беше вярно), а после мрънкаше защо щяла тя да реди. И пак Красима й беше виновна. Браво и на Красима - не се дава, мъкна наравно с мъжете, мъжко момиче е.

Само на мен ли ми се строи, че Елизабет преписваше от сините???

Общи условия

Активация на акаунт