💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 893
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 945
zenata, не знам с какви мацки си заобиколена, но около мен жените над 40 не изглеждат по-добре от нея в тяло. Колкото и да се поддържаш, възрастта си личи, а при тези с по-малко подкожни мазнини - още повече. Най-много тук-таме да има по някое миньонче с младеещ ген, което изглежда по-свежо, и то обикновено не е от тези, които висят във фитнеси и по солариуми.

# 946
  • София

Игри на волята: България (06.10.2021)

Скрит текст:

Сезон 3 Епизод 25

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Връзката води до епизода от вторник с Капитанската битка (05.10), не до вчерашния епизод с битката на трите племена за спасяване от номинация.
М, дааа..отново грешка ПОПРАВИХ го тук в цитата, сега и в моят пост ще го оправя.

Моля, всеки който забележи, че съм дала грешен линк, да ми пише на лична,
защото не винаги се връщам да чета в темата и може да не видя сигнала.

# 947
Някой писа, че Соня е свалила доста килограми, впоследствие с тренировки се е постегнала, но да, дупето и бедрата са поотпуснати.
Аз я харесвам и ако затъче на два стана, а накрая си изиграе самостоятелно картите ще е супер. На кого да дължи лоялност? Появява се Калоян и мъжете - хайде Капитан. Соня пет седмици им е равна, играе за две-три жени и Неделчо ще реве, че е интригантка. Каквото и да си говорим - 2 гласа са си два гласа и Соня ги заслужаваше.

Елизабет и Красима са набори? Сега видях, че и двете били на 21 години. Лелеле, че тя Габи била най-малка.

Нормално докато седят и чакат кубчетата в главите на редящите да протече някаква мисъл - да си представят подредбата и насоките които ще дават. Имаха предостатъчно време, дори и да не са редили подобен пъзел да обмислят как е правилната подредба. Недебчо даже ръцете на Мани хвана да и обясни лява-дясна. Smile
За съжаление Бети го е редила този пъзел, колкото Мани Ханойските кули.

# 948
  • Germany
Е на колко пък повече ви изглежда Соня? Не знам на колко точно е, но си изглежда на жена 40+. Професионалните камери не са никак ласкави към бръчки, пори и всякакви несъвършенства, ако нямаш и грим и подходяща светлина, работата отива още по на зле. Соня е умна жена и добра в игрите, но характера ли и е кофти, те ли ни я представят в не дотам добра светлина…

# 949
  • София
И за мен Соня си изглежда на годините, а физическата подготовка, която демонстрира е над нивото на връстничките ѝ със сигурност.

Преди време я видях на живо в центъра, изглеждаше много добре. Явно умее да се гримира, косата ѝ беше чудесна, висока и стройна изглежда. Без грим и под осветителни тела, няма как да е добре.

# 950
  • София
На мен Соня ми допада. Не знам, може би съм пропуснала "змийските" ѝ прояви, но за мен там има някой "на горния етаж". Държи се умерено, не прави панаири, в игрите я бива. А и защо да не е в добри отношения и с едните, и с другите? Ако успее да го постигне, браво на нея. Grinning

# 951
На морето съм забелязвала много жени на около 20 с по-увиснали и безформени тела от това на Соня. Наскоро даже видях едно момиче, което сигурно беше на не повече от 15 с дрехи по тялото, които разкриваха провиснал корем и разплескан задник, а като цяло не изглеждаше дебело. Според мен не е просто въпрос на ген и години, а и начин на движение, хранене, тренировки.

# 952
  • Испания

Може да ѝ е занесъл баклава.

# 953
Симпатяга е Андрей с неговите баклави и еклери. Ако и това може да прави, златен е 😎

# 954
  • London
Това Ели само на мен ли ми се струва с някакво биполярно разстройство или нещо близко до него?Постоянно се смее насила ....и едни превъзбудени реакции.Grinning

# 955
Гласувах с Не в анкетата. Не ми е симпатична Елизабет от самото начало. Много ме дразни как говори, много.

Андрей е голяма свежарка. Smiley

# 956
Харесва ми това, че Андрей поддържа контакт с всички бивши съотборници (за разлика от някои хора). Изглежда ми готин и тъй като ми се струва най-силният играч този сезон, силно се надявам да победи. Снощната глупава номинация за Красима не е достатъчна, за да се разочаровам от него.

# 957
Елизабет още на визитката говореше през стиснати зъби, което за човек, работещ с деца, ми направи лошо впечатление. Сякаш се беше поотпуснала последните седмици и не изглеждаше толкова напрегната, но в снощния епизод определено ѝ личеше, че емоциите са ѝ в повече. Като навита пружина е.

# 958
  • Sunshine state
Това Ели само на мен ли ми се струва с някакво биполярно разстройство или нещо близко до него?Постоянно се смее насила ....и едни превъзбудени реакции.Grinning
Не само на теб. Чак биполярно не знам, ама е хиперактивна.
А колкото до това, че си мълчала, за да не разпалва конфликти, именно така стават най-големите конфликти - говорене зад гърба и после мълчи пред теб.

# 959
  • London
Не само на теб. Чак биполярно не знам, ама е хиперактивна.
А колкото до това, че си мълчала, за да не разпалва конфликти, именно така стават най-големите конфликти - говорене зад гърба и после мълчи пред теб.

Аз не говоря за Елизабет, а за Елена. Мислех, че е ясно.... понеже на нея викат Ели.

Общи условия

Активация на акаунт