💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 875
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 975
Не мисля, че Соня се коалира с Мани или някой в момента. Имаше някакви намеци, че се опитва да привлече Калоян, но може и да не е така. С Мани коментираха Морунов и Калоян как лежат и се оплакват на реката. Иначе Соня каза, че иска да номинират нея и тя да отстрани Мани.

# 976
Много исках бойците да отидат на реката, за да видя как Мани ще се тръшка. Обаче тя ме изненада - поне засега се справя, без да мрънка, даже рибки лови. Simple Smile Мъжете се пропукаха, Мани обаче е ЖЕЛЯЗНА! Simple Smile

# 977
  • София
Мисля, че видях преди малко Амелия Мира в репортаж на Нова за незаконни таксиметрови превози, но не разбрах каква ѝ беше драмата.

# 978
  • Испания
Мисля, че видях преди малко Амелия Мира в репортаж на Нова за незаконни таксиметрови превози, но не разбрах каква ѝ беше драмата.

Милата тя! Проблемът ѝ е, че са я хванали да използва колата си за незаконно такси.

# 979
  • София
Леле, ама това тя ли беше? Мернах само края на репортажа, но изобщо не я познах, а съм гледала съвсем внимателно 1-ви сезон. Но по-изумена съм, че се занимава с това да е такси, ако разбрах правилно?

# 980
  • Sunshine state
Става дума за Убър. Как така не се плащат данъци?? Естествено, че се плащат. Имам много приятели, които работят Убър в САЩ в свободното си време. На същия принцип е и в България сигурно. А всеки, който ползва Убър знае, че фактура му се изпраща чрез приложението. Лов на вещици пак.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 20:27 от Pupitka

# 981
 В България Uber  е забранен.

# 982
  • Sunshine state
Сериозно? Astonished Направо падам..

# 983
Хахах, Амелия Мира толкова ли го е закъсала, че с незаконни неща се занимава.. Joy

# 984
Става дума за Убър. Как така не се плащат данъци?? Естествено, че се плащат. Имам много приятели, които работят Убър в САЩ в свободното си време. На същия принцип е и в България сигурно. А всеки, който ползва Убър знае, че фактура му се изпраща чрез приложението. Лов на вещици пак.

Няма и бледо подобие. Тук става дума за частна договорка, без посредник и гаранции, с плащане на ръка и без данъци.

# 985
Сериозно? Astonished Направо падам..

Еми у нас всичко е наопаки Simple Smile

# 986
  • София
Не само у нас е забранен Убер, според мен става въпрос за Максим. Които продължиха работа, въпреки санкциите на Убер.

Много се е променила Амелия.

След малко дано стане интересна игра, но на мен най-голямо удоволствие ми е да гледам шампионите, по-голям хъс имат и са приятна гледка в игрите.

# 987
И ние на Новините на Нова, но не гледах внимателно. Тази пенеща се жена нашата Амелия ли беше? Дамата много ми заприлича на Башар Рахаловата мома, забравих ѝ името...с изпиления нос, която два пъти участва в Черешката.
Еххх, толкова си я харесвах, в поредния клонинг се е превърнала.

# 988
Амелия беше красавица, но за две години толкова се е "подобрила", че вече няма как да се използва това определение за нея ...

# 989
  • Sunshine state
Амелия беше красива, но за две години толкова се е "подобрила", че вече няма как да се използва тази дума за нея ...
Точно! Заприличала е на Майкъл Джексън. 🤦🏼♀
Не знаех, че Убър е забранен, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт