💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 750
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 110
Познах, че ще има внезапна смърт преди началото на осма седмица Simple Smile
Соня и Мани бяха очаквани номинации, но до тях се стигна по леко неочакван път.
Утре Мани и Красима си отиват според мен, Елизабет и Соня ще останат в играта от тази четворка.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 23:45 от Bengun

# 1 111
  • Варна
От промото нищо не разбрах. Директни елиминации- една ще се спаси, една си отива, две на елиминации- за плячка на отшелника? Така ли каза Ралица?

# 1 112
Една отпада директно, една се спасява, другите 2 отиват на елиминации. Аз така разбрах. Ако Красима не може да играе, има логика тя да отпадне.

# 1 113
Да. Според мен - Елизабет печели утре, Соня и Мани играят в елиминационен дуел - Мани отпада, Красима отпада директно - дали защото няма да може да вземе участие в играта или просто ще остане последна след началото и.

# 1 114
Утре Красима директно отпада, една се спасява, а другите 2 отиват на елиминации. Тъй ще да е.
За мен така е честно, тази Красима се контузила не от игрите, а от "случайност", ами да не е, кофти стечение на обстоятелствата и да си заминава.... Другите две страшилища, ако отидат на острова, ще уплашат и змиите и няма да има какво да ядат.

# 1 115
Представяте ли си утре Мани да победи SobSweat Smile

# 1 116
# 1 117
Трябва Мани да е аут ASAP. Ако може, да вземе и Соня със себе си. Да ходят на острова да си съскат със змиите. И след това у дОма.

# 1 118
  • Бургас

Другите две страшилища, ако отидат на острова, ще уплашат и змиите и няма да има какво да ядат.
Smile
Satisfied
Направо със сълзи се смея, горките змии...

# 1 119
Кремена ме изкефи как ѝ го ръгна на Соня. 😅
Струва ми се, че хич не го очакваше.

# 1 120
Кремена направи добра номинация, браво за което. Калоян също взе правилно решение. Неделчо можеше да номинира Мани, но доста хитро постъпи. Фенка съм му.

# 1 121
  • Пловдив
На Красима нали са й забранили да играе утре. Май ще пратят друг вместо нея, просто не показаха кой.

# 1 122
Кремена ме изкефи как ѝ го ръгна на Соня. 😅
Струва ми се, че хич не го очакваше.
Не, очакваше го според мен. Беше сигурна, че отива на битка с Мани Соня.

# 1 123
  • London
Андрей има съмнения.че Красима умишлено се е контузила,и го разбирам аз.Тая и на мене нещо не ми е на сърце Simple Smile
На мен ми е смешен като говори. Като каза " Тука от преяждане падна"Joy

# 1 124
  • София
Странна работа... когато Морунов влизаше, заяви, че дори всеки път да бъде изпращан на елиминационна битка, ще отиде без да се замисли, защото затова е влязъл във формата. Разбира се Неделчо е винаги там, където е спасението, барманът е бира лайт, а Кремена - е гадната част от чета со предател...
А още по странно е, че тук в темата точно жените намират поведението на мъжете за мъжко и даже им се кефят... Stuck Out Tongue Winking Eye

И хич и не споменавам Манито, което отдавна трябваше да е навън!

Общи условия

Активация на акаунт