💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 816
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 245
Най-противен герой от вчерашния епизод ми е Димо. Разбирам, че си е продал задника и декламира, каквото му дуднат в слушалката, но коментарите по време на играта са си негови. Не я харесвам Паулина, изобщо. Също съм коментирала, че бая заглади косъма в резиденцията, но този тъпанар, точно по време на нейния пост да обяснява, че била трътка (вярно, не с тези думи), айде няма нужда. Толкова тъпи коментари, на границата с обидни прави, когато не му диктуват в слушалката, че не е истина.
Ралица пък така да нахейти Валентин, че бил мухльо и не се справял, когато беше на битката с делвите и на онази, в която биха на пъзела го изкара героя на годината. Психарско е.
Номинациите няма да ги коментирам. Очаквано за мен се развиха.
Но Андрей....за него ще кажа само "Бай, бабо, да те не среща мечка"
Даже 4 годишната му дъщеря не била падала така нелепо. Абе, да не би някой да е застрахован? Красима да не си е зажулила крака сама. Поне от това, което видях на камерата и коляното й беше с кръв, и пръста й беше надут. Нелепо е, но се случва. Особено, след като обясняваше и Борис, че плочките са хлъзгави. Който не е падал на морки плочки, да знае, че е мега гадно, боли и даже и да си на 34 пак може да се изплющиш. Каква е гаранцията, че ако Красима не може да отиде на елиминация няма да я засилят директно да отпадне?
И с каква ехидна усмивка беше през цялото време. Ами ако утре ти стъпиш на криво? М? Ми не ме кефи. Изобщо.
Изобщо няма да гадая дали 3, дали 4 ще ходят на елиминация, но битката с тухлите е тегава. Смятам, че Красима преспокойно може да си я изиграе. А може да я дадат като една истинска шампионка да отметне на една страна бинта, на друга шината и да отиде, за да се пребори за оставане в играта.
Ще стискам палци аз на Мани да остане в играта Grinning тоз образ не е за изпускане. Жал ми е само за Стоян от тяхното племе, че ще трябва да мъкне и бута туй стройно тяло още една седмица. А човекът се раздава на макс, и за мен е най-добрият от тяхното племе.

# 1 246
И аз изобщо не разбрах стратегията на Соня да се обърне срещу мъжете. Сигурна съм, че при нея всичко е стратегия, а не симпатии към Мани и Кремена, ама не разбрах този обратен завой за какво беше..

# 1 247
Другото е,че ако кандидатстваш в това предаване най-малкото 20 дни си вземи учител и плувай 2 часа сутрин 2 след обяд -все ще се подготвиш
Както се вижда по Добрин, Венцислава, Александър С2, Станимира, Христа, Мани, Калоян и Семира - не е задължително условие Simple Smile

# 1 248
Сончето от толкова стратегии ще вземе да отпадне преди Мани.

# 1 249
  • София
Аз мисля, че ще са 3 - Елизабет, Мани и Соня. Което си е нечестно спрямо тях, затова би било редно да продължат схемата - първите двама се спасяват (в случая първият), последните две са на елиминационна битка. Защото иначе пък е съвсем ощетяващо и трите им .
Номинация на друг участник вместо Красима е тотално неадекватно.
Подозирам, че Елизабет ще отпадне и понеже са били 3 вместо 4 (тя губи елиминационна битка и затова е обидена и не  общува с никого (тук четох, че имало такова нещо)

# 1 250
Ако Мани се спаси днес, егати гаврата със зрители и участници. Още имунитети ще и дават и така дългооо. А аз още се чудя на Стоян 100 гроша за какво са му като Ралица удобно подминава темата на съветите и нищо не му предлага. Явно да ги даде на Мани като отпадне от нея и тя да има за още имунитет.
Относно Паулина и килограмите. Дребна е и много и личи. И аз съм така. Буквално 2кг да кача ми личи и се чувствам като мечка. Другите хора се смеят какво са 2кг, ама на 1.60 са едно, на 1.80 друго. Пък е и до конструкция. Все пак от Димо беше грубо да го коментира в ефир. За крака и не знам колко беше сериозно контузена, но не се е скатавала в игрите, раздава се, че и мъкна и се провира и на елиминация ходи, тъй че евала затова.

# 1 251
  • Испания
Ама вие не разбрахте ли, че никой не ги е взел там, за да плуват? Ако беше така, щеше да има необходимо условие - отлично плуване.

Да виждате Мани да е взета за плуване? И да не ги изреждам всички. По-скоро е случайност, ако някой може да плува до степен да не се удави.

# 1 252
Аз очаквам днес и утре да има няколко ИГ лайфа за събитията в края на тази седмица. Simple Smile

# 1 253
Знам,че плуването не е задължително - ама да не срамуват; В това шоу 100% ще ти се наложи да плуваш и те го знаят; Като правиш нещо /каквото и да е то/ и мечтаеш да си сбъдннеш мечтата, па направи предварителна подготовка ..каквато там е нужна;

# 1 254
  • Испания

Скелети

# 1 255
...
Но Андрей....за него ще кажа само "Бай, бабо, да те не среща мечка"
Даже 4 годишната му дъщеря не била падала така нелепо. Абе, да не би някой да е застрахован? Красима да не си е зажулила крака сама. Поне от това, което видях на камерата и коляното й беше с кръв, и пръста й беше надут. Нелепо е, но се случва. Особено, след като обясняваше и Борис, че плочките са хлъзгави. Който не е падал на морки плочки, да знае, че е мега гадно, боли и даже и да си на 34 пак може да се изплющиш. Каква е гаранцията, че ако Красима не може да отиде на елиминация няма да я засилят директно да отпадне?
И с каква ехидна усмивка беше през цялото време. Ами ако утре ти стъпиш на криво? М? Ми не ме кефи. Изобщо.
Изобщо няма да гадая дали 3, дали 4 ще ходят на елиминация, но битката с тухлите е тегава. Смятам, че Красима преспокойно може да си я изиграе. А може да я дадат като една истинска шампионка да отметне на една страна бинта, на друга шината и да отиде, за да се пребори за оставане в играта.
...
Нямаше как по-точно да се каже. Абсолютно съм на това мнение. Нелепи инциденти се случват именно на най-неочаквани места, точно заради това, че вниманието ни е занижено. На терен, където има много повече препятствия е напълно нормално да не се контузиш, защото вниманието ти е на макс. Кой не се е хлъзгал на плочки, не знае за какво иде реч, и по какви нелепи начини се пада. Аз при последното ми такова падане, такъв шпагат направих, че ме боля междукрачието поне две седмици, а и не съм някоя финна мадама. А шпагат никога не съм можела да правя, включително и като дете... Отделно за Красима има лекарско предписание да не играе на "другия ден", но не и за по нататък, докато и за Мани и за Паулина такова предписание нямаше, затова и ги мъкнеха по терена.

# 1 256
Неделчо снощи беше много забавен с плуването в стил ей сега ша ви покажа как са мятам, колко са раздавам. Направо изплиска легена, тоест морето. Обаче на връщане му свърши бензинът/ентусиазмът. Simple Smile
За довечера нямам предположения. Ако Елена отиде на битка вместо Красима, се надявам да не отпадне, защото няма да бъде честно.

# 1 257

globalcastaway
Ако не сте виждали как изглежда чистосърдечната радост- ами това е! 😊
vanjadzaferovic
Да бе да, просто си искал да я прегърнеш Joy

# 1 258
  • Испания

Неделчо  Думкайте, момичета, думкайте 😄😁👍😂

# 1 259
Ако Красима не участва в битките довечера, за мен ще е супер тъпо. Особено, ако друг (Елена) отпадне.

Редно би било малко като Игра на Тронове, Красима ако не може да се бие, трябва да отиде на плажа с "шампион" по неин избор и ако той спечели тя да остане, ако не, тя да си тръгне.

Има решения за подобен тип казуси, но да те подмине за сметка на другите не е окей.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 14:22 от Lygia

Общи условия

Активация на акаунт