💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 813
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 260
  • London
И аз изобщо не разбрах стратегията на Соня да се обърне срещу мъжете. Сигурна съм, че при нея всичко е стратегия, а не симпатии към Мани и Кремена, ама не разбрах този обратен завой за какво беше..
За мен Соня уж нямала страх, ала бала ...ама защото знае, че на елиминации е Мани. Друга седмица няма да я чуеш така да се предлага, ако я няма Мани. Но подозирам,че днес ще я изненадат неприятно.Grinning

# 1 261
И аз изобщо не разбрах стратегията на Соня да се обърне срещу мъжете. Сигурна съм, че при нея всичко е стратегия, а не симпатии към Мани и Кремена, ама не разбрах този обратен завой за какво беше..

Според мен Соня се разочарова от Капитанския избор. Просто разбра/усети, че независимо колко е добра, мъжете ще се подкрепят. И ей ги четиримата доказващи, че Мъже ще влачат слаб мъж-съотборник Калоян (пример Март - Амелия), но няма да прояват лоялност към отлично представяща се жена-съотборничка, с която са от самото начало. Неделчо за мен е точно "Крадецът вика дръжте крадеца" с многократното втълпяване каква интригантка е Соня. А, че ги е страх от номинации мъжете, да -  права е! Страх ги е, че номинациите са смесени и ще паднат я от някоя греда, я от монета.
И няма как Соня да разчита на женска коалиция, тя от втората седмица е сама! Сама! Мани не я броя за нищо. От някаква женска солидарност може би се опита да е в добри отношения след отстраняването на Елия и отпадането на Стейси. Но показаното некадърство на Маня е отвъд нормалните разбирания дори за нагласена игра, за кой да ѝ се мазни. Поне с достойнство си минаваше етапите. Сега с Кремена може би усети, че товара Мани ще го поразпределят двете, няма да тежи само на нея.

La Catrala, Соня може да предвиди само за Мани, за другите две номинации си рискува мястото. Определено не я е страх. По-добре да падне в опит да отстрани Мани, отколкото да се гаврят с отбора им още 2-3 седмици. Но пък Калоян е свеж и ще ги дърпа напред!

За Красима ще се изкефя да не се яви. И без друго е номинирана от личната злоба и антипатия на Андрей и Бети, не по заслужени игрови причини.
Интересно, ако Елизабет се беше подхлъзнала от плота докато рови за храна, как ли щеше да коментира Андрей?

# 1 262
Интересно, ако Елизабет се беше подхлъзнала от плота докато рови за храна, как ли щеше да коментира Андрей?
С много по-голяма доза загриженост и съпричастност.
Андрей харесва Елизабет, за разлика от отношението му към Красима в играта. Отношение, което Красима сама предизвика според мен.

И нека не забравяме, че Андрей и Габриела са единствените с добри отношения с всички от племето в момента.

# 1 263
Андрей за никоя друга жена, която без да иска е паднала и се е наранила, нямаше да коментира по този грозен и насмешлив начин. До снощи ми беше безразличен, след снощи ми падна в очите.

# 1 264
Bengun, въпроса ми бе реторичен. Smiley

Какви са им личните взаимоотношения на нас зрителите не ни е показано. Съдейки от кадрите и игрите за мен Красима е най-добра от жените в това племе. А в интервютата никога не е коментирала някой от съотборниците си негативно. Дори след дразгите с Андрей в първата седмица и него не е коментирала, ако помня добре. Така, че и най-голямата гаднярка да е, ние не го знаем, а е по внушение на Бети и Андрей.

# 1 265
Соня може да е добра в битките, но ми е адски неприятна. Не само визуално. Това е гаден човек. Със сигурност и в живота е такава.

# 1 266
Досега даваха вторият номинационен съвет заедно с елиминациите.
Снощи обаче го дадоха след битката.
Та днес са си отделили време или за нов съвет при жълтите или за драми.

# 1 267
  • София
Аз мисля, че ще са 3 - Елизабет, Мани и Соня. Което си е нечестно спрямо тях, затова би било редно да продължат схемата - първите двама се спасяват (в случая първият), последните две са на елиминационна битка. Защото иначе пък е съвсем ощетяващо и трите им .
Номинация на друг участник вместо Красима е тотално неадекватно.
Подозирам, че Елизабет ще отпадне и понеже са били 3 вместо 4 (тя губи елиминационна битка и затова е обидена и не  общува с никого (тук четох, че имало такова нещо)

И зор ли ти беше няколко часа преди предаването да ни напишеш кой е отпаднал и какво си чел!!!
А съдите акъла и съобразителността на другите!
Спойлер!
[/quote

]Ама.. това си е мое предположение. Защо, нямам право да го кажа ли?
Защо спойлер/. Просто си мисля, че ще е така, дали е така, не знам

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 13:02 от Светулчица

# 1 268
  • SF
Андрей изкоментира падането, защото го накараха да коментира и той каза, каквото мисли: Изглежда, че тази котва ще я мъкнем до финала.
Ясно е, че вдичко извън “много съжалявам, много ми е жал”  може да се изтълкува като грозно, но лично аз не съм възмутена. По-грозно щеше да бъде, ако беше говорил политкоректно с огромно престорено съжаление за случилото се.
Като човек, вероятно съжалява. Като играч, когото Красима не уважава, е притеснен и от случката, и от последиците.
А най-грозно е да напишеш в темата, че си чел кой отпада довечера.

# 1 269
Есме, потребителката имаше предвид, че е чела, че Елизабет не общува със съотборниците си навън. Предполага, че тя отпада и затова се сърди, защото не е било честно спрямо нея, че Красима не е отишла на елиминация. Написала го е малко завъртяно, но не е спойлер, а просто нейно предположение.

# 1 270
  • София
Андрей изкоментира падането, защото го накараха да коментира и той каза, каквото мисли: Изглежда, че тази котва ще я мъкнем до финала.
Ясно е, че вдичко извън “много съжалявам, много ми е жал”  може да се изтълкува като грозно, но лично аз не съм възмутена. По-грозно щеше да бъде, ако беше говорил политкоректно с огромно престорено съжаление за случилото се.
Като човек, вероятно съжалява. Като играч, когото Красима не уважава, е притеснен и от случката, и от последиците.
А най-грозно е да напишеш в темата, че си чел кой отпада довечера.

Това към мен ли ?
Защо?
Не съм чела кой отпада. Къде?

# 1 271
  • Стара Загора
Аз се надявам довечера да отпадне Мани! Време й е!

# 1 272
  • SF
Аз искам Соня да отпадне и да отиде при Мартин.

# 1 273
  • London
Есме, потребителката имаше предвид, че е чела, че Елизабет не общува със съотборниците си навън. Предполага, че тя отпада и затова се сърди, защото не е било честно спрямо нея, че Красима не е отишла на елиминация. Написала го е малко завъртяно, но не е спойлер, а просто нейно предположение.
Едва ли това е повода да не общува със съотборниците си....

# 1 274
Едва ли това е повода да не общува със съотборниците си....
С малкото Джуджи няма да се изненадам и точно това да е причината. Иначе с Морунов и Марти общува.

Общи условия

Активация на акаунт