💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 738
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Имам усещането, че Соня ще отпадне и ще стане като, 'хитрата сврака с двата крака'
Аз пак да си кажа, ще е голяма гавра да извикат Елена вместо Красима, но едва ли ще направят такава чутовна глупост. А Красима 100% трябва да има готова, автоматична номинация за следващия племенен съвет (ако има), защото също няма да е справедливо спрямо останалите в племето и изобщо спрямо духа на играта.

# 1 276
Интересно ми е защо не дадоха как е паднала Красима?

# 1 277
Това "малко Джуджи" си го наложи именно "Джуджи"-то. Представям си 60-годишна лелка, която настоява да я наричат "Малкото Джуджи"... Била е малка. Вече е голяма интригантка.

# 1 278
  • Испания

Опряха до "Игри на волята", за да си пълнят страниците. И кого сложили на снимката?

Нямат камери навсякъде. Това за снимането 24/7 е пълна лъжа.

# 1 279
Защото се е случило преди да дойде снимачния екип. Борис разказа какво се е случило. Или трябваше за да се види на запис, Красима да падне пак...

# 1 280
  • SF

При тях няма снимачен екип 24 часа.
Резиденцията не е Къщата на Биг брадър, опасана цялата с огледала и камери зад тях.
Повечето от сцените, които гледаме, са изкуствени възстановки, режисирани интервюта с подадени въпроси и какво е ставало, докато не ги снимат, участниците разказват.
Така и не се разбра кой в пуснал кучето при кокошките.

# 1 281
Аз изобщо не се съмнявам, че продукцията може да сътвори глупости, но ако Красима не играе днес, то поне трябва да е автоматично номинирана следващия път. Но ще видим - правилата са според зависи.

# 1 282
  • London
Именно това беше и отбелязано относно Красима....,че извън обсега на камерата се държала различно, но видела ли камера ставала коренно различна. За жалост май по този начин трудно можем да си съставим адекватно мнение за участниците. Joy

Водя ви Елизабет от състезание.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 14:26 от La Catrala

# 1 283
Нали навсякъде имат камери, вънка, вътре...

# 1 284
Не, имат снимачен екип, който не стои при тях 24/7.

# 1 285
  • Испания
Има камери, когато има оператори. Няма камери, които да снимат навсякъде всичко по всяко време. Това е Тупарева, а не холивудска продукция.

Представете си! Има три локации. На реката, например, едни уж ловят риба, други - събират джанки, някой спи под навеса, двама си шушукат на някаква пътечка. Само за тази локация колко камери трябват? През това време на другите две локации на колко групички са?

# 1 286
Ако драмата на Елизабет е само с Красима, само нея щеше да блокира. Блокирала и другите (без Андрей и Габи) заради тъпотията с храната, не виждам друга причина. Инфантилно поведение. Дори и да е мега добра в областта си, дори да има спортни постижения, до момента е показала, че си е малко злобарче. Не ме кефят такива хора.

# 1 287
Мерси за видеото, La Catrala, гредата се счита за най-трудния уред при жените Grinning За съжаление това колебливо съчетание на Елизабет не е особено впечатляващо и е далеч от световно ниво.

Малко офтопик, след Йордан Йовчев май нямаме особено добри гимнастици.

# 1 288
Мерси за видеото, La Catrala, гредата се счита за най-трудния уред при жените Grinning За съжаление това колебливо съчетание на Елизабет не е особено впечатляващо и е далеч от световно ниво.
Самия факт, че е на гредата в състезание година след контузията е красноречив за мен.
Само тя си знае какво и е коствала тази минута и половина. За мен остава невероятен борец.

# 1 289
  • London

Тук е след тежка контузия на крака ...за жалост след такава, трудно можеш да се върнеш във форма. Да не кажа,че си е мега опасно да тренираш след такава контузия.....едно грешно падане и....

Ами нямаме и тази година не пращаме жени.....световното е след седмица. Тежко си е и явно няма много желаещи ...

Общи условия

Активация на акаунт