💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 698
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 320
  • London
+ 1....за цвета на Красима.

Последния потребител май нещо бъркаш имената....не Кремена ми Красима.

# 1 321
  • Sofia
80-85% от кандидатсвалите са отхвърлени само на база анкета, без разговори. Предполагам, че даже не са ги уведомили, че са отхвърлени според мен, някой ако знае дали съм прав да каже.
Не съм сигурна за процента,но иначе си абсолютно прав.

# 1 322
  • София

Харесва ми Андрей, че е открит и не крие, че Красима му е крайно неприятна. В същото време не прави скандали като Мани. Красима ми прилича на човек, който говори без да мисли. А Андрей е със сигурност голям анализатор, през цялото време мълчи и анализира другите според това какво са казали.

Андрей си мълчи откакто първата и втората седмица го нахокаха, че е сексист, защото каза, че мъж капитан има по-голям шанс пред капитан- ЖЕНА! След като масово го иронизираха и номинираха, разбра, че да казваш каквото мислиш изобщо не е добра стратегия! И сега си мълчи...

В същия контекст- на Стоян това му изигра лоша шега- мислеше, че ще му се начисли бонус точка, ако е откровен и каже, че си е обещал да не номинира никога Морунов и Соня.... и от там тръгна разкола в "червените"!
Снощи Соня се подхлъзна по същия начин по въпроса на Ралица - какво мисли за Кремена! 
И тя реши, че ако е откровена ще защити визията си на много пряма, та сега ще защитава правото си на участие рамо до рамо с това недоразумение Мани!
  Не е казано, че човек трябва да лъже и мами, но в тази игра има и голяма доза стратегия, и част от това е да знаеш кога да замълчиш...

# 1 323
80-85% от кандидатсвалите са отхвърлени само на база анкета, без разговори. Предполагам, че даже не са ги уведомили, че са отхвърлени според мен, някой ако знае дали съм прав да каже.
Не съм сигурна за процента,но иначе си абсолютно прав.
Вероятно, ако няма нищо пикантно около тях... бях разгледаха анкетата с въпроси и са повече от брутални, навлизане в личното пространство по агресивен направо насилствен начин. Не знам как може да отговарят толкова хора на такава анкета, още тя би ме спряла, ако смятах да кандидатствам.

# 1 324
Поли шампион, оле,оле,оле TrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 325
Не обичам да говоря така, ама вчера жените на бойците на съвета бяха като 3-те вещици около казана. Едно е природно да не си много хубав, а други като сам си причиниш такова нещо...

Андрей е симпатяга, ама и аз бих се издразнила, ако някой пропусне елиминационна битка заради лично невнимание. Процентите трябва да измислят игра, в която може да участва без натоварване на краката. Едно ожулване на коляното не бива да се приема за извинение, иначе всички номинирани ще почнат да падат като круши.

# 1 326
  • London
Качили са снимки само на трите за елиминация на  страница във Фейсбук. Така че май теориите на някои за 4 ти човек тотално отпадат....

# 1 327
Дано се окажеш права, че да мирясаш вече. Joy Вчера чак ни изкара, че не можем да мислим логично. Все едно е нещо на живот и смърт. Close

# 1 328
Малко инфо от кастингите.

Скрит текст:
Карали са ги да решават какви ли не пъзели,тестове и да попълват разни въпросници и анкети.Имало е физически игри,канадски и всякакви такива силови висенета и катерения.Рабухчиев е бил гола вода на пъзелите,но почти всички физически е спечелвал.Неделчо е бил непобедим на пъзелите.Един вид предварително са им проучили силните и слабите места.Ежедневно са разговаряли и анализирани от психолози на терен.

# 1 329
Скрит текст:
А Мани на кои игри е била добра на кастинга Grinning

# 1 330
Скрит текст:
Сигурно е успяла да изнерви дори човека, който отговаря за паркинга извън мястото, където се е провеждал кастинга Wink

# 1 331
Скрит текст:

Скрит текст:
На психо теста. Успяла е да ги психяса до един и са я взели.

# 1 332
Благодаря за ивфото за кастинга. Но все пак тези събития с колко души са провеждани? 50- 100? Или 10000?

# 1 333
  • Испания
Ще ви се! Само като са я видели, очите им са светнали. Не са могли да повярват на късмета си.

# 1 334
Дойде време да видим какво са измислили Продукцията.
Приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт