💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 682
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз тук не мога да се сърдя на Андрей. Не е като да не е прав.

# 1 351
Разбирам Андрей, но малко преиграва. Красима не е виновна за решението на продукцията. И тя не се държа адекватно, но явно всичко се е знаело предварително. Елена дори не беше учудена

# 1 352
  • Испания
Андрей като мисли, че е прав, да отиде и да тропне по масата на Фродо. Така пред камерата е много лесно, особено като ти кажат какво да говориш.

Не го харесвам вече. Съвсем се побърка по тая лигла.

Защо не се възмущава от това, че от продукцията ги правят диви и щастливи! Ама за тази цел трябват топки.

# 1 353
  • London
Ето, че все пак не сме толкова глупави, колкото се опитаха да ни изкарат някои потребители. Simple Smile

То затова не се спори. Просто търпеливо се изчаква и се вижда.

Ех ...признавам си грешката момичета.

# 1 354
Дам знаеха и според мен.
Нямаше грам изненада.
Цирк .. долнопробен и то.

# 1 355
  • Варна
Много некоректно спрямо Елена. Дъно отвсякъде. Все си мислех, че 3- те номинирани ще се състезават, въобще не предполагах, че продукцията ще се опитат дъното на дъното да изкопаят.
Ясно е, че ще подкрепям Елена на тези елиминации, т.к. мястото и въобще не е там.

# 1 356
  • София
Разбирам Андрей, но малко преиграва. Красима не е виновна за решението на продукцията. И тя не се държа адекватно, но явно всичко се е знаело предварително. Елена дори не беше учудена
Той тук осъди реакцията на Красима, след като разбра за решението. Не само не се чувства зле от това, което може да бъде оправдано от факта, че не е нейно решението, но си личи и доза задоволство. Дори не изпрати Елена.

# 1 357
На тази игра Красима можеше да играе и да се спаси,ноооо
Андрей за никой друг нищо не е казал, но за нея , да
Сигурно има защо.
И  още в началото замазаха явно нейните изцепки.
Чудя се от "преяждане" ли е паднала или.
На него българския не му е много добър.

# 1 358
Директно от кухнята:Елена си отива

# 1 359
Очакваха го. Всъщност Елена май каза, че сама е предложила да отиде на битка вместо Красима. Мисля, че Мани по някакво чудо ще се спаси и няма да си тръгне.

# 1 360
Малко инфо от кастингите.

Скрит текст:
Карали са ги да решават какви ли не пъзели,тестове и да попълват разни въпросници и анкети.Имало е физически игри,канадски и всякакви такива силови висенета и катерения.Рабухчиев е бил гола вода на пъзелите,но почти всички физически е спечелвал.Неделчо е бил непобедим на пъзелите.Един вид предварително са им проучили силните и слабите места.Ежедневно са разговаряли и анализирани от психолози на терен.
а Мани гледала отстрани и затова я взели!

# 1 361
Значи Маниту и Паулина са контузени, но играят (силно казано, че Мани играе), а на Красима не й е позволено да играе. Айде бе! Като искат да гонят двама, да гонят директно контузени. Нагласено и елементарно.
Сега съм сигурна, че Елена ще отпадне - ако не тук, на следващата игра.

# 1 362
И за мен Андрей реагира много по-адекватно от Красима.
Красима просто се покри. Даже не изпрати и пожела успех на Елена. Или по-скоро не ни го показаха от Продукцията според мен, защото Красима мисля, че не е такава.

# 1 363
Нещо не разбрах правилата за отпадане 🤔

# 1 364
Ооофффф явно гласят Елена да си тръгне. Мнооооого долно!

Как пък не е играта на Джуджи това. Не е ли за баланс? Ако това не й е играта, кое е ...

Общи условия

Активация на акаунт