💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 628
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Sunshine state
На Димо неадекватните коментари никой не ги разбира.

# 1 561
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С глас се смея на "Копай,Андрей,копай" Laughing
Как смее да говори така открито срещу Красима и да казва неща,които всички виждаме?! Още повече,как смее да не харесва Красима,същата тази,която направи голям панаир първата седмица и настрои всички срещу него,та чак го номинираха?!
И другата,моля ти се,Елизабет,как смее и тя така да копае и показва нехаресването си към Красима..

А въпросната си беше много доволна,че се е спасила.Въобще не видях неудобство,ей така да е гузна,че Елена отпадна заради нея.Аз например нямаше да имам очи да изляза от стаята си от срам,а не да казвам "Е,поне няма да сме 4-ма" и да се държа все едно нищо не е.
С право Андрей се дразни.

Много съм доволна,че Соня отпадна.Горките червени обаче с един силен играч по малко,за сметка на Мани,която ще трябва все така да носят на гръб.Апропо,играта беше подбрана като за Мана.

# 1 562
Много противно и нагло се държа Красима. Смееха се на Поли, че качи кг на резидецията, обаче Красима също бая се закръгли, едни бузи наду, бюстът напращя - така че му вярвам на Андрей за преяждането.

# 1 563
  • София
Знаех си. Жалко, че няма къде да се залага, хаха
Мани първа, Соня директно отпада. Още вчера го писах, така и гласувах. Това бе единствената възможна игра в която Мани има шанс, защото се иска прецизност с ръцете и здрави нерви, а тя има прецизността заради работата си, а нерви има, защото е завършен дебил.
Въпреки тази победа за мен си остава най-бездарния и слаб участник в историята на ИВ и е истински срам да продължаваме да я гледаме.
Алоо, продукцията, колко пъти през сезона повтаряхте ли повтаряхте, че всеки заслужава втори шанс. Защо не дадохте такъв за Соня? Една от най-силните жени този сезон. Срамно е! Грозно е!
И защо прецакахте така Елена? Тя каква вина има, че Красима се спаси заради травмата си. Дъно сте!!! Аз ако бях на мястото на Елена просто щях да бойкотирам играта. Нямам думи за мерзостта им.

Браво на Елизабет за точността и при мятането и жалко за Соня и Елена. Не че ги харесвам, напротив. Но мразя неправдата. Соня заслужаваше втори шанс, а Елена не заслужаваше да ходи на елиминация.
Да си бяха играли само трите, първата се спасява, а двете на елиминация и загубилата при отшелника. Ама не, бяха вдигнали мерника на Елена. Почвам да се съмнявам и в контузията на Красима вече. Или съдба и им е дошло дюшеш да отстрелят Елена. Според мен тази игра нарочно са я подбрали + директния отпаднал, за да се отърват от Елена, защото знаят, че не владее добре нервите си и се предполага, че ще е последна в една такава игра за нерви и баланс. А пък искаха Соня да е при Мартин, за да има изненади там и дуел между бившите съюзници. Но Соня след 7-та тухличка просто заби и така и не успя да си овладее нервите. Както Елизабет заби на петата буква, но все пак спортиста в нея и опита и от състезания си казаха думата и преодоля кризата.

Слаб, разочароващ епизод.

# 1 564
Сетих се за тъпите истории на Ралица. Тези жени гладиатори май все бременни са ходили?

# 1 565
С глас се смея на "Копай,Андрей,копай" Laughing
Как смее да говори така открито срещу Красима и да казва неща,които всички виждаме?! Още повече,как смее да не харесва Красима,същата тази,която направи голям панаир първата седмица и настрои всички срещу него,та чак го номинираха?!
И другата,моля ти се,Елизабет,как смее и тя така да копае и показва нехаресването си към Красима..

А въпросната си беше много доволна,че се е спасила.Въобще не видях неудобство,ей така да е гузна,че Елена отпадна заради нея.Аз например нямаше да имам очи да изляза от стаята си от срам,а не да казвам "Е,поне няма да сме 4-ма" и да се държа все едно нищо не е.
С право Андрей се дразни.

Много съм доволна,че Соня отпадна.Горките червени обаче с един силен играч по малко,за сметка на Мани,която ще трябва все така да носят на гръб.Апропо,играта беше подбрана като за Мана.
Абсолютно вярно … за човек с “проблем” с крака !!

# 1 566
Все се чудех как ще компрометират Бамбито , предвид , че не е любимка на продукцията. Явно бълването зад гърба и(с цел настройване на публиката) не е достатъчно , и хоп - да изглежда виновна за отстраняването на друг играч.
Ако сте се раздали на мах в игрите , но ви се е случил инцидент, заради който ви се налага почивка , ще хукнете ли да се предлагате и натискате сам  и да поемете риска Всеки има право да играе и да бъде отстранен , когато е дал всичко по силите си , но не е успял. На Бамби направиха ли и интервю как вижда нещата със смяната и да го излъчат , или от нейно име трябва да слушам Андрей и Елизабет. Съвсем евтини станаха манипулациите. 
Дори не гледах промото . Това ми са първите Игри на волята , и съвсем се разочаровах, чак толкова безочливи действия не са си позволявали във Фермата , и дори в Биг Брадър

# 1 567
Напротив, точно защото продукцията пази въпросната Бамби (както пази и Мани) не я пусна да играе. Ако същата Бамби не е една от любимките на продукцията, къде е логиката да не я пуснат, за да отпадне?

# 1 568
Малката лигла удари дъното и не вярвах че ще го кажа, започва да ме дразни повече от Мани.  

Елизабет се беше превъзбудила. Тя има спортен дух и е нормално да се радва като печели. Със сигурност се е изправяла многократно срещу приятелки по състезанията. Състезанието и желанието за победа няма общо с приятелството.

Не, не е нормално!  Гледали сме истински състезания. Желанието за победа трябва да го има, но при нея имаше нещо повече.  Ако беше чист човек, първите и думи щяха да бъдат за Елена и за това как съжалява, че я губи като съотборник и как не може да се радва на такава победа.  А тя е кофти човек, но отгоре на това и глупав, защото ако имаше малко повече акъл, можеше да се сети с какви думи да си запази имиджа.  Така че, ако въобще е имала някакъв имидж  го попиля за минути. С неприкрита радост, кикотене и нула мисъл за съотборничка и (предполагаема) приятелка.
Разбирам фенове, фенове, ама слепи ли сте?

Интервюто започва с думите "Елиминирах Елена..."  Кой нормален човек започва с думата "елиминирах" когато  говори за човек на който държи???    Най-нормалното е да започнеш с "Не е сладка такава победа" или "Не мога да се зарадвам..."
Злобно егоистче.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 09:11 от Soney

# 1 569
Чак сега ми става ясно каква е ролята на отшелника във формата. Той ще има най-важната роля в ИВ. След всички спечелени победи и изтърпени лишения на пустия плаж, продуцентите ще го възнаградят за усилията и ще му окажат невиждана чест - а именно да носи победителката Мани по трасето на финала (щото тя нали е перманентно контузена, но пък е най-силният играч във формата и следва да се запази традицията някой да я носи, да плува вместо нея, да й реди пъзелите и т.н.). Laughing

# 1 570
Изобщо не харесвам Елизабет, дразни ме как се кикоти и въобще всичко, което прави, НО не разбирам защо очаквате да не се радва , че е спечелила?? Човек на когото държиш, какво значи това? Те се познават от месец, а и дори да е от повече трябва ли Елена да й е по-важна 🤣
А тя даже ревна като победи, ако не сте чули, заради Елена от мъка, че я победи.

# 1 571
И аз не разбирам какво се очаква от Елизабет. Аз също бих се радвала да спечеля,  е бих го крила. С Елена колко да са близки, няколко седмици в предаване, което междувпрочем е състезание. Защо да не покаже, че всъщност е доволна, че е спечелила, ако ще е за имидж или какво ще кажат хората (кои всъщност) бие повече на театър и фалшименто.
Не го разбирам този стремеж да се покаже мелодраматизъм, защото така е приемливо за някого си.

# 1 572
Това Джуджи, с претенциите за честност, дори крокодилска сълза пророни заради напускането на Елена, а след снимките на предаването, доколко разбирам, я е изтрила и блокирал от приятелите си.
Изобщо не й вярвам, че е тъгувала за Елена, просто се изяде от яд, че Красима се спаси. Това, което ме дразни в Андрей, е, че заради личната си неприязън към Красима я нарочни, че била най-слабото звено, което изобщо не е вярно. Дори бих казала, че от представянето до сега е най - силната жена в тяхното племе

# 1 573
  • Буркина Фасо
като гледам какви бяха игрите снощи Красима не би трябвало да има проблем да ги изиграе.
миглата може да е с куц крак, а Щрасима не.

# 1 574
  • София
Красима вместо да каже на Елена нещо в стил, че се чувства неудобно, че тя я замени на елиминациите, особено след като разбрахме, че се е самопредложила, най-нагло й бута в лицето тоя папирус все едно е микрофон и я пита какво мислела!? Какво да мисли момичето освен, че Красима е невъзпитана и пълно перде. Андрей как няма да му писне, а и колко повече от нас е видял от това подпухнало силиконово чудо.
Никога няма да повярвам, че сама Мани спечели снощи, а интригантката Соня точно това си заслужаваше, което си и получи.

Общи условия

Активация на акаунт