💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 631
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 665
да бе .. а тази Калина Паскалева ..редактор

Като я гледам, прекрасно ще се впише при Бойците Grinning

# 1 666
  • Испания
Много може да се напише за нея. Ще спомена само книгата ѝ "Дневниците на една курва", която излезе преди 6-7 години.

# 1 667
МА БОЖЕ ГОСПОДИ И СВЕТА ДЕВО ОТ ГУАДАЛУПЕ! Калина редактор? Ми че те много неща стават ясни. Като знам какво представлява книгата ѝ, не се учудвам на сценария на шоО-то! 🤦♀🤷♀

# 1 668
  • София
В анкетата гласувах за Красима и Борис от настоящия състав и в конкретния контекст. По принцип от това племе харесвам само Александър и Елена, но пред Елизабет бих избрала всеки друг участник (освен Соня). Борис не ме е впечатлил, но пък Андрей ми се струва сексист още от визитката си, затова и никога не съм го посочвала за фаворит. Иначе е много по-възпитан от Юлиян (сезон 1), който имаше подобни качества на терен и подобни убеждения. Андрей се контролира.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 19:09 от La Vikinga

# 1 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Споменавайки анкетата..Хайде да си поговорим за Шампионите и след това изредени имената им..И на база какво трябва да ги избираме/говорим? Кг,кубици силикон,брой къдрици,на кой клинчето му стои по-добре от на другите?

Мани ще я гледаме до обединението.Др седмица ще й предложат имунитет.Според мен червените нямат много шансове в битките. 5 човека + 1 товар,който да носят на гръб.
Отсъствието на Елена смятам,че няма да се отрази.Андрей много си го харесвам и за мен е №1 в сезона(даже го виждам победител),но не беше прав като каза,че Красима е най-слабата.Елена беше това звено,след нея е Красима.

# 1 670
  • Испания
Споменавайки анкетата..Хайде да си поговорим за Шампионите и след това изредени имената им..И на база какво трябва да ги избираме/говорим? Кг,кубици силикон,брой къдрици,на кой клинчето му стои по-добре от на другите?

Тест за интелигентност. Дотук 148 души са разбали. Като не се разбира, не се гласува.

Андрей /колкото и да ме е яд на него/ изобщо не може да бъде сравняван с Юлиян, който е пълен простак.

Търся нещо в стара тема и попаднах на https://bg-mam.ma/p/1277054/43319863

Нали някой питаше за Панчев? Не пропуска сезон. И още https://bg-mam.ma/p/1277054/43314283

# 1 671
  • Велико Търново
Лора Кадурина направо не могат да я разделят.
Още в два екипа е - в редакторския на "Фермата" и в сценарния на "Пътят на честта". Чудо неземно!

# 1 672
  • София
Кои са Кико и Каспър?
А тази Паскалева някаква връзка с Ралица Паскалева ли има?

# 1 673
Бях убедена, че битката ще е съборазена със звездата на този сезон и като казах, че Мани ще лепи мигли другата седмица в резиденцията никой не ми повярва. С Мани, без Соня, другата седмица бойците ще спечелят териториалната и Кремена ще се обзаведе с мигли. Освен, че изглежда ужасяващо и начинът й на говорене ме потриса. Не съдя външен вид на никого, но когато си е натурален, когато наблъскаш 300 кубика неуспешно и зорлен се направиш на нищо в лицето си го заслужаваш.
Толкова ми беше неприятен за гледане този епизод, че не е истина. Честно казано за нито една минута не останах с впечатление, че нещо се случва без предварителен сценарии, с който участниците са запознати и се опитват да дадат всичко от себе си, за да го изиграят що годе прилично.
Не съм доволна от спасяването на Елизабет, не ми хареса начинът, по който коментираше битката. За мен Елена просто не намери смисъл да се напъва. Чаааак пък такова неуцелване не мога да го приема, за мен си беше поредната мис Ели, но тук не останах с впечатление, че е доброволно. Смятам, че и за това се разплака в началото на играта.
Андрей от първият ден ми беше несимпатичен, в момента ми е крайно антипатичен! И за да не се налага пак да се обяснявам, не, това не означава, че съм  фен на Красима.
На Мани обаче устата малко й спадна и придоби доста по-приличен вид. Калоян ми идва свръх мухльо.
В анектата гласувах за Красима, но само защото другата е Елизабет. И тя ми несимпатична още от самото начало, а след като се сдружи с Андрей съвсем ми стана неприятна.
Напъвам се и не мога, и не мога да избера някой, който искам да спечели или да ме кефи. Всичките са ми едни никакви, а и от продукцията се представят свръх посредствено с монтажите и допринасят съвсем.

# 1 674
До тук, този сезон имаше бякои откровени простотии, а имат възможност да направят страхотно предаване. Игрите им са много добри, за разлика от предните два сезона някои са повтарят, но имат също така и промени, които са тегави.

Защо не пратиха Соня и Елена на битка с Марти, въпреки, че не ми дреме за Соня, ама ей такива малоумщини дразнят. Да бяха ги пратили и
 битка между тримата, само един остава.
Ей такива недомислици серат яко на предаването, което има потенциал да е много по-добро от сървайвър и постните им и скучни игри там.

# 1 675
  • Sofia
Защото битка между трима намалява шансовете на Мартин, което не е честно спрямо него. Но не виждам, какъв беше проблемът да има битка, между предпоследната и последната (Елена и Соня). Загубилата напуска, без да се среща с отшелника, но си получава втория шанс. Победилата в тази битка отива на среща с Мартин. Обаче, тук теорията ми издиша.. за нея това ще е трети шанс. 😊 А от продукцията не са особено дашни.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:25 от Crystal_Noir

# 1 676
  • София
Кои са Кико и Каспър?
А тази Паскалева някаква връзка с Ралица Паскалева ли има?

Не. Калина Паскалева е известна риалити звезда, изгряла в "Островът на изкушението". След това реши да преобрази имиджа си и от "съблазнителка" да се превърне в автор на книги и някаква морална инстанция. Като между преобразяването участва и в друг риалити формат - "Big Brother All Stars" с победител Тодор Славков. Често прави (нежелани и ненужни) политически анализи в страницата си във Фейсбук. Правила е документален филм за Чернобил.

# 1 677
  • SF
Калина Паскалева отдавна работи като редактор и писател Simple Smile Тя направи завидна кариера в тези среди. Нейното име и това на Ники Мартинов бяха първите, които ми се набиха във финалните надписи.
Психолозите са много повече от една Ани Владимирова, която си е вечното присъствие в екипа на Тупарев. Витомир също е там. Те са приятели от деца. Витомир Саръиванов от спортен журналист се разви до главен редактор на най-гледаемите реалитита в България благодарение на това приятелство с Нико. Ако догодина се прави ново риалити от продуцентската къща на Тупарев, 95% от имената във финалните надписи ще бъдат същите. Набира се един екип, увтърждава се и само преподписват договори с нови формати или при интерес продължават да си правят старите. Разместванията в екипа са минимални.

И снимачният екип не виси 24 часа при племената. Какво си говорят, правят участниците, докато хората с камерата и микрофоните не са покрай тях, за нас остава загадка. Когато екипите пристигнат, в общи линии играчите се събират около масата и възпроизвеждат стар разговор, предишна случка, разказват я. Задават им се въпроси, които ние не чуваме, а само отговорите на участниците. Учудвам се, че тези неща остават неясни за зрителите. Дори няма и грам идея зрителят да бъде заблуден, подведен, че ги снимат по 24 часа.
Ако двама участника сутринта се скарат, на обяд се гушнат, сдобрят и обещаят повече така да не правят, когато вечерта екипът пристигне за снимки, може изобщо да не споменат, че е имало заговор, настройване, разкаяние, сдобряване, обещания... Дънданията е минала и настроенията вече са съвсем други.

# 1 678
Защо Соня си отиде директно?  И аз като много от вас се шокирах, въпреки че трудно намирам добра дума за нея самата. Защо не се бият наведнъж две с Мартин?  Нямало да е честно спрямо него и т.н.

Едно потенциално обяснение е, че последната вече е била победена от 3 опонентки докато предпоследната е победена от 2.  Ако предпоследната отиде при Мартин и падне - ще си тръгне със загуби от 3 опонента също както и последната.   

Не казвам, че това е най-смисленото обяснение и че не може да бъде оспорено.   
Всичко което искам да кажа е, че предаването изнервя защото не отговаря на въпроси които зрителите ОЧЕВИДНО ще зададат, или по форуми или най-малкото на себе си.

Абе Фродо, напънете се малко бе!  Като има такива неясни моменти, напишете 3 реда на Димо - да се обърне директно към камерата и да каже - хора, вероятно се питате... екипът обсъди и отговорът е следния...

То ясно, че който плаща той поръчва музиката, но поне опит за уважение към аудиторията покажете!

# 1 679
  • Испания
Зрителите ги интересуват само като рейтинг. И колкото по-неясно е, толкова повече недоволни, толкова повече коментиращи и гледащи докъде ще стигне продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт