Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 12 тема

• 50 902
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Отдавна не съм качвала,няма време.
За днес : патешки яйца , маслини  , кисели краставички , сирене , пилешко и бургер от телешко на грил тиган и за закуска скир с протеин и вкус ванилия.

За вечеря ще е сьомга на грил тиган с гриловани зеленчуци.

# 691

За днес за закуска : скир с малини ,смути ягода и банан , обяд : варени яйца , пържоли пилешки на грил тиган ,извара обезмаслена,2 филийки черен хляб.

# 692
Аз цяла седмица съм на сандвичи - кашкавал, филе, краставица, в хлебче със сирене от Кауфланд (между другото, хлебчето е чудесно). Само в понеделник бях на зелеви сарми от мама.

# 693
Аз с пиле с ориз, салатка и люто чушле...

# 694
За утре съм в дилема още, за начало ще пробвам да завия веган суши с подложка за френски макарони. Ако не стане, имам хладилник, пълен с продукти за сандвичи.

# 695
  • София
Ай готово. Рогчета и всякакви остатъци паста, останали по малко в пакетчетата с пилешко и сметана.

# 696
Хайде лека седмица Simple Smile малко остана - 3 месеца само
Утре класически сандвич, като за начало

# 697
# 698
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-пилешко бон филе на скара,шоколадче Милкинис,за СЗ-тост с кебапче и бисквити.

# 699

Кюфтета от киноа, сирене и зеленчуци

# 700
  • София
Ох, започна се пак при нас. 10 дни децата бяха на село, днес отново на тръстиката Grinning Не съм снимала, сложих му от снощните спагети , 2 орео бисквити, банан, нарязани чушка, краставица, морков

# 701
метнах палачинки вчера + плодове. за обяд гърди с кисело зеле.

# 702
  • Някъде по Дунава
Моята кутия със спаначени кюфтета, яйца и краставици.

# 703
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за обяд в стола-бял боб яхния,домашна бисквита,за СЗ-тост с шунка,бисквити Орео.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт