🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 5 (04.10 - 10.10) 🐄

• 41 367
  • 936
  •   1
Отговори
# 780
Сия не се справи добре.
Ваня има голям шанс тук за тази една точка.
Но принципно точността при хвърляне е слабо място на много жени.

# 781
Сия кефи определено, искам да остане, ама играе като на разходка в парка. Дано нейният подход се окаже печеливш.

# 782
  • Велико Търново
Играят винаги най-ниско оценената игра от дуелист, като започват да ги редуват от първия дуелист мисля че е принципа.
Това беше за първите дни на първия и втория дуел, май. След това вече нямаше нищо подобно. Снощи например се започна с битка за 2 точки, след това беше битката за 5. Нито двете точки бяха най-ниските, определени от Сия, нито петте бяха най-ниските, определени от Ваня. Т.е. няма принцип. Пък и както shokomen е писал - Иван предния път каза, че поредността се определя от продукцията.

На мен не ми е забавна Сия. Дрънка глупости само. Ако не друго, то поне показва, че не може да мълчи.

Ваня май вече е с по-дълго време за тая кука от Сия. Но пък уцелва "кокошарника" много по-бързо.

# 783
  • София
Охх Теодора ли е най-големият експерт по игрите, че само нейния глас чуваме, аман.

# 784
Мхм, Ваня също е трагична с куката, но на кошовете се справя много по-добре от Сия.

# 785
Ваня се забави повече на това с куката иначе.

# 786
Скрит текст:
Играят винаги най-ниско оценената игра от дуелист, като започват да ги редуват от първия дуелист мисля че е принципа.
Това беше за първите дни на първия и втория дуел, май. След това вече нямаше нищо подобно. Снощи например се започна с битка за 2 точки, след това беше битката за 5. Нито двете точки бяха най-ниските, определени от Сия, нито петте бяха най-ниските, определени от Ваня. Т.е. няма принцип. Пък и както shokomen е писал - Иван предния път каза, че поредността се определя от продукцията.

На мен не ми е забавна Сия. Дрънка глупости само. Ако не друго, то поне показва, че не може да мълчи.

Ваня май вече е с по-дълго време за тая кука от Сия. Но пък уцелва "кокошарника" много по-бързо.
Благодаря за инфото, не знаех, че Продукцията определя реда.

# 787
Ваня ги уби, това чувалче как го вкара в последния кош... Изумен съм и наистина е доста точна.

# 788
На кошовете беше в пъти по-бърза.
Заслужена победа на Ваня в тази игра
6:2 (2:1 игри)

# 789
  • Велико Търново
Ето за това писах преди. Сийка се размотаваше в празни приказки. Глупава работа.
Няма как да ми харесва нещо подобно, сори...
Ваня показа що е то съсредоточаване.

# 790
  • Варна/Лондон
Искам Сия да остане, не защото много я харесвам, а очаквам епична седмица като фермер😁
Понеже гледам през седмицата другото предаване, а това на запис, не коментирам, че няма да съм в топик. Ама да си кажа кои ме дразнят, като не съм чела и настроенията тук-Ивайло, Живка, Цвети и малко Жоро. Сия ми е все тая, о прави купон. 😁

# 791
И двете Мартина и Сия са не особено красиви черти, определено нямат природна красота, но като се гримират и хващат око, но има някакъв сексапил според мен у тях. Татуси и хубави фигури, както и силикон долу горе създават някакво примитивно привличане у мъжете. Но Сия определено много приказва и има някакъв комплекс да не я помислят за глупава. Сякаш да не падне по гръб винаги е контра, не приема нищо освен собствения си глас.

# 792
Харесва ми как Сия и Ваня си се шегуват помежду си и си личи, че са си близки. Но Сия се е отписала, вчера като чу, че май се ражда теленцето каза, че е символично и трябва да го кръстят на нея.
Нямам нищо против да я оставят като коментатор.

# 793
Класическа игра за Фермата. Тук Сия има логика да спечели, като гледам как Ваня закова първата дъска.

Браво на Сия, от самото начало до края води и спечели убедително.
6:5 ( 2:2 игри)

Ахахаха .. каква безумна реч дръпна Сия Simple Smile Когато адреналина ти измества мозъка Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 20:44 от Bengun

# 794
Браво, Сийче! 😀 Аз очаквах да си вземе тази игра. Изглежда ми по-яка в ръцете, съответно по-добра в коването.

Общи условия

Активация на акаунт