🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 56 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Хай, хай, рагаци Wink

Нося ви една много готина статия от днес Simple Smile От нея се разбират и някои нови неща за сюжета, кой какъв герой играе. С голям кеф я прочетох и веднага ви я нося Simple Smile Има голяма доза хумор също така, а авторката на статията, милата, и тя е от нашия клуб Grinning

Палермо, снимките на „Виола като морето”, новия сериал на Mediaset с Франческа Килеми и Джан Яман, който ще се продуцира от  Lux Vide.

И градът е в смут: феновете на Джан, турския актьор, който е главен герой на много успешни сапунени опери, са разположени под неговият хотел и феновете на Франческа търсят селфита с любимата Аззура от „Бог да ни е на помощ”.

Ние от Sorrisi със сигурност не можехме да избегнем посещение на снимачната площадка, за да разкажем всички подробности, а избраната съм аз, която съм родена и израснала в Палермо. Казано и готово, да вървим.

Уговорката е в "базовия лагер", където се намираме, съблекалните: тук, оборудвани със зелена карта, с фотографът Иван Паломби, успяваме да влезем сред вътрешните лица. Днес снимат две сцени: една от Франческа от първия епизод и една от Джан, за четвъртия епизод.

Историята е завладяваща: тя е Виола Витале, момиче, което пристига от Париж до Сицилия в търсене на баща си и започва да работи като журналист в онлайн редакция. Той е Франческо Демир, главен инспектор, с турски баща и майка италианка, която се бори срещу несправедливостите. Ако Демир има изключителен усет за разследвания, Виола може да разчита на „суперсила“ на синестезията: тя свързва цветовете с
емоции и веднага възприема душата на всеки, който е вътре пред нея. Двойка, която блести в сценария.

Първият сутрешен запис е за Джан Яман. Намираме се в Аренела, крайбрежно село в покрайнините на Палермо. Има уникална панорама, можете да помиришете морето.

Джан позира на дока много красиво: загорял, висок, мускулест. Когато свали коженото си яке ... слънцето изгрява. Жалко, че денят е капризен: вятърът носи облаци, които идват и си отиват, объркват плановете на режисьора Франческо Викарио.

За Джан актьорството на италиански е голямо предизвикателство: „Тренирам с изкривяване на езика “, казва той. И също така учи диалекти. С римския диалект той вече е напред: червено коте минава и той го нарича «roscetto». Това се дължи на "великото семейство" на продукция: техници, гримьор, коафьори, костюм дизайнер, почти всички са римляни.

Някой ръмжи от глад. Актьорът Джовани Наста, който играе заместник -инспектора Тури Д'Агата, е уверен, че ще вземе хапка sfincio (пица с домат, хамсия, лук и сирене caciocavallo), доката актрисата Киара Трон, псевдоним Тамара Грациози, колега на Виола, е луда по хляба и панела (брашно от нахут палачинки). Франческа Чилеми пропуска обяда, който идва час в два часа " Ще се отида в Барселона слеващия уикенд и мама ще ми приготви подходящ обяд!".

Отново изглежда, че има проблем с времето на снимачната площадка: започва да вали. Използваме възможността да си поговорим със звездите. През следващите седмици ще четете техните интервюта.

Следва глас, който извиква всички обратно към снимачната площадка. "Motoreee!" Франческа въздъхва и казва „сбогом“ и почва да влачи голям куфар за пети път (все пак трябва да достигнете съвършенство).
Докато Джан,  този велик прелъстител, намига и шепне, на съвършен сицилиански: «Ке камурия! | (Каква неприятност!). И аз, ударена в сърцето от тази прекрасна усмивка, се прибирам у дома.

Такива са сладури тези двамата Heart Eyes

# 121
Привет и от мен, рагаци!

Прекрасният Франческо, днес на сета Sunglasses
Толкова е красив и чаровен, че, че, чеее.. не знам и аз вече, какво да кажа..... Animal See No Evil  Joy

https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1450367388801716225

https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1450367545849044994

Сетови видеа с Виола
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1450389530637475843
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1450389574862229504

Чаровният Франческо, в целия си блясък Nature Zap Nature Star2

"Очарователен и мрачен като главен инспектор Франческо Демир,
Can Yaman репетира репликата си с полицейския приемо -предавател за кола."

"Красотата на Актьорът Джан Яман в момент на пауза на снимачната площадка"

"Докато режисьорът Франческо Викарио проверява кадрите на мониторите,
Can Yaman поглежда бързо мобилния си телефон и коментира в социалните мрежи."

ИГ пост от Джунейт от преди малко : ))

Страхотна двойка, прекрасни са един до друг .. Heart Eyes

Елке, статията е много готина! Hands V Благодаря! Heart
Злати Heart

П.П. Момичета, нахвърлих набързо един куп красота (Джанова) и бягам, че ме чакат задачи.. : ))

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 13:47 от grozdence.

# 122
Идвам да ви посмамя пак със същите фотки, но с много високо и готино качество Wink

Айде пак да кажа какви са сладури, ако някой не е разбрал Grinning

И Джано как я гледа само... Това от ролята ли е или така си гледа, или... Rolling Eyes Joy

Тук Франческа и Джан са с върпосната репортерка, дето са й се разтреперили краката от усмивката на ДЖан Grinning Пак, че не са й се изправили къдриците Grinning

# 123
Привет! Hug

От Sonia D'apolito/Соня Д'Аполито (фенката от видеото) в #IG
"Твоята усмивката е моята най-голяма радост!Благодаря ти, Джан Яман,за това че си прекрасен човек,
за твоето велико сърце, за отделеното от теб време и за изпълнението на това желание.''

....и видеото ....
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456242051%2Fae1 … l_wall_-199343470

# 124
И Джано как я гледа само... Това от ролята ли е или така си гледа, или... Rolling Eyes Joy

Скрит текст:

Той пък ако знае, ние как го гледаме него.. Head Band Grinning въртим очи, като лисици пред курник... Rolling Eyes Joy

Ей тъй сме всеки ден,
в очакване да ни пусне, нещо вълнуващо и скандално .... Joy

Тук Франческа и Джан са с върпосната репортерка, дето са й се разтреперили краката от усмивката на ДЖан Grinning Пак, че не са й се изправили къдриците Grinning

Скрит текст:

Ти виж, как задушевно и по свойски Джано я е обкрачил* Виолата.. Smiling Imp Joy
Стои й насреща.. седнал, като невинно дете на земята.. Rolling Eyes направо ти иде, да го щипнеш по бузката и да го погалиш по косицата.. това безобидно и сладко момченце .. Innocent Joy

-------------------------------------------

Пощальона на "C'è posta per te"??! А сега де..

https://twitter.com/Mery1972_/status/1450476574017523716

П.П. Ако този на колелото пред хотела на Джан, е пощальона на предаването "Имаш поща"..  Джан ще е гост в предаването за трети път .. : )) Аайде бакалъм! Grinning 

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 21:31 от grozdence.

# 125
  • Варна
За лека нощ ….и една изпъкнала вена, тръгнала към едно специално място.

# 126
ЩЕ СЕ МРЕ!! НЕ МО-ГА ПО-ВЕ-ЧЕ!! Scream Scream Nature Fire Nature Fire Nature Fire

"Привързаността, която получавах в Палермо през последните седмици, наистина ме оставя без думи.
За да благодаря, имам изключителна изненада за вас. последвай @canyamanmaniaofficial, всички подробности ще пристигнат много скоро.

Доминик Hug ей сега лягам.. и заспивам веднага! Едно такова сънливо, безразлично и скучно ми е, след фотката на Джано.. само се прозявам.............. Joy

# 127
  • Варна
Grozdence, сладки ще са сънищата ти, усещам.  👌🏻👌🏻👌🏻

# 128
Доминик Joy Ааамии.. къде тии! Rolling Eyes Никакво спане! Head Band Ще чакам изненадата "имам изключителна изненада за вас, всички подробности ще пристигнат много скоро."  Joy Joy Активирах си всички известия на официалната страница на Mания.. Hands V  седнала съм и вардя "ИЗНЕНАДАТА"!  Animal See No Evil Scream Joy

Ей на! Hands V Пак има за Елка, хубави палми отзаде.. да пълни очите.. хе-хе-хе-хеее! Joy Joy

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 22:43 от grozdence.

# 129
Оп, бонасера, рагаци Wink

Аз като една видна цветарка съм изключително впечатлена от последната снимка на Патрона. Значи мисля да записвам докторантура по Цветарство, по-точно Палмо-знание! Flowers Palm Tree

Ще пиша дипломна работа, базирана ей на този перфектен екземпляр! МНого хубаво зелено! Много добре изваяни чупки... на листата!

Ако си мислите, че съм се побъркала, прави сте Grinning Ей ме, почнах да се катеря по палмите вече Grinning

# 130
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Доминик Joy Ааамии.. къде тии! Rolling Eyes Никакво спане! Head Band Ще чакам изненадата "имам изключителна изненада за вас, всички подробности ще пристигнат много скоро."  Joy Joy Активирах си всички известия на официалната страница на Mания.. Hands V  седнала съм и вардя "ИЗНЕНАДАТА"!  Animal See No Evil Scream Joy

Ти с тия запушени уши като нищо ще я пропуснеш. Ей така се варди, като мене.

# 131
От @canyamanmaniaofficial в ИГ

"За първи път в ограничено издание и само за една седмица, можете да закупите 𝘔𝘢𝘯𝘪𝘢 директно в магазина.

Неделя, 24 октомври 2021 г., в шоуто@aldocoppolabypalermo идва първата дата на 𝘔𝘢𝘯𝘪𝘢 𝘵𝘰𝘶𝘳. И като всяка първа среща, тя ще бъде незабравима: от 15:00 часа, всъщност, не само ще можете да си купите парфюма, но и ще можете да се срещнете лично с @canyaman

Ще се видим в Палермо!"

✒ "Влюби се в Мания. Защото любовта е живот, а животът е един ”

Ммдаа, Профи.. Hands Point Up Joy Тя "изненадата" преди 2 часа е излязла.. Rolling Eyes Видях поста, ама не му обърнах внимание (надписи и стара снимка) Joy аз очаквах някаква грандиозна изненада Joy щом ни предупреждава и предварително.. Rolling Eyes ама, ядец ... Hands Thumbsdown Joy

Това наистина е голяма изненада, ноо не и за нас! Confused Grinning
В неделя следобед, дал' няма всички женски от Палермо, да си изсурнат краката в този салон.. мисля, че по-добре да бяха избрали Стадион, вместо Салон.. ама нейсе.. какво ме интересува.. Rolling Eyes И без туй съм разочарована! Grinning Значи така! В неделя ще има митинг! Hands Raised Hands Joy Джано си играе на изненадки..ама ще му се отели вола, в неделя от калабалъка! Joy
Пак заглавията ще започват с: "Безброй фенове в Делириум".. Joy

Бог знае, какво ще се случи в този ден ... Hands Pray Joy

# 132
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Олеееее, майтапът настрана, ама ако няма сериозна полицейска охрана, наистина може всичко да се случи.
Изясни се и защо лелите долетяха в Палермо. Те събитие не пропускат.

# 133
Добро утро,момичета!

Да се включа и аз....Stuck Out Tongue Winking Eye
Джан Яман Mania - За нея, за него ... За теб Flowers Strawberry

Най - горещият мъж #CanYaman подпали интернет във вторник вечерта, след като публикува безумно ГОРЕЩ кадър от парфюма си @canyamanmaniaofficial ...
На него той изглеждаше зашеметяващ , увит в кърпа, отпечатана с шарка на четката на @dolcegabbana от тяхната „колекция Dolce Gabbana Giardini all'Italiana“ (не е на снимката - не се предлага за закупуване).
Майсторът на парфюма също обяви изненада за своите специални италиански фенове в Палермо, за първи път в ограничено издание и само за една седмица можете да получите Mania направо от магазините! На 24 октомври 2021 г., неделя, в Салон (@aldocoppolabypalermo) пристига първата среща от Mania Tour !! Можете не само да закупите Mania директно в магазините, но и лично да се запознаете с единствения ни CAN YAMAN   ⭐

Джан и Франческа с Иван Паломби - фотограф на сп. «TV Sorrisi e Canzoni».

https://www.instagram.com/p/CVOIOlxohiU/

Желая ви приятна сряда!

# 134
Привет рагаци

Днес, Джано отива на снимки и отново е мноооого готин! Sunglasses Nature Zap

https://twitter.com/akilezna/status/1450820008431525891

------------------------

Половин бутилка Мания изфъска Джано Италиано... Scream Joy

https://twitter.com/Mery1972_/status/1450821712686223371

-----------------------------------

Тези двамата за каква работа споменават? Пуу, че са потайни..
Дали заради снимките на Виолата.. или за нещо др. става въпрос? Rolling Eyes
Малко да открехнат вратата, за нас нетърпеливите и любопитни люде.. Hands V

Джунейт ИГ "Work work work 🎬 🎬 🎬"

Скрит текст:
Вижте го този сладур... кой кат' него Sunglasses Joy

------------------------------

Нов актьор се присъедини към екипа..  Romano Regianni като Raniero Sammartano
Франческа го приветства с "Добре дошъл"

------------------------------------

Две сладки клипчета от сета с Франческа.. Сладурка : ))
https://twitter.com/rayca97/status/1450794658087505920
https://twitter.com/FanClubAlbatros/status/1450816587750166532

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 18:06 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт