🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 55 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,момичета!

от фенка на Джан....

манията привлича

Желая ви ползотворен ден! HugTwo Hearts

# 646
Рагаци, днес имаме две посестрими - рожденички!!! Blush

Еми Flowers Tulip Софи Flowers Tulip, ще се повторя, но бъдете здрави и много щастливи! Nature Sunny

Едно младо пиле Animal Baby Chick ви носи букети и почерпки за празника Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647

Flowers Rose ЕЛИ* какво по-хубаво от това да празнуваме с ЕМИ*
в две теми за любими красавци*..
има и още една,която ни запозна виртуално
но ще я оставим за накрая..
благодаря за хубавите пожелания!!
Kissing Heart

# 648
Здравейте, момичета на Джан!

Скачам бързо и тук, за да ви почерпя.
Днес навършвам 66, но заобиколена от такива красавци се чувствам на 33!
Ели, ти ме изненада много приятно! Благодаря ти!
Щастлива съм, че ви познавам, макар и виртуално! Страхотни сте, момичета!
Скрит текст:

Софи, за теб:

# 649
Оооо...имали сме 2 рожденнички...Wink

Еми Heart Софи Heart,с пожелание за здраве,радост и късмет!
Благодаря за почерпките! HugHug
Еми, Simple Smile
Скрит текст:
Оказа се,че освен колежки сме и наборки.Моя РД беше на 28 февруари...

...Цветята са без Джан...Wink
Скрит текст:

# 650
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕТА! Еми и Софи

Ето и малко превод, благодарение на Теди!

Скрит текст:
127стр.
Да стана адвокат беше целта на целия ми живот. Знаех, че мога да направя нещо различно, но не знаех какво и това ме караше да се чувствам малко страшно. Обмислях всички варианти, но нито една не ми се стори правилна.Имах момент на голяма несигурност, вече не бях сигурен какво искам да правя "когато порасна". Сякаш това не беше достатъчно, майка ми непрекъснато ме подлагаше на натиск с хилядите си тревожни въпроси.Един ден тя ме убеди да изпратя автобиографията на някои международни компании.  Знаейки, че наказателното и гражданското право не ме интересуват, мама се беше опитала да ми покаже алтернативен път.Вече ти казах, че тя е много добра в организирането на живота ми, нали?  Една такава компания беше PricewaterhouseCoopers, голяма компания, която предоставяше правни и данъчни съвети на бизнеса, която веднага отговори на автобиографията ми и ме извика за интервю.Облякох се елегантно за случая, изглеждах като излязъл от поредицата костюми.
128стр.
Пристигнах в офиса, качих се на единадесетия етаж и след това влязох в красива стая.Изчаках събеседника си десет минути, след което за да убия времето реших да си направя кафе от машината (имаше всякакви смеси и чайове).Тогава най-накрая влезе жена на около четиридесет години.
„Добро утро, правя си кафе.  Мога ли да ви предложа малко чай?Бях забелязал, че тя е добре поддържана жена, затова й предложих здравословен чай и по чист късмет избрах любимия й чай (в Италия би било подходящо да се каже: „Che culo“).Тя осъзна, че се опитвам да освободя напрежението и се усмихна в отговор, след което започна да чете автобиографията ми.  Мислех, че тя ще ми задава въпроси за обучението ми, опита ми от практиката, но вместо това тя започна да ми задава лични въпроси, за приятелите и семейството ми.Установих, че й разказвам за себе си и за трудностите, с които трябваше да се сблъскам и да преодолея, преди да пристигна на тази среща.  Чувствах се спокойно, повече от интервю ми се искаше да си поговоря, а също и приятно.  Започнахме да говорим за общи интереси, като спорт и клубове, които и двамата посещавахме.
130стр.
Обърнах глава и видях панорамата на Босфора отвъд големите прозорци на заседателната зала.  "Къде живееш?"Попитах я: „Близо тук“, отговори тя.Хванах топката и й казах: „Живея в него в другия край на града, така че когато започна да работя тук, ще трябва да наема апартамент в района, така,че ще ми отнеме пет минути да стигна до там, защото спя. Може би, ако има свободен апартамент във вашата част от къщата, да станем съседи. „Дори днес не знам как излезе това изречение: още не бях нает, а вече се хвалех.
Но нека започна да се смея и след половин час тя ме попита кога искам да започна.Едва по-късно разбрах, че съм бил брилянтен с началника на отдела по данъчно право.  Явно отдавна не е назначавал нови служители, защото така и не е намерил някой подходящ за него.  Много по-късно тя ми призна какво си е помислила, когато ме е видяла за първи път: изглеждах й като умно момче, което е работило толкова усилено, за да постигне целите си и което ги е постигнало с решителност.Така ме назначиха в данъчната служба.Първия работен ден се появих усмихнат и добре облечен.Въпреки че бях в най-малкото подразделение в цялата фирма – около десетина адвокати – отидох да се ръкувам с всички.
131стр.
Стори ми се нормално, жест на образование, след време ми казаха, че никой никога не го е правил.След представянето открих нещо доста забавно: в тази компания работеха почти само жени!Може би поради тази причина, когато влязох в най-голямата стая в отдела, забелязах мъж, седнал на голямо бюро.С бърз поглед се досетих, че е по-възрастен от мен, но това, което най-много ме порази, беше неговия благ и невинен поглед.След няколко дни се сближихме много и първоначалното ми впечатление се потвърди: той беше наистина добър човек.Беше много сдържан, не говореше с никого, не даваше самочувствие и работеше много.Не общуваше и не клюкарстваше, но всички идваха при него за помощ.  Той беше самотник, много ми напомняше на Г. моя приятел албанец.Скоро започнахме да ходим на обяд заедно и да пишем съобщения в чата в офиса, докато работихме.
Той беше единственият човек в този отдел, който можеше да пише и подписва статии на различни правни теми, говорейки за икономика и бизнес в масовите вестници.
132стр.
Той беше един от малкото в цялата компания, които имаха тази свобода;другите трябваше да ги одобрят и не можеха да поставят името си в подписа.Но той ми се довери и ме подложи на изпитание.Той знаеше, че имам упорит характер и че обичам да експериментирам, затова един ден ме помоли да напиша статия на важна тема.Вложих всичките си усилия в това, но накрая не можах да разбера дали съм свършил добре работата или не.Когато ме извика на бюро си, бях малко разтревожен.„Все още трябва да усъвършенстваш нещо, но резултатът е много добър“, ми каза той.
Неговите комплименти ме зарадваха повече, отколкото можех да си представя.От този момент той започна да ми поверява статия седмично по тема, която избирахме заедно: той я проверяваше, коригираше и след това подписвахме и двамата.Това бяха важни парчета, в които се говори за инвестиции и често клиентите, след като прочетат статията, ни пишеха с въпроси или поискаха решения и ние трябваше да отговаряме.
Обичах да пиша, чувствах се като автор.Единственият, който не беше доволен от това беше моят мениджър, тя не искаше да пренебрегвам работата, която ми е поверила.Един ден правех фотокопия и тя с груб тон ми каза: „Написахте ли статия?“
Знаех, че съм виновен, защото не я помолих за позволение.
"Искахте да си направите комплимент ли?"
Отвърнах с полуусмивка.Тя избухна в смях.
133стр.
Няколко дни преди да започна работа за Price valerhouseCoopers, баща ми и аз намерихме къща в район, толкова близо до офиса ми, че можех да ходя до работа.Беше двуетажен апартамент, единият от които мазе. Не можеше да живее семейство, а двама луди. Аз избрах да остана на долния етаж, баща ми на горния.Още не се бяхме записали, въпреки че наемът беше извън финансовите ни възможности.След първия месец работа успях да изградя отношения с всички, дори с колеги, които очевидно бяха по-интровертни и нацупени, знаейки, че съчувствието ще е достатъчно, за да ги измъкне от рутината и ежедневния стрес.
134стр.
Всеки понеделник се приготвяше десерт, в 15.00 ч. се вземаше "тортата за брадичката" и си говорихме и се шегувахме.Накрая в тези офиси имаше по-спокойна и спокойна атмосфера.Затова ме помолиха да организирам вечери и фирмени партита и въпреки,че това не беше моя работа, реших да приема с удоволствие, но продължавайки да пиша статии, които излизаха редовно всеки петък.
Скоро обаче този пост и тази роля започнаха да се държат здраво, докато се сприятелих с много умен човек от друг отдел, Б.Той беше умник: въпреки че беше нает наскоро, той вече беше получил две повишения.Когато излязох в 18 часа - адвокатските кантори обикновено работят до късно през нощта - той ме закача.  „Но къде отиваш? Да ти направя лампа? ».  И всички се засмяха.Шегите му бяха много смешни, имаше вродени комични темпове.  Според мен той ме закача, защото малко бях откраднал шоуто, но за кратко време станахме приятели.Прекарах много време с други фирмени адвокати, те правеха различни неща на моите и ги слушах с любопитство и интерес.Опитах се да се присъединя към тях възможно най-скоро и точно по време на една от многото кафе паузи срещнах и Н., много приятен адвокат.
136стр.
Б./Бурак/ и Н./Назлъ/ са все още в живота ми.Днес имаме адвокатска кантора, която управляваме заедно в Истанбул.Те изиграха решаваща роля, те започнаха да ми предлагат да бъда актьор.Те ми казаха, че съм спокоен и брилянтен и че имам всички качества да опитам.Все още бях във фазата, в която се опитвах да разбера какво искам да правя в живота, но знаех, че обичам да общувам, да се мотая, а не да седя на бюро в тишина.
Благодарение на новата ми група приятели си възвърнах известен ентусиазъм.Влизах в офиса с усмивка, знаейки, че ще изляза с тях вечерта.  Ходихме на вечеря, на танци, споделяхме хобита.  Преди дадох под наем всичко, което спечелих, но бях добре.
138сър.
В този период разбрах, че имам братовчедка, която живее в Калифорния и е учила морско право в Сиатъл.Нейният курс на обучение ме заинтригува много и исках да я опозная, така че организирахме среща в Истанбул.Спомням си, че отидохме на вечеря и след това при местен, където пихме по едно, разказвайки си за живота си до 5 сутринта.И на следващия ден ... не чух алармата!Около обяд звукът на звънеца ме изхвърли от леглото: колегите ми бяха тези, които се притесняваха от отсъствието ми.Когато отворих вратата, те избухнаха в смях: бях целият разрошен и по шорти.След това, когато разбраха, че съм добре, се върнаха в офиса, без да кажат на никого истинската причина, поради която не съм се появил на работа.Веднъж баща ми ми каза: Ако имаш приятели, които се грижат за теб, това също е богатство.Всъщност жестът им към мен беше наистина ценен.От известно време обаче чувствах, че това място вече не е за мен.  Новината мина, вълнението също и не ми се искаше да работя постоянно между четири стени.Но не знаех какво наистина искам да правя.Притеснявах се от реакцията на майка ми: ако й бях доверил, че възнамерявам да подам оставката, тя щеше да ми каже, че съм незряло дете, че животът се състои от жертви.
139стр.
Тя не би разбрала, че съм готов да направя толкова жертви, но за нещо, което харесвах и ми принадлежи изцяло.Така,че така или иначе се захванах за работа, като вложих максимални усилия, а междувременно размишлявах върху други решения.Лятото наближаваше, но не успях да го получа, както в миналото.Опитах се да се разсея, като се мотая с приятели и купонясвам, но се притеснявах за бъдещето си.Наистина исках да направя нещо, което ми се струваше като мое.Имаше дни, в които си мислех, че съм барман, така че ще печеля добри пари и ще работя в динамична и забавна среда.Друг път разговарях с мои колеги и приятели и мечтаехме за различно бъдеще: искахме да напуснем и да отворим заедно адвокатска кантора.  Накратко, бях несигурен, тъй като не ми се беше случвало дотогава.

# 651
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми, Софи, Честит рожден ден!
Никога не губете страстта към хубавото! За това няма възраст и носи чувството, че си жив и можеш да полетиш.

# 652

МОМИЧЕТА* благодаря ви от сърце за хубавите пожелания
и огромните букети с цветя от Джано..
ша го взема с мен да ми помага в носенето
пък може и с парфюм да ме изненада,
други грешни желания нЕмам..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Наздраве! Heart Eyes

# 653

Злати, jackie, Профи,
благодаря ви за прекрасните пожелания и позитивизма, с който ни дарихте!
Усмивката на Джан топли сърцата. Неговата любов към феновете, човешкото му отношение, искреността и добротата, магнетизмът и талантът му  оставят трайна диря.
     Неподражаем е Джан Яман!
     Велик е Джан Яман!

# 654
Добро утро,момичета!

Желая ви хубав и усмихнат ден!

# 655
Здравейте, рагаци Hug

В навечерието на НГ Джан се е покрил в дън земя. Е, публикува някакви сторита за парфюма си, колкото да отчита дейност и да даде знак, че е жив Joy Ето, ако ви е мъчно за Джан може да се насладите на парфюма му на фона на двореца в Синая, Румъния! Яко, а? Joy

Сръбска девойка, дето е победителка в игра на Тудорс Сърбия и е спечелила парфюма... честито!

Иии една статия, колкото да не е без хич... Упорито се говори, че Джан се ще се мести.

Джан Яман: мистерия за това къде е прекарал Коледа, мълчание в социалните мрежи с дни

Джан Яман се озова в центъра на клюките през последните дни заради изчезването си от социалните мрежи. Всъщност от известно време турският актьор вече не споделя никаква улика в профила си в Instagram, за да стане ясно къде се намира. През последните дни всъщност Алесандро Росика изясни какво се случва с актьора от Истанбул. В тази връзка експертът по клюките каза, че Яман повече няма да живее в римския апартамент с изглед към Колизеума. Росика заяви, че според него главният герой на Viola come il mare ще си търси дом в покрайнините и далеч от центъра на столицата.

# 656
Здравейте,момичета!

Отива си и 2021 г.!Джан не ни остави да скучаем със своите участия! Blue HeartИмаше какви ли не снимки! Wink
Очакваме го през  2022 г. да продължава да ни радва с участията си в сериали,реклами и благотворителни мероприятия! Nature Sparkles

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година!

# 657
Привет Hug

Остават броени часове до края на 2021. Една година, изпълнена с много емоции за Джан и за нас като негови фенове. Имаше много смях, вълнения и очаквания. Джан е страхотен човек и актьор, животът му е по-интересен от който и да е сериал Blush

Специално искам да благодаря на Гроздето, която отделя много от времето си, за да направи нашите теми така красиви, подобаващи на звездния ни Патрон. Благодарности и на Злати, която всеки ден ни носи кафенце и зареждащи пожелания. Разбира се, благодарности и на всичките вас, рагаци, които пишете в темата и носите снимки, новини или просто минавате, за да кажете колко готин е Джан HugHugKissing Heart

Разгледах профила на Джан в ИГ за последната година и си избрах най-значимите снимки, които обобщават изминалите 365 дни. Имаше по много от всичко. Джан започна новия си живот в Италия и върви само нагоре и напред!!!Предварително казвам, че умишлено съм пропуснала онази особа, чието име не искам да споменавам и се надявам спомена за нея да си остане в 2021 завинаги Joy И така...

Джан Яман през 2021 Nature Star2

1. Джан, Ферзан бей и реклaмата на DeCecco Spaghetti

2. Подготовката за Сандокан Animal Tiger

3. Роберто и Франческо, двама верни приятели Beers И Колизеума за фон, разбира се. Новият дом на Джан, където последно са се събирали толкова хора по време на Римската империя Stuck Out Tongue Winking Eye

4. Участието в "Бог да ми е на помощ”, първата роля на Джан в италианска продукция Movie Camera

5. Корицата на „Венити Феър” Camera

6. Парфюмът „Мания” Flowers Strawberry

7. Филмовият фестивал във Венеция, първата италианска награда на Джан Trophy

8. Снимката на годината - Раул Бова, Джан Яман и Лука Аржентеро Nature StarNature StarNature Star

9. „Виола като морето”, първата главна роля на Джан в италиански сериал Oncoming Police Car

10. Мания турнето и всички фенове, навсякъде, по всяко време, верни до гроб Blush

11. Благотворителната фондация „Джан Яман за децата” Heart

12. Автобиографичната книга на Джан „И на мен ми се струва странно” Books

100% изпускам още много неща, но Джан е уникална личност и е толкова интензивно около него, че можеш ли да опишеш всичко Grinning

Пожелавам ви весело посрещане на НГ и от утре с нови сили си чакаме изненадите от Патрона YumChampagneFlowers Four Leaf Clover

# 658
Привет!

изявление на Лука Бернабей  за Сандокан  :

Заглавието ще бъде: Сандокан и Мариана

Сериалът ще бъде режисиран от #DavidPetrarca, който работи по Game of Thrones, True Blood, The Alienist и много други големи сериали
 Ще започнем снимките през юни 2022 г. в Тайланд и Филипините

-Като говорим за проблеми, вие работите върху герой, който е в колективното въображение на всички нас: Сандокан.
-Най-скъпото парче на Lux ще бъде сериал от осем 50-минутни епизода. Пишем го в САЩ, защото искаме да включим американците в проекта. Приписвахме го на Скот Розенбаум, холивудски сценарист, който обича и знае всичко за историята на пиратите.
За него пиратското общество беше първата демокрация в историята, която раздели плячката поравно за всички, с изключение на шефа, който имаше право на половината дял. А жените се смятаха за равни с мъжете, пиеха и пушеха опиум.

-Ще намерим ли отново героите, които познаваме?
-Разбира се. Структурата на историята е следната: Сандокан е принцът, Джейнс е тази, която го превръща в водач на своя народ, а Мариана е с него, която първоначално ги смята за крадци.
Сериалът обаче не само ще се казва „Сандокан“, но „Сандокан и Мариана“ ще бъде заснет от #DavidPetrarca , примерен изпълнител на някои епизоди на Game of Thrones.

- Имате ли вече начална дата за снимките?
- юни 2022г. Снимките са в Тайланд и Филипините. В Малайзия не можем, защото ситуацията с Covid е много трудна.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 17:03 от Moni_Di9

# 659
Честита Нова година!

Нека новата година ви донесе много здраве,
положителни емоции, сбъднати мечти
и страхотни приключения!

Джан Яман е 28-ият най-красив мъж в света

31.12.2021 г., 13:03 ч
TC Candler, световноизвестният уебсайт, базиран в Америка, определи "100-те най-красиви и най-красиви лица на знаменитости в света" тази година. В списъка на TC Candler, който се провежда всяка година от 1990 г. насам, 2-ма турци влязоха в световната ранглиста тази година.
Джан Яман, който напоследък блести в топ 100, се класира на 28-о място, а актьорът Barış Murat Yağcı стана 31-ви.
В списъка на TC Candler, изготвен от независими критици, милиони предложения, направени от обществеността, се слушат и се провеждат изследвания. Подготвя се списък на световния идеал за красота. Естетическото съвършенство е само един от критериите. Детайли като елегантност, оригиналност, дързост, страст, класа, уравновесеност, радост, обещание и надежда също се вземат предвид. През 2021 г. само 100 от приблизително 250 хиляди знаменитости бяха избрани в списъка на TC Candler.
Повече от 45 държави бяха представени в годишния списък. 800 от известните личности, номинирани от техните фенове, бяха публикувани в акаунта на TC Candler в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт