🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 55 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро,момичета!

Честит ни първи сняг и край морето? Nature Snowflake...Ели Hug,как е при вас?

Скрит текст:

Спокоен студен зимен ден! Hug

# 721
Добро утро Simple Smile

Злати, прехвърчат едни миниатюрни снежинки, с лупа да ги търсиш, не бих го нарекла сняг JoyJoy Между другото не е натрупвало сняг от поне 3 години...

Тудорс имат 235 магазина в 15 държави по света Nature Star Джано краси толкова много витрини Heart Eyes

Чивита Кастелана, където се намира Джан в момента, е град на 65 км от Рим. По снимки изглежда красиво. Нямам търпение да видим Франческо Демир по улиците му!

И една сладурка от преди малко Blush

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 09:30 от Ели-Мели

# 722
Привет Simple Smile

Джан Яман ще бъде гост във втория епизод на #CePostaPerTe ,
излъчен в събота, 15 януари в праймтайма на #Canale5

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 17:43 от Moni_Di9

# 723
ОМГ, ОМГ, ОМГ Scream

Каква е тази красота неземна Heart Eyes

Запазвам си 15ти, никой да не ме занимава!!! Joy

Джан с журналистката Елеонора Челестини, май е давал интервю Movie Camera

Хванат от папарашки ъгъл Camera

Тука пак се е опаковал като Дарт Вейдър, ама не може да се скриЙ туй
снажно тяло Joy

И изглед към полицейското управление на Франческо Oncoming Police Car В далечината даже се вижда най-секси полицая на всички времена Sunglasses

# 724
Здравейте, момичета!
Как да не си сменя аватара! Може ли толкова красив да е станал! На 15 ще има много припаднали!

# 725
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ама якенцето този път е с емблематичните буквички на Мания. Crazy

# 726
Ама Бирсенчето, много му се кефи Джан, доста следи изявите му и видимо му се кефи.

От Бирсен: Продължавайки актьорската си кариера в Италия, Джан Яман продължава да духа като вятър в страната. Наскоро Яман, който играе главната роля в детективския сериал "Viola Come Il Mare", беше гост на "Che Posta Perte", програма за помощ на Canale 5, която разби рейтингите. Програмата ще се срещне с публиката в събота вечерта.
От друга страна, Джан Яман се готви за бомбен проект, който ще заснеме с Disney Plus, който се готви да прави атаки, които да вдигат неприятности у нас. Беше разкрито, че сценарист на сериала, продуциран от Ay Yapım, е Керем Дерен, силна писалка. Разбра се, че Улуч Байрактар ​​ще режисира сериала, подробностите за който постепенно изплуват. В момента Байрактар ​​снима филма "10 дни лош човек", адаптиран по книгата на Мехмет Ероглу.(гугъл превод)

# 727
Айде вече е известен и режисьора на Дисни проекта!

💣💣💣Режисьор на сериала с участието на #СanYaman стана Улуч Байрактар, чиято филмография е впечатляваща!

П.С. Бирсенката много си го уважава Джан и е много надъхана да пише за него. Аз си чакам официално потвърждение за този проект, още не смея да се зарадвам на 100%.

# 728
Добро утро,момичета!

Благодаря за новите снимки и инфо! HugTwo Hearts

Хайде очакваме Джан събота в предаването Имаш поща!
А когато разбрах,че Джан ще работи с Ай Япъм с продуцент Керем Чатай си го пожелах,а дано режисьор да е Улуч Байрактар.Правят успешен тандем.А музиката няма начин да е на Тойгар Ъшъклъ.Те вървят в пакет. Гледала съм Menekse ile Halil/Двама завинаги-С Къванч Т. и Седеф Авджъ;Езел-с Кенан Им.;Край;Карадайъ-с Кенан Им. и Бергюзар Корел;Вътре- с Чаатай Ул. и Арас Булут;Сблъсък - Къванч Т. и Онур Сайлак.От по-ранните му,когато е бил пом.реж.-Асмалъ конак - с Йозджан Дениз и Нургюл Йешилчай и Ezo Gelin-с Нургюл Йешилчай.

Приятен ден! Flowers Four Leaf CloverRevolving Hearts

# 729
Привет, рагаци!

Бен гелдим!
Аз съм тук.. оти вече съм мома ергенка* Grinning автоматически и веднагически заменям ММ с Джано! Grinning
Като го гледам в Пощата каква красота неземна е станал и изобщо не съжалявам, че преди малко си изпратих мъжО : )))
Ще ме прощава, ама много се бях затъжила за Италиано-Турско-Албано-Македонското си гадже! Simple Smile

Хайде да видим, с такива усмивки (не знам как да ги определя) в събота,
дали няма да сме в облаците?? Blush Head Band

Само го вижте! Scream Няма по-магнетичен, секси и чаровен мъж от нашия!
С тази обсебваща и безмерна красота, няма как да не ми е любимец, нали ме разбирате..............

Какви прекрасни неща се случват около нашето момче, откакто отсъствам Innocent
Американски сценарист и Американски режисьор за Сандокан. Има и вече локация за снимки, дата.. и всичко върви чудесно!
Не, че бързам, ама е време да пуснат бомбата за Мариана (май няма да е италианка.. международна звезда се говори че ще е) Simple Smile

Виолата продължава да се снима.. не знам какво толкова снимат за тези 8 епизода по 50 минути - като време (400 минути) това е равно на 3 турски епизода, които се снимат, сглабят* и излъчват в период от/за 3 седмици в Турция Simple Smile Сами можем да си направим сметката, за какво иде реч - качество с/у количество на бързи обороти Simple Smile Както и да е.. не съм такъв спец, че да правя подобни сравнения, още повече - не познавам италианката филмова индустрия.. само си направих простички сметки за времето, което се отделя. И не че количеството не може да роди качество, ами по-скоро бързината с която работят турците, за това става въпрос по-горе.. не знам дали обясних добре/разбираемо, ама няма значение..  досаждам с философстване, защото имам за обясняване 45678 неща, поради отсъствието ми! Joy

А пък този нов проект на Дисни.......еми, мнооого се радвам, че Джано е третия избран след Енгин и Арас! Много!
Ай Япъм + Керем Чатай + Улуч Байрактар + нашето талантливо момче = дай Боже, почти сигурен успешен и висококачествен проект. Nature Star Flowers Four Leaf Clover Страхотен тандем се получи, сега остава да научим и коя ще е партньорката (тук имам известни притеснения, честно!)

Ели Hug сигурно е!
За да демонстрират и потвърдят, че журналистката Бирсен казва истината, Лелите/Мениджърите на Джан са лайкнали на Бирсен публикацията, в която тя предоставя допълнителна информация за проекта!

Злате Hug и аз съм ги изгледала всичките тези, които си изброила! Simple Smile

Италианската преса - много си го обичат и много си го хвалят.. и има за какво!

Момичета Heart благодаря ви за всичкото инфо, снимки, видеа, преса, преводи и коментари, които носехте тук в къщичката ни, докато ме нямаше, чувствах се изцяло осведомена и много доволна.. и най-вече благодарна! Flowers Rose

П.П. Рагаци, бях ви обещала нещо преди нова година, пишете ми на лична по един имейл да ви пратя обещаното! Simple Smile

------------------------------------

Нов Сет Sign Clapper
Харесва ми комисар Франческо Демир на мотор.. така че съм много доволна! Innocent

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 17:58 от grozdence.

# 730
Грозде Hug Добре дошла! Хош гелдин! Бенвенуто! Stuck Out Tongue Winking Eye

Щом любимите ми Лели са лайкнали поста за Дисни, значи успокоих сА! До сега чакахме Мариана, сега ще чакаме и Дисни принцесата. Добре, че си имаме Виола/ Франческа да ни краси темата откъм женската част Grinning

# 731
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, добре си си дошла! Hug
Не помня какво си ни обещала, ама щом е за получаване на нещо утре ще ти метна един мейл на лични. Laughing

Най-напред да видим пощаджията, пък после и другите му превъплъщения няма да пропуснем.

# 732
Добро утро момичета!

grozdence., добре дошла!

Пуснали са материал и в турската преса за рекламата на Джан!

Излезе рекламен филм на Тюдорс с Джан Яман, заснет в Италия!

Тюдорс един от водещите производители на ризи в Турция; Комерсиалният филм, заснет в Рим, столицата на Италия, с лицето на марката #CanYaman е пуснат!

TR По време на заснемането на рекламата, в която участва и културният и промоционален съветник на римското посолство Халук Сьонер, имаше блъскане от италианските фенове на Яман. Освен частните охранители по време на снимките, италианската полиция е взела и засилени мерки за сигурност в зоната на снимките.

TARGET 500 МАГАЗИНА
Наскоро Tudors отвори втория си магазин в Болоня, Италия, и има за цел да разшири дейността си в чужбина през следващия период. Основната цел на Tudors е да достигне до общо 500 магазина в Турция и в чужбина.

ЗА TUDORS
Tudors, която започна основната си дейност през 1998 г., се превърна във важен участник в сектора на търговията на дребно за кратко време и чрез разширяване на първоначално базиран магазин в Анадола, той също се разраства в Истанбул и играе за лидерството на пазара на ризи в Турция. През последните години има нарастващ интерес към марката в международен план, след поредица от местен успех, а самите Tudors са заинтересовани да станат международни. За много кратък период от само 2 години Tudors разположи знамето си в повече от 14 държави и продължава непрекъснато с цел да се превърне в най-успешната марка за ризи в света, като остане изключително надеждна и иновативна с постоянно обновяваща се селекция.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 08:12 от jackie123

# 733
Жаки, благодаря за преведената статия. Ако не беше Джан Яман едва ли даже в Истанбул щяха да са чули Тудорс, пък какво остава за по света. Трябва да ги обличат безплатно докато е жив (за неудоволствие на феновете му, които го харесват повече съблечен 😜😜😜)

# 734

Heart Eyes

Flowers Rose Момичета* липсва ми срещата на Джано с фенки,
 радостта от посрещането,овациите,селфитата
 и..тренировките в Палермо*
Kissing Heart Joy

Общи условия

Активация на акаунт