🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 55 880
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Привет, рагаци Simple Smile

Роберто си беше деактивирал профила в ИГ за няколко дни. Слуховете мълвят, че го е направил, защото феновете са го побъркали с въпроса „Къде е Джан” Grinning Е, днеска гледам се е завърнал в ИГ, но за съжаление фотката с гаждето му Grinning Джан все така го няма... пуска сторита за Мания на поразия, но Джан йок... Confused

# 706
Здравейте, момичета!

The Trend Spotter - световноизвестен уебсайт, който достига 5,5 милиона читатели на месец, издаде списък с 40-те най-горещи мъжки знаменитости в света. Джан е на 8 място и има защо, въпреки, че за мен си е номер едно.

https://www.thetrendspotter.net/male-celebrities/?fbclid=IwAR2Sh … CJktT-e6xJYcqNrCU

8. Джан Яман
Ако не гледате много турска телевизия, може да не разпознаете сърдечния злодеец Джан Яман. Този носител на Златна пеперуда актьор е най-известен с ролята си в турската романтична комедия Erkenci Kuş . Въпреки това, той също се появява в други предавания, включително Gönül Isleri , Inadina Ask , Hangimiz sevmedik? и Долунай , неговата пробивна роля. Актьорството обаче не беше първата му кариера. Джан има диплома по право и дори е работил за PricewaterhouseCoopers, преди да реши, че корпоративният живот не е за него. Последното му начинание е пускането на едноименния парфюм Can Yaman Mania. Това е чувствен и уникален унисекс аромат.

# 707
Хеххе, ама, че забавна класация! Те този номер 2 е по-секси и хубав от Джано ли? JoyJoy Ама, разбира се! Те и другите са едни... с едно изключение... по улицата няма и да ги забележа покрай мен Joy

# 708
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts

За сега само  Джан..Blue HeartNature Star...очакваме и новини...

# 709
Хеххе, ама, че забавна класация! Те този номер 2 е по-секси и хубав от Джано ли? JoyJoy Ама, разбира се! Те и другите са едни... с едно изключение... по улицата няма и да ги забележа покрай мен Joy

Много си милостива към №2 - това май е най-хубавата му снимка в мрежата. Wink
Ей го - в пълния му блясък:

Това само показва, че въпросната класация е повече политкоректна, отколкото достоверна. Въпреки това е революция, но заслужено и достойно, че Джан Яман присъства в първите 10.

# 710
Привет, момичета!

Джан Яман отново е номер 1 от всички турски актьори и актриси в класацията на IMDB през седмицата, започваща на 10.01.2022 г.
Джан Яман е позициониран като 3332 от 11 милиона артисти, наблюдавани по целия свят

От Бирсен Алтунташ  за tv100
Вече се смята за сигурно, че Disney Plus, който ще удари националния пазар с бомби през август, ще бъде новият адрес за много успешни звезди.
Кой пише сериала за Джан Яман?
Една от светкавичните атаки на Дисни беше Джан Яман, един от нашите актьори, чиято слава се разнесе по целия свят. Стана известно, че "Ay Yapim" ще снима сериал, който Яман ще направи за Disney, който продължава актьорската си кариера в Италия. Подробностите за дългоочаквания сериал започнаха да изплуват постепенно. Керем Дерен пише поредицата на Дисни.  Едно от произведенията му е добре познатият сериал "Езел"

От TUDORS в #IG
„Всички погледи са насочени към теб с Tudors!”  

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 19:47 от Moni_Di9

# 711
Привет, момичета!

Джан, Тудорс и Лелите

А тук припадам!

# 712
Италиански интернет таблоид 361Magazine
https://www.361magazine.com/people/can-yaman-stupisce-ancora-lat … -suo-libro-video/

Джан Яман отново изумява: актьорът споделя откъс от книгата си за приятелството –
 ето какво разкри той

Добре познатият актьор Джан Яман през тази 2022 г. ще даде на феновете много нови новини за работа. Джан е все по-обичан и следван във всяка част на света благодарение на таланта си и неговата красота, която винаги е пленявала много фенове. Също така тази година със сигурност ще бъде пълна с непубликувани проекти , не само завръщането на малкия екран. Успехът на Джан Яман продължава да набъбва, в края на ноември той успя да удиви феновете си, като публикува първата си автобиографична книга „И на мен ми се струва странно“ , която имаше огромен успех. Книгата на Джан все още продължава да е на върха на най-купуваните книги и доминира сред най-четените книги, позиционирани в секцията за бестселъри.
 Актьорът чрез Instagram stories публикува откъс от книгата на тема " Приятелство ". Джан вече имаше възможността да представи двама неразделни приятели Франческо и Роберто на своите фенове. Двамата са част от семейството му откакто той пристигна в Италия и винаги са оставали до него.

Неговото размишление върху приятелството започва с фраза от Волтер: „Приятелството е мълчалив договор между двама чувствителни хора“ , той също продължава:  

„Тук мисля така: не може да има приятелство, ако нямаш същите добродетели. Няма по-важно чувство, дори любов. Приятелството, истинското, чистото, може да продължи вечно. Имам качествени приятели, към които съм много привързан. Дори и да не мога да живея в ежедневието с някои от тях, връзката не се променя.”

Книгата на Джан обхваща безброй теми, от детството му до искрата, която го направи актьор. Джан е все по-ценен за цели поколения благодарение на сапунената опера на Canale 5, DayDreamer. Тази година той се завръща на малкия екран с „Viola come il mare“, заедно с Франческа Чилеми.

автор на статията: Chiara Arciprete

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 01:21 от Moni_Di9

# 713
Добро утро Simple Smile

Гледам аз...

... и си викам „А! Джан се показа, значи е с Лелите”... и после се оказа плакат JoyJoyJoy

По последни клюки Джано трябва да си е на Колизеума. Имало скорошно стори на Роби как играе карти с гаждето си в апартамента на Джан, предполага се, че Джан го е снимал. Аз това стори съм го изтървала, ама доверявам се на „клюкарките пред блока” Joy Чудя се Джан не излиза ли от тях, я до магазина, я да се разходи. Къде са тълпите фенове, къде е сеньор Барбиери да му направи поне една размазана нова фотка Thinking 
Айде да идват снимките на Виолата, там няма как да се скрие Нашия Smile Много ни разглези с ежедневните си отчети къде е и какво прави, сега направо се гаври с нас Tired Face

Пък дали не страда от любовна мъка и за това се е покрил Thinking Ся, разбирам, че Гроздето я няма и е „заета”, ама и другите фенки сме „човек” Sweat Smile Ето превод на една от последните песни в негово стори. Как мислите, рагаци, страда ли Джано от любовна мъка?

# 714
Добро утро,момичета!

11 Януари-Световен ден на думата"Благодаря"! Heart
Да започнем деня си на чашка кафе и с благодарност към
всички,които правят живота ни щастлив и смислен!
Да благодарим и за новия ден, за новите възможности!

Скрит текст:

Благодаря за статиите с преводи за Джан! HugTwo Hearts
За инфо от сторитата очаквам от вас! Wink

Керем Чатай,продуцента на "Ay Yapim'' работи отдавна с Керем Дерен и не ме учудва,че отново се е доверил на него.Освен ''Езел'',съм гледала и ''20 минути'' от него.

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 715

Надявам се не се повтаря ,но не съм я засичала в групата❤

# 716
Здравейте, момичета  Simple Smile

Ето го нашият инспектор Франческо Демир
на снимачната площадка в Чивита Кастелана

# 717
Охоооо, разгеле!!! ChampagneTadaGrinning

„Джан Яман е в Чивита Кастелана за новите снимки на „Viola come il mare“. Турският модел неизбежно беше обект на кадри на зяпачи и минувачи. Междувременно в града са в сила различни забрани, които ограничават редовните снимки.”

От бекстейджа! Оправят косата на рошльото ни сладък Heart Eyes

Киара и Джовани Blush

Красотичка на красотиите! Heart

# 718
Отговор от Джан на всички слухове, които се разпространяват тези дни.
Какъв по-добър и хубав отговор от този!?
😜😍

# 719
Абе, Джано, а знаеш ли, че си гадже с Мария Джована Адамо? Joy Язък, нямал покана за Санремо, направо да ходи, няма да го върнат! Grinning Това втора поредна година, в която го спрягат за там, третата ще е на късмет, казвам ви!

Но пък е добре за сега, че не е разбрал за Дисни от новините Joy Хади бакалъм!

„Ранобудна птичка” покорява ефира на Южна Африка!!! Джано вече буквално е по целия свят Nature Earth Africa

Общи условия

Активация на акаунт