Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 31

• 89 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед.
- Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката.
Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив.
- Сетих се, че братовчедката на приятелката ми ще бъде там... а е много красива! Може да се заинтересува от мене... мисля, че е по-добре да съм запасен!
Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса.
- Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене.
На вечерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта:
- Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив!
- Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!

# 166
# 167
  • тук, на мястото си

# 168
– Маро, нещо не разбирам!?
– Какво?
– Защо бутилката ми с ракия е наполовина празна?
– Защото си песимист, затова…

# 169
Ходил един пич на екскурзия в Азия - Южна Корея, Виетнам, Тайван, Тайланд... Навсякъде ползвал услугите на тамошните жрици на любовта, ама изглежда без много предпазни средства, защото около две седмици след като се върнал, оная му работа започнала да се подува, да отича и придобила някакъв морав цвят със зелено-жълти петна...
Отишъл веднага при специалист, който го прегледал, направил всички необходими изследвания, консултирал се и с колеги и накрая казал:
– Слушай, приятел! Хванал си някаква много странна и рядка болест, която е някаква кръстоска между монголски трипер и сиамски сифилис, за която лек няма, така че трябва спешно да се оперира - трябва да ти ампутираме
члена.
– А, не...! Ама как така бе, докторе!? Ами аз с какво ще чу@ам, а!? Как така ? Неее..., не давам! Искам мнение и от друг лекар.
И отишъл при един китайски специалист по близко и далечно-източни болести, който също го прегледал и попитал:
– И цека, какво тлевожи?
Нашият му разказал всичко - за екскурзията, за доктора, за прегледа, за ампутирането също. Китаецът казал:
– Какфи бългаски лекали, фсе да лежи, фсе опелация - пали да земи...! Цабува банталон, цабува гасти...! Хатъка... Скаца сека с двети клака...! Скаца, скача..., по-високу, по цилно... скаца, скаца, скаца... Ха, фидя ли, фидя ли? - цам падна...!

# 170
Хаха, нищо лично, но скролнах нагоре да видя дали не е от вицовете на Черна станция!

# 171
Потъва кораб. Капитанът моли всички пътници да се качат на лодките, но пътниците ги е страх да се прекачат. Тогава капитанът минава лично до всеки пътник, казва им по нещо и бързо се прекачват. Капитанът и помощник - капитана се качват последни на последната лодка. Помощникът го пита:
- А какво им казахте, че всички ви послушаха?
- Към всеки с различен подход. На немците им казах, че това е заповед. На американците казах, че е патриотично, на японците, че повишава потенцията, а на българите, че е забранено.

# 172

- Кой те запозна със жена ти?
- Случайно се срещнахме, никого не обвинявам...

# 173
Немец към българин на плажа:
– Вас махен зи, бите?
– Ти на кого ще махаш зъбите, бе?!

В банката:
- Слушайте, какво се мотаете? Решавайте по-бързо - ще теглите ли пари или ще внасяте
- Разбира се, че ще тегля... По дяволите! Къде ми е пистолетът?

# 174
Много е яко когато в "Маскираният певец" си свалят маската и пак не знаеш кой е.

# 175
Акушерката:
- Не съм виждала по-бързо раждане!
Родилката:
- Па ти ако беше видЕла зачеването...

# 176
Едно момченце си имало майка орлица, която била много ревнива към всякакви други жени и не можела да понесе мисълта, че някой ден синът и ще има гадже, или не дай си Боже съпруга. И измислила една хитрост - извикала го при себе си и му казала:
- Моето момче, искам да ми обещаеш нещо. Стой далече от жените, те всички са много подли създания и само гледат как да те подлъжат. Ще дойде един момент, в който някоя от тях ще поиска да те впримчи и като ти предложи да прави секс с теб. Ти обаче бъдеи умен и стой далече от нея.да знаеш, всички жени имат зъби отдолу между краката си и само чакат да се подведеш и да ти отхапят пишката. Момченцето много се впечатлило, че и повярвало искрено И така минало време, то пораснало, завършило гимназия, после МУ и накрая станало зъболекар. Както си бил подкован от мама все странял от жените, но не щеш ли на едно парти се почерпил повечко и свалил гарда, а после вече докато се усети се оказал в стаята на непозната жена. Започнала тя да му се натиска, но той в един момент се сепнал и се сетил за думите на майка си.
- Какво има? - попитала тя.
- Мама ми е казвала, че всички жени имате зъби отдолу и ти искаш само да ме измамиш за да ми направиш нещо лошо.
- Ти луд ли си, бе? Какви зъби те гонят? Хайде погледни какво имам отдолу, и ако видиш и един зъб, може да се махаш.
Последвала кратка пауза за обстоен оглед на междукрачието на дамата и после нашият герой казал с въздишка:
- Амчи ти к'ви зъби искаш да имаш, бе? Ясно, че нито един не е останал, виж само в какво състояние са ти венците...

# 177
  • тук, на мястото си

# 178
Мъж влиза в аптека и пита: - Извинете, имате ли "Виагра" или нещо подобно, само че за жени? - Ние не, но в бижутерския магазин зад ъгъла има...

# 179
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт