Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 31

• 89 105
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
# 196
В гората лъвът казва:
- Във вторник ще има страхотно парти.
Жабата отегчена:
- Ъъъ партии, скукааа!
Лъвът я погледнал намусено и пак казал:
- Ще свирят страхотни музиканти, ще дойдат от друга гора, въобще супер ще бъде.
Жабата пак:
- Ееее, то пък едни музикантиии...
Лъвът пак я погледнал намръщено:
- Ще има страхотна храна, масите ще бъдат отрупани до горе.
Жабата:
- Ъъъ, то пък едно яденеее...
Лъвът се ядосал сериозно и казал:
- Но гадни ниски зелени животни с големи усти няма да бъдат поканени.
Жабата леко се смълчала и казала:
- Ей ся му се е*а мамата на крокодила...

# 197
  • Пазарджик

# 198
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 199
# 200
  • тук, на мястото си
Идва шефа на работа в дванадесет без десет.
Изпил си кафето, запалил цигара и решил да пристъпи към работа. Звъни на секретарката си:
- Прати ми счетоводителя при мен.
- На обяд е. Вече е дванадесет и половина.
- Вече е обяд ли? Леле, как лети времето!

# 201
  • Добрич
Евреин от Русия получава разрешение за имиграция в Израел. На изхода, докато руснаците проверяват багажа му, намират бюст на Ленин.
- Какво е това?
Евреинът:
- Въпросът "какво е това?" е грешен, другарю! Трябваше да питаш "кой е той?"!  Това е Ленин - полага основите на социализма, носейки доброта на руския народ. Взех го със себе си като спомен от плодородните дни...
Руския офицер бил впечатлен от отговора:
- Добре, можеш да минеш!
На летището в Тел Авив митническият служител също видял бюста и попитал:
- Какво е това?
Евреинът:
- Въпросът "какво е това?" е грешен! Трябваше да питаш "кой е той?",  братко! Това е Ленин. Наложи ми се да напусна Русия заради този луд злодей! Взех го със себе си, за да го гледам всеки ден и да го проклинам!
Израелският служител също останал впечатлен:
- Добре, можеш да минеш!
Евреинът се е прибрал в къщи, сложил бюста на бюфета и поканил близките си. Един от племенниците му попитал: "Какво е това?"
Евреинът:
- Въпросът "какво е това" е грешен, моето дете! Трябваше да питаш "Кой е той?"!
Това е Ленин...десет килограма, двадесет и четири каратово злато, без данъци, безмитно и без ДДС !
Извод: Политиката е да убедиш народа за едно и също нещо, казвайки го по различен начин.

# 202
Както си стоях в Лувъра до една статуя със смокиново листо, минава една екскурзоводка и вика:
- Госпожо, не чакайте! Листопад няма да има!

# 203
Проклятие към политик:
- Дано живееш така, както си написал в имотната си декларация!

# 204
В една ферма три бика чуват, че фермерът иска да купи още един. Старите пушки се вълнуват и споделят помежду си. Първият:
- Аз живея в тази ферма вече 5 години и по право ми се падат 100 крави. Няма да отстъпя нито една от тях на новобранеца!
Вторият:
- Аз пък съм във фермата от 3 години и ми се падат 50 крави. И аз няма да дам нито една от тях на новобранеца.
Третият:
- Аз съм тук само от година, но съм си извоювал правото да онождам 10 крави. За всяка от тях съм готов да се бия.
В този момент към обора се приближава камион и от него с огромни усилия изкарват огромен бик. Такава грамада старите пушки не са виждали през живота си. Тропотът му всява респект, а очите му бълват пламъци. Първият бик се обажда:
- Абе то 100 крави, честно казано, са ми много... Ами да, някои от тях дори не успявам да уважа.
Вторият добавя:
- Прав си, трябва да сме добри и да поделяме с ближния това, което имаме!
Третият бик, без да каже нищо, напърчва рогата, започва да пуфти и да рие гневно земята.
- Ти луд ли си, бе, мъник? Гледай го колко е голям тоя, а ти му се дървиш и си решил да се биеш. Дай му някоя крава там и хич недей да се ежиш!
- Пичове, аз хич и не мисля да се бия. Да ги взима всичките! Просто искам да разбере от самото начало, че и аз съм бик. После да не стане някоя грешка!🤪

# 205
Възрастна двойка лежи в леглото. Съпругът заспива, но жена му е в романтично настроение и иска да си приказват.
- Когато ме сваляше, ти ме държеше за ръка.
Мъжът ѝ уморено се пресяга и стиска дланта й за миг, после пак се опитва да заспи. След малко тя казва:
- После ме целуваше.
Леко раздразнен, съпругът я целува по бузата и отново се унася.
След трийсет секунди жената казва:
- После ме хапеше по шията.
Той ядосано отмята завивката и става от леглото.
- Къде отиваш? - пита го тя.
- Да си взема зъбите!

# 206
# 207
Съдебна зала, дело за развод.
Съдията: Кажете на съда защо желаете да се разведете!
Съпругата: Заради половата немощ на съпруга ми, не успява да ме задоволи сексуално.
Женски глас от залата: Ха, всички други задоволява, само теб не можел.
Мъжки глас от залата: Че то нея никой не може...

# 208
В психиатрията върви предизборна кампания. Разказва се за успехите в управлението и какви честни и достойни хора управляват България. Бурни овации и аплодисменти,само един стои безучастно. Журналист го пита:
- Вие защо не аплодирате?
- А,аз съм санитар. Laughing

# 209
От ЦИК съобщиха графика за парламентарните избори през 2022 година:
20 март, 26 юни, 18 септември и 4 декември

Общи условия

Активация на акаунт