Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 61 984
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Не се притеснявайте, не е нещо кой знае какво. При мен мина супер леко, без упойка, но бях пила един аналгин. Процедурата е около 5 мин, доктора ми каза веднага дали всичко е наред. При запушване може да е по-болезнено, но всеки го усеща различно.

# 121
Onedream1, при мен цветната снимка беше с пълна упойка. Аз бях много притеснена, но в крайна сметка не разбрах кога съм заспала и кога съм се събудила. Имах записан час предварително за консултация и коментар за резултатите. Всичко мина бързо, стегнато без да чакам много. След като излязох от болницата ми се появиха болки и ми беше доста зле, но като хапнах и пийнах вода се оправих.
И двете тръби са пропуснали без проблем, това беше най-важното за мен. 🙂

# 122
Момичета, колко време след като попълните въпросника на страницата за първа консултация с репродуктивен специалист, звънят за записване на час?
Скрит текст:
Питам за една дама, която е на 43, и няма кой знае колко време за губене вече Sad

# 123
Момичета, имате ли си снимките от процедурата? Дали ще може някоя да ми покаже как изглежда матката, защото на моята цветна снимка е по Т образна и се притеснявам. Док каза, че ще опитаме последен трансфер така и ако не стане ще я реже. Просто ми е интересно как изглежда.. Rolling Eyes

# 124
  • София
Dilchonkata, а кога представяхте вирусологията от друго място? По време на стимулацията, преди нея или преди пункция?

Не я представяш никъде. Просто си носиш с теб вирусологията направена на друго място даваш я на регистратурата и казваш, че искаш да ти я сканират и си я прибираш. По този начин те си я имат налична и не ти я искат повече в рамките на 3 мес. докато е валидна.

# 125
  • София
Момичета, колко време след като попълните въпросника на страницата за първа консултация с репродуктивен специалист, звънят за записване на час?
Скрит текст:
Питам за една дама, която е на 43, и няма кой знае колко време за губене вече Sad
The doors, звънят след месец - месец и половина. Има чакащи и на по 45/6години. Успех на Вашата позната!

# 126
Аз си правя вирусологията в лаборатория Мед-Диа, като първо си взимам ваучер от сайта Омед и излиза 25 лева. Антигенния е 30 лева за ин витро процедури, от септември, ако не се лъжа. Вчера една приятелка си е правила антигенен в Рамус и е платила 10 лева.

# 127
Скрит текст:

На мен ми се обадиха 2 месеца след попълването за час с репродуктивен, но аз изрично държах на Стаменов, а не на който и да било. Час за него ми дадоха 5 месеца по-късно. С две думи:
Попълних бланката юни 2020
Обадиха ми се август 2020
Дадоха ми час за репродуктивен през септември, не му помня името, но аз отказах, понеже не беше Стаменов
Час за Стаменов януари 2021

Като аз имах преди попълване на бланката всички възможни изследвания и една неуспешна инсеминация.

# 128
Момичета, имате ли си снимките от процедурата? Дали ще може някоя да ми покаже как изглежда матката, защото на моята цветна снимка е по Т образна и се притеснявам. Док каза, че ще опитаме последен трансфер така и ако не стане ще я реже. Просто ми е интересно как изглежда.. Rolling Eyes
. Аз съм също с Т-образна, но нямам снимки. Показаха ми я на място и после ми я нарисуваха така да се каже при обсъждането на резултатите. Успех постигнахме от третия трансфер ( с мъжки фр).

# 129
Здравейте. Днес ми е 1ви ден от МЦ и трябва да запиша час за започване на стимулация. Цяла сутрин звъня на болницата, но не успявам да се свържа. Или има "2 повиквания преди моето" и чакам 10мин на телефона, или директно се казва, че в момента не могат да приемат моето обаждане и разговорът изключва. Знаете ли дали има някакъв проблем? Притеснява ме дали ще успея да си запиша час за 2ри или 3ти ден Confused

# 130
Остави съобщение и ще ти звъннат. Успех.

# 131
Благодаря за бързия отговор. Heart

Остави съобщение и ще ти звъннат. Успех.

# 132
  • София
Shadow, не се отчайвай, просто изчакай двата разговора преди теб, системата им е такава, че при един оператор не може да има повече от два чакащи разговора. Когато са повече, ти се казва, че в момента няма как да се свържеш. Успех!

# 133
Благодаря ви момичета! Записах гласово съобщение и доста бързо ми се обадиха Blush

# 134
Много по-бързо се случват нещата, когато се оставя гласово съобщение и те после ви звънят, отколкото да чакате на телефона или да звъните по 100 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт