Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 61 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, вече антигенния е 30лв и в Надежда, явно след новите цени за инвитро така са решили. Вчера позната е правила и ми каза, иначе беше 60лв...

Аз правих през август преди пункцията и беше нещо от рода на 30лв. Със сигурност не съм плащала 60лв за антигенен в болницата. Нали е този дето на някакъв по-долен етаж се слиза за него?

# 106
Март месец наистина беше 60 лева. Хубаво, че са оправили цената.

# 107
Аз също мислех да правя теста на друго място, защото 60 лв. ми се струваха прекалено скъпо. В новия ценоразпис видях две различни цени и попитах в кол центъра и там ми казаха 60 лв. Добре, че споделихте, за да съм спокойна и да не тичам по други лаборатории, тъй като започваме стимулация.

# 108
Аз също мислех да правя теста на друго място, защото 60 лв. ми се струваха прекалено скъпо. В новия ценоразпис видях две различни цени и попитах в кол центъра и там ми казаха 60 лв. Добре, че споделихте, за да съм спокойна и да не тичам по други лаборатории, тъй като започваме стимулация.

30 е, съвсем наскоро го правих Simple Smile

# 109
Ами аз също плащах по 60лв август месец, но явно са направили промяна и на мен ми се стори много за антигенен...Явно трябва да си казваш че е за инвитро,за да го таксуват 30лв не знам как определят на кой е 30 и на кой 60 и факт и аз гледах 2те цени в ценоразписа..

# 110
Явно го отбелязват някъде в системата. Не помня дали ме изпратиха от манипулационната направо, или трябваше да мина през регистратурата.

# 111
Dilchonkata, а кога представяхте вирусологията от друго място? По време на стимулацията, преди нея или преди пункция?

# 112
Момичета,
Колко време след подаване на заявка,с която кандидатстваш да си пациент на репродуктивен д-р, се обаждат в момента и за кога горе-долу насрочват час?

При мен нещата се случиха много бързо. Кандидатствах миналия месец на 01.09 и имах час за 25.09. Свързаха се с мен на 20.09 като ми казаха, че няма нужда да правя исканите от тях изследвания, понеже имах пускани (част от тях) на своя глава май месец.

# 113
Dilchonkata, а кога представяхте вирусологията от друго място? По време на стимулацията, преди нея или преди пункция?

Вирусология на мен ми направиха директно в Надежда в деня на блок инжекцията.
На ММ вирусология искаха за деня на пункцията ми, но аз я дадох още на първия ден на стимулация и му я вкараха в досието, защото беше пускана в друга лаб.

# 114
Момичета,
Колко време след подаване на заявка,с която кандидатстваш да си пациент на репродуктивен д-р, се обаждат в момента и за кога горе-долу насрочват час?

При мен нещата се случиха много бързо. Кандидатствах миналия месец на 01.09 и имах час за 25.09. Свързаха се с мен на 20.09 като ми казаха, че няма нужда да правя исканите от тях изследвания, понеже имах пускани (част от тях) на своя глава май месец.

Уау, или  имат сериозен отлив на пациентки след новия ценоразпис или заради многото случаи на заразени е така в момента!
Вие сте щастливка❤️!
Сумарно чаках точно 3 месеца за първоначален преглед.
И сега преди някой да побърза да ми отговори че-видиш ли съм чакала "даже малко"(както наглои със злобен поглед се изрази сестрата в лекарския кабинет, без някой да я е питал или да е изисквал нейното мнение) моля Ви мили дами точно Вие знаете най-добре какво е да чакаш и да се надяваш и как ти действа това на психиката!
Аз на свой ред да питам сега при посещение в самата клиника искат ли  писиар, или антигенен за цветна снимка, или мога да си мина  с количествения за антитела който вече съм си направила ?

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 13:46 от An Bo 702179

# 115
Едно, че има 6 доктори вече в Надежда, друго че има много клиники и конкуренция - няма как да си позволят вече да се чака 6 месеца човек ще иде другаде.
Мен ми се обадиха след 5 месеца и ми записаха час за след месец и не беше толкова отдавна - началото на 2019.

# 116
Преди самата пункция ни искаха и на двамата валидна вирусология, като тази година имах две последователни процедури в рамките на на 3 месеца и вирусологията ми важеше и за двете Simple Smile

# 117
Аз чаках 2 седмици за час.
Иначе сега погледнах Август колко съм платила за анигенен - 60лв

# 118
An Bo 702179, вчера ми правиха цветна снимка и не са ми искали ПСР или антигенен тест. 🙂

# 119
An Bo 702179, вчера ми правиха цветна снимка и не са ми искали ПСР или антигенен тест. 🙂

Здравей. И на мен ми предстои цветна снимка и съм доста притеснена. С упойка ли беше? Колко време трае процедурата? Кога ти казват резултата?

Общи условия

Активация на акаунт