Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 61 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Някой искал ли си е досието от клиниката? Дават ли цялата информация до момента? Защото аз сега нямам нищо. Само касови бележки и снимки на ембриони преди трансфер.

# 91
Аз - нищо не дават освен епикриза.

# 92
Момичета, колкото и да чакаме този ковид няма да мине скоро, поне според мен...Вече всеки си преценява има ли време да чака или не. То ако се съобразяваме с всичко сигурно трябва и да спрем да живеем. Аз мисля другия месец или декември живот и здраве да правим ЗЕТ, но чакам някои изследвания първо и така. Успех на всички!

Jinchen, ти не беше ли бременна?
Спомням си, че трансферите ни бяха по едно и също време, а говориш за Зет?

# 93
  • София
Аз - нищо не дават освен епикриза.

Уф, очаквах го. Е защо така, те не са ли наши все пак тези документи и информация? На моята приятелка са й дали флашка, от хистерото, даже. В друга клиника, разбира се.

# 94
Моят трансфер беше месец март и не го отложих за ваксинация (то тогава не се знаеше и колко ще чакам за ваксина), забременях и се оказах пред въпроса кога да се ваксинирам като бременна. От Надежда съветват след първи триместър и това е. Видях че Пфайзер си правят клиничното проучване 24-32 седмица и реших да е в този диапазон.
Получих подкрепа от няколко места, включително и аз от д-р Бацелова Simple Smile  
Ваксинирах се в 26 и 29 гс, имах по-значителна реакция след втора доза за към 24 часа, но без температура.
Не беше лесно решение.

п.п. През декември се очаква да излязат резултатите от клиничното проучване за бременни

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 12:54 от Одри ♡

# 95
Andji, бях, но за съжаление в 6г.с прокървих и се оказа че ембриона е спрял развитието си и се наложи медикаментозен аборт. Понеже ми е 2ра загуба - 1 при естествено забременяване и 1 при инвитро сега ще пускам няколко изследвания и след това се надявам да стигнем до ЗЕТ (останаха ни 2 снежинки и се надявам да са нашите Blush)
Момичета, колкото и да чакаме този ковид няма да мине скоро, поне според мен...Вече всеки си преценява има ли време да чака или не. То ако се съобразяваме с всичко сигурно трябва и да спрем да живеем. Аз мисля другия месец или декември живот и здраве да правим ЗЕТ, но чакам някои изследвания първо и така. Успех на всички!

# 96
Andji, бях, но за съжаление в 6г.с прокървих и се оказа че ембриона е спрял развитието си и се наложи медикаментозен аборт. Понеже ми е 2ра загуба - 1 при естествено забременяване и 1 при инвитро сега ще пускам няколко изследвания и след това се надявам да стигнем до ЗЕТ (останаха ни 2 снежинки и се надявам да са нашите Blush)

Ще ще Heart

# 97

Jinchen, извинявай, не съм разбрала.
Добре е да направите изследванията за да може  ако има нужда да се коригира терапията след трансфер.
Вярвам, че двете сладоледчета ще са вашите бебета! ❤💙

# 98
Здравейте! Имате ли идея дали в клиниката ще приемат антигенен тест от др.лаборатория? Аз съм ваксинирана, но те сигурно ще ми искат тест. Как стои въпросът с вирусологията, мога ли да си пусна на друго място, а да важи в Надежда?  Благодаря Ви! Ще ми се да спестя някой лев...та си задавам разни въпроси...Blush

# 99
Здравейте! Имате ли идея дали в клиниката ще приемат антигенен тест от др.лаборатория? Аз съм ваксинирана, но те сигурно ще ми искат тест. Как стои въпросът с вирусологията, мога ли да си пусна на друго място, а да важи в Надежда?  Благодаря Ви! Ще ми се да спестя някой лев...та си задавам разни въпроси...Blush
Привет! Досега винаги са ми приемали вирусология от друго място, само трябва да е подпечатана от съответната лаборатория. Просто я сканират и качват в досието Ви, вашата и  на съпруга ви, ако и той се е изследвал другаде. За антигенния тест обаче нямам представа, веднъж съм си правила, и то в клиниката. Успех!

# 100
На мен са ми казвали в манипулационната, че мога да направя антигенния тест и на друго място. Не съм сигурна за какъв период важи, 48 или 72 часа.
Аз до сега винаги съм го правила в болницата

# 101
  • София
Аз винаги съм правила антигенен на друго място, защото ми излиза много по евтино давам го в болницата и нямам никакъв проблем.

# 102
Момичета, вече антигенния е 30лв и в Надежда, явно след новите цени за инвитро така са решили. Вчера позната е правила и ми каза, иначе беше 60лв...

# 103
Момичета,
Колко време след подаване на заявка,с която кандидатстваш да си пациент на репродуктивен д-р, се обаждат в момента и за кога горе-долу насрочват час?

# 104
Около месец, месец и половина.

Момичета,
Колко време след подаване на заявка,с която кандидатстваш да си пациент на репродуктивен д-р, се обаждат в момента и за кога горе-долу насрочват час?

Общи условия

Активация на акаунт