Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 085
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Тези високи суми по фонда ли са или ?

# 451
Тези суми са за инвитро с донорски яйцеклетки. Не се покриват от фонда. Столична община има програма за финансиране на инвитро с ДЯ, но май даваха 2500 лв.

# 452
Ясно. Благодаря за инфото!

# 453
Момичета, здравейте! Бременна съм в 7 г.с. и 6 дни след инвитро с близнаци. От 3 дни имам кафеникаво зацапване. В деня, в който се появи ходих на лекар и ми казаха, че всичко е наред и ми изписаха Нош-па и витамини. Вчера почти нямах зацапване, а днес пак го има. По принцип в понеделник имам записан час пак за преглед, но не знам дали трябва да ходя по-рано. На някой случвало ли му се е такова зацапване? От какво може да е? Лекарката спомена нещо, че е възможно от образуването на плацентата и че се случвало при някои жени, но все пак...нещо ми е притеснено. Благодаря!

На мен и то горе долу в тези седмици, няколко пъти, в кафеникаво. Според мен няма смисъл от по-ранен преглед, на такава ранна бременност не могат да направят нищо. При мен май е било хематом, някъде чак към 11та седмица Цветков каза, че вече всичко изглежда наред.
Повечето пъти не може да се разбере от какво е, доколкото разбрах масово е при жените , забременели след инвитро, затова не се притеснявайте!
При мен увеличиха прогестерона до максимално допустимото, нош па. Без дълги разходки и натоварване, повече лежане, това беше съвета при мен, направих го и имаше полза (стига да Ви е възможно да си осигурите такава почивка).

# 454
  • София
Миналата седмица ми правиха хистероскопия за премахване на сраствания, доктора каза, че ще слага гел след седмица, до сега все са ми слагали по време на хистероскопията, та има ли някоя дама на която са и слагали по-късно и да е оказало благоприятен ефект т.е впоследствие всичко да е било наред, защото при мен е вече 3 хистероскопия след абразио и все има сраствания.
Другия ми въпрос е, понеже ми дадоха час за 21 часа, което значи, че ще вляза сигурно към 11-12 часа вечерта, та на някой слагали ли са толкова късно гел, очаквах, че ще по към обяд когато слагат обикновено лекарствата?

# 455
Момичета, тези от вас които са при д-р Персенска - как коментирате резултати от изследвания с нея? Каза да й пиша във Вайбър, но няма отговор там. Да се пробвам да звънна на регистратура, или?

# 456
Момичета, тези от вас които са при д-р Персенска - как коментирате резултати от изследвания с нея? Каза да й пиша във Вайбър, но няма отговор там. Да се пробвам да звънна на регистратура, или?
Ще ви върне отговор във вайбър..понякога и по-късно

# 457
Момичета, имате ли инфо кога ще излезе графика за ЖК за януари и дали ще ми излязат датите в приложението или трябва да звъня на кол центъра?

# 458
Момичета, имате ли инфо кога ще излезе графика за ЖК за януари и дали ще ми излязат датите в приложението или трябва да звъня на кол центъра?

На мен ми казаха след сряда да звъня за ЖК

# 459
Казвали са ми, че ЖК само по телефона се записва. В прожението няма точка ЖК, поне последния път като гледах аз.
За графика звъниш и проверяваш периодично, те трябва да ти дадат някаква примерна дата кога.очакват да излезе.

# 460
Момичета,
В коя седмица се записвате за ЖК?

# 461
На мен първия преглед ЖК ми беше днес 13+5 г.с.

# 462
Момичета, след ЗЕТ се полагат 15 календарни дни болничен, нали?

# 463
Да, до 15 дни.

# 464
Здравейте, някой би ли разказал накратко как протича един ЗЕТ, има ли и тук къс и дълъг протокол, колко прегледа са, често ли се пускат кръвни, пак ли се пият кофти лекарства като при свежия.

Общи условия

Активация на акаунт