Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 62 016
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, някоя от вас над 40 със скорошен коментар след неуспешен трансфер при д-р Стаменов, би ли споделила колко месеца е чакала за коментар? Обадих се днес, най-рано март-април ли да очаквам час? Не знам дали се взима предвид възрастта и това че съм с ИЯР и нямам много време за губене. Blush Казаха ми, че консултацията ще е онлайн.

# 496
Моят отрицателен резултат беше 28 септември, обадиха ми се на 21 декември за 22 ри декември за коментар на място. Също съм с намален резерв. Така че пак изчаках трите месеца за коментар за съжаление. Стискам палци по- бързо да ви се обадят, защото знам колко бавно минава времето.

# 497
Благодаря ти. Hug 3 месеца ще ги изтърпя. Притеснявам се да не е повече. Но ще чакам търпелево, какво да се прави. Blush
След неуспешен трансфер в друга клиника помня, че така или иначе втория МЦ беше много закъснял. Явно наистина организма се бъгва и си трябва време за да се уравновесят нещата.

# 498
  • София
Момичета, някоя от вас над 40 със скорошен коментар след неуспешен трансфер при д-р Стаменов, би ли споделила колко месеца е чакала за коментар? Обадих се днес, най-рано март-април ли да очаквам час? Не знам дали се взима предвид възрастта и това че съм с ИЯР и нямам много време за губене. Blush Казаха ми, че консултацията ще е онлайн.

съжалявам много Боби.

Аз преди последния фиаско трансфер бях помолила да няма коментар. И нямаше. Просто ме записаха за преглед при следващия ц.

Обаче това си ми беше отразено в досието.

# 499
С трансфер без стимулация на 29 юни/самофинансирах три пункции на ец и събрах 2 ембр, тъй като последната стимулация беше пълен провал/, минах коментар чак на 19 ноември, декември взе че ми закъсня и неможах да се класирам за нищо. Хванах и летните ваканции и коледните, на 40 с намален резерв и почти изтичащ срок на последната заповед, на която ще имам право заради паднал вече АМН. С неизяснен фактор. Добрах се до фонд с 4 неуспешни инсета. Ентусиазма бавно ме напуска.

# 500
Здравейте, момичета!

Искам да попитам лабораторията работи ли събота и неделя? Или само делнични дни? От скоро съм пациент на клиниката и не съм сигурна...

# 501
  • София
Работи без почивен ден

# 502
Благодаря! Успех на всички!

# 503
Момичета, може ли помощ. Имунологична биопсия без импо има ли значение пак в кой ден се прави от цикъла? Пак нещо не съм разбрала както трябва и от клиниката не ме разбраха. Док иска да направим диагностично хистеро с упойка и едновременно с това имунол. биопсия и микробиологична биопсия. Хистерото ми казват се прави в първи чисти дни, а док ме иска на 10  ден. Някой по информиран да ме ориентира как и кога се правят едновременно?

# 504
Определяща е датата за биопсия = пети ден след доказана овулация.

# 505
Здравейте момичета,
Д-р Стаменов на 10- ти или на 11-ти се връща на работа? Отделно да питам някой имал ли е ureaplasma urealyticum? Излизна ми сега резултата и се чудя какво да правя, понеже доктора искаше да правим този месец повторна цветна снимка.

# 506
Аз правих хистеро в комбинация с биопсии. Както каза Gery@k определяща в случая е овулацията, вереятно затова ви викат на 10 ден да проследят нещата, а не че тогава ще е самата процедура. След доказана ову ми изписаха прогестерон за 4-5 дни и тогава беше манипулацията.
Момичета, може ли помощ. Имунологична биопсия без импо има ли значение пак в кой ден се прави от цикъла? Пак нещо не съм разбрала както трябва и от клиниката не ме разбраха. Док иска да направим диагностично хистеро с упойка и едновременно с това имунол. биопсия и микробиологична биопсия. Хистерото ми казват се прави в първи чисти дни, а док ме иска на 10  ден. Някой по информиран да ме ориентира как и кога се правят едновременно?

# 507
Благодаря ви момичета, зачудих се защото импо няма да правим този път, за него знам че е най-важен прозореца. Но хистеро съм имала за премахване на полип и там се цели пък да е тънка лигавицата още, за да се види ако има нещо не наред. Но сега явно друго ще се оглежда с диагностичното.

# 508
Здравейте момичета, не съм пациентка на Надежда, а на филиала в Шумен ( поне така се води). Тъй като видях че се Зарзио изписват предимно на пациентки на Надежда, да питам вие от къде си го намирате?

# 509
Здравейте момичета, не съм пациентка на Надежда, а на филиала в Шумен ( поне така се води). Тъй като видях че се Зарзио изписват предимно на пациентки на Надежда, да питам вие от къде си го намирате?

От самата болница ми го даваха на мен! Незнам дали по аптеките го има, трябва да питаш д-ра!

Общи условия

Активация на акаунт