Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 61 995
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
И мен винаги са ме питали дали пътувам и кога би ми било по-удобно.

# 526
Трудно ли успяхте да се прехвърлите?
Добро утро. Накратко, трябва да реша дали да се прехвърля при д-р Стаменов. От тук знам, че преглежда до много късни часове. А в какви часове започват прегледите при него, явно са следобед, но ориентировъчно? При положение, че пътувам, дали бих могла да запазвам сравнително ранните часове, съобразяват ли се на регистратура, за да успявам някак си все пак да се прибирам? Когато запазвам за д-р Цветков винаги ме питат пътувам ли, и кога ми е удобно.

# 527
Ради, още не съм се прехвърлила, трябва да реша дали да го направя. Но моя док каза, че ще отнеме няколко месеца (никого няма да прередя). Просто наистина часове няма.

# 528
Здравейте! Някои дали е ходил на ранен скрининг или ФМ при д-р Патрикова? Какви са ви впечатленията? Смениха ми часа, който беше при д-р Михова?

# 529
Здравейте! Някои дали е ходил на ранен скрининг или ФМ при д-р Патрикова? Какви са ви впечатленията? Смениха ми часа, който беше при д-р Михова?
По каква причина смениха часа?

# 530
Чела съм само добри отзиви за д-р Патрикова.

# 531
Имайте предвид че може да питат и уж да се съобразяват, но часовете му обикновено винаги стават със закъснение от 2-3часа... имам позната при него,която също пътува, таа... отделно че за всеки преглед и процедура се чака с месеци, сега вече вие си преценете дали наистина си заслужава.. За Цветков също има добри отзиви,не знам вас в случая какво ви притеснява, моя колежка е при него, а пък друга позната забременя при него и си има близначки.
Добро утро. Накратко, трябва да реша дали да се прехвърля при д-р Стаменов. От тук знам, че преглежда до много късни часове. А в какви часове започват прегледите при него, явно са следобед, но ориентировъчно? При положение, че пътувам, дали бих могла да запазвам сравнително ранните часове, съобразяват ли се на регистратура, за да успявам някак си все пак да се прибирам? Когато запазвам за д-р Цветков винаги ме питат пътувам ли, и кога ми е удобно.

# 532
Ами д-р Михова нямало да може утре и не се знаело и в следващите дни как ще е.

По каква причина смениха часа?

# 533
Здравейте! Искам да попитам д-р Стаменов дали препоръчва ваксините, защото имам час за първи преглед през март, а ми се иска да си сложа ваксина, но ме е страх да не навреди на ин витро процедурата.

# 534
Като се има предвид, че в сайта им препоръчват, надали той е против. Дори си мисля, че е по-добре да се направи преди процедурата. Успех!

# 535
Цветков ако случайно си елементарен случай. Ако не го закъсваш. И той сам те прехвърля че не може да се справи или самия пациент иска 
Имайте предвид че може да питат и уж да се съобразяват, но часовете му обикновено винаги стават със закъснение от 2-3часа... имам позната при него,която също пътува, таа... отделно че за всеки преглед и процедура се чака с месеци, сега вече вие си преценете дали наистина си заслужава.. За Цветков също има добри отзиви,не знам вас в случая какво ви притеснява, моя колежка е при него, а пък друга позната забременя при него и си има близначки.

# 536
  • Варна
Здравейте, аз бях пациент на Др Персенска през 2018, забременях и родих 2019 с помощта на Др Павлова. От Варна съм. Сега искам да срещна вече порастналите ми близначета с човека, благодарение на който те и аз оцеляхме. Въпросът ми е кога излиза графика на Др Павлова в сайта за запис на часове:)

# 537
Здравейте, аз бях пациент на Др Персенска през 2018, забременях и родих 2019 с помощта на Др Павлова. От Варна съм. Сега искам да срещна вече порастналите ми близначета с човека, благодарение на който те и аз оцеляхме. Въпросът ми е кога излиза графика на Др Павлова в сайта за запис на часове:)

Здравейте, да са Ви живи и здрави дечицата, както и Вие. Най-добре е да питате на регистратура за графика.

Не знам дали има такава практика за подобни срещи в работно време, но ми се струва малко некоректно да се заема час, така и така настоящите пациенти трудно успяваме да се вредим, отделно предвид пандемичната обстановка е желателно потока от хора да не е голям в болницата, ако нямате нужда от преглед.

# 538
  • Варна
Точно така 😁 но причината за моето посещение в болницата искам да си запазя за мен 😜

# 539
Точно така 😁 но причината за моето посещение в болницата искам да си запазя за мен 😜

Ние водихме малчо при докторката, но без час. Просто помолих жените да влезем за 2 мин., никой не отказа.

Общи условия

Активация на акаунт