Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 60 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Одри, bebebe, много ви благодаря! 🤗 ❤️
Ще предам, защото момичето се двоуми, че била с малко опит лекарката.
Късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 631
Здравейте,  не съм още пациент на клиниката, но искам да попитам има ли андролог или трябва да търсим андролог другаде? Въобще справят добре ли се с мъжки фактор?
Ами аз съм с малко смесени чувства към д-р Макки. Когато отидохме за първи път в клиниката ни изпратиха за задължително мнение от него, тъй като сме с мъжки фактор. За 50 лв. прегледа беше 5 мин., като изобщо не ме слушаше какво му говоря, преглед с ехограф нямаше и общо взето - концентрацията зле, днк зле така и така ще правите инвитро не мога да оправя и двете, но ето тези хапчета за 60 лв. поне за едното. Не знам после хапчетата или нещо друго, но резултатите му станаха трагични и ги спряхме. Преди това сме ходили два пъти при д-р Милен Кацаров - за мен страхотен човек и лекар. Прегледа беше обстоен и много ни обясняваше даже по картинки. Затова моето мнение е да отидете и при двамата, защото не мисля, че в Надежда ще са съгласни да пропуснете техния андролог.

# 632
Абсолютно няма проблем да се пропусне андролог в Надежда. Ние също бяхме по мъжки фактор, но ММ не е посещавал лекар там, само сме правили спермограма и си заплатихме за становище, което да се използва за фонда.

# 633
Здравейте! Някой дали има опит със смесен трансфер - на 3ти и на 5ти ден? Вчера ми беше първият трансфер, за утре съм насрочена за втори трансфер. Цял ден седя и чакам да ми звъннат с инфо за ембрионите, що нерви изхабих...но обаждане няма. Даже не съм сигурна дали трябва да ми звънят. Каква е цената на този вид трансфер, знаете ли? Благодаря!!!!

# 634
  • София
щом си насрочена защо да ти звънят?

# 635
Здравейте,
Как стоят нещата с издаване на амбулаторен лист на хартиен носител в болницата? Интересува ме във връзка с допълнително здравно.

Репродуктивните лекари не издават амбулаторни листи, но и този тип услуги ме съмнява да се покриват от което и да е допълнително здравно. Всички други лекари си издават и досаега не съм имала проблем с възстановяване на суми.
Аз също живо се интересувам от въпроса с амбулаторните листове. Бременна съм в 8г.с. след ЗЕТ и за момента ранното проследяване на бременност ми се води от ин-витро специалиста. Свързах се с фонда си, за да проверя изрично дали такъв тип преглед се покрива от застраховката и от там потвърдиха, че не е проблем, но трябва да предоставя цялата надлежна документация за възстановяване на разходи, сред които амбулаторен лист е абсолютно задължителен. Следващият ми преглед е в Мол Парадайс, където няма гише Информация, Та съм малко в чуденка как точно ще стане, но ще поразпитам и когато имам ново инфо, ще споделя.

# 636
Мен много ме дразни като ми кажат, иди при наш УНГ, иди при наш кардиолог, иди при наш ендокринолог… няма да те убият, ако идеш при друг, ама те гледат на криво…

# 637
Привет,дами!
Някой знае ли каква е сега цената на класическо инвитро на напълно ец 🥴

# 638
Девилче нали знаеш,че се смятат отделните неща Simple Smile .Не ми е скоро ,но доста време бях на напълно естествен.Понеже си знаех организма ходех на 1  преглед към 7-8 ден,от там ми даваха хориомон и дата за пункция,после вече си зависи какво извадят от там и оплождане и замразяване или не и трансфер.. много грубо 1000.Но ако ще има повече прегледи и изследвания ще стане различно ...

# 639
Daisy, писах ти, но все пак и тук да кажа, може на някой друг впоследствие да му е полезна информацията.
При смесен трансфер ембриолозите звънят в деня на втория трансфер да кажат как са се развили ембрионите от ден 3 до ден 5. Ако всичко е наред си отиваш в часа, който са ти определили за трансфер. Цената би трябвало да ти е начислена вече в приложението. Разделена е на 2 части за двата трансфера. Аз изрично поисках да платя втория трансфер в деня му, защото си знам че имам проблеми с развитието на ембрионите в дните 4-5.
Вторият трансфер е 200 лв.

# 640
  • Варна
Здравейте, има ли пациентки на др.Цветков, правили ЗЕТ. На кой ден от цикъла ви викна за първи преглед?
Нещо не сме на едно мнение с регистратурата, а се опасявам, че може и аз да не помня разговора ни с него правилно, защото беше преди няколко месеца, питах информативно и още дори не бяхме решили да го правим с моя съпруг.
Двата предни пъти - на втори-трети ден. От регистратурата какво ви казват?

# 641
Здравейте, момичета!  😘 🤗 ❤
Търся инфо за една приятелка, има ли някой впечатления от д-р Тихомирова?
Благодаря предварително!
Здравейте, аз съм нейна пациентка и съм много доволна. Бременна съм след първи опит ЗЕТ. Диагноза намаляващ яйчников резерв. Доверих и се напълно за всичко и смятам, че не сбърках. Преглежда и обеснява стегнато. Не се чака прекалено дълго преди преглед, което за мен беше важно. Като човек математик, единственото, което ми се искаше и остана неудовлетворено, бе да получавам информация с проценти вероятност. Напълно осъзнавам, че медицината не е точна наука и това не винаги е възможно, но при две ситуации, в които Стаменов заместваше д-р Тихомирова, ми направи впечатление, че той доста по-смело борави с такива числа. Явно тази сигурност идва и с опита.

# 642
Девилче нали знаеш,че се смятат отделните неща Simple Smile .Не ми е скоро ,но доста време бях на напълно естествен.Понеже си знаех организма ходех на 1  преглед към 7-8 ден,от там ми даваха хориомон и дата за пункция,после вече си зависи какво извадят от там и оплождане и замразяване или не и трансфер.. много грубо 1000.Но ако ще има повече прегледи и изследвания ще стане различно ...
Благодаря ти. Да,знам,че са поотделно,но явно не ги смятам правилно,защото ми излиза много над 1000лв. 🥴
Ти кога последно си била на ЕЦ?

# 643
Ами преди година Simple Smile .Преглед -30,пункция-370, трансфер-500 и около 100 вирусология..А като добавиш и веднъж хормони още грубо 100 ..Вече лекарства не съм слагала Simple Smile .

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:07 от reninel

# 644
Ами те цените се вдигнаха от 01.09.2021 г. Но би трябвало да е нещо такова:
Пункция - 250 лв.
Оплождане на 1 яйцекетка - 375 лв.
2 прегледа (примерно) - 2х30 лв. = 60 лв.
2 пъти хормони (и това зависи от случая) - 2х43 лв. = 86 лв.
Тест за Ковид - 60 лв. Последният път ми правиха бърз в манипулационната за 30 лв. понеже беше вече 20 ч.
Вирусология (която може и другаде да се пусне) - 79 лв. Аз пускам в Мед Диа за 25 лв. с ваучер.
ПКК - 28 лв.
Тоест до трансфера или замразяването около 900 - 950 лв. Замразяването и съхранението вече не е никак изгодно - 500 лв. са двете. И трансферът е толкова. Абе сложи го 1500 лв. без екстри като лепила, промивки, биопсии. Blush

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:20 от *Bobby*

Общи условия

Активация на акаунт