Какъв крем за лице използвате? – 21

• 83 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Може да пробваш многостепенна грижа с корейски продукти. Препоръчвам да се пробва с тестери, или мини варианти. След измиване с нежен продукт, много харесвам хидрофилни масла (Corsx)
колагеновия гел на Elemis също ми е фаворит, но са с естествени аромати на етерични масла и не знам, дали няма да те дразнят.
После тонер(дори има такива, които са с 1 съставка, без аромат, но иска четене, търсене), неговата задача е да подготви кожата за следващите средства, да я "отвори", образно казано, после може бустер(есенция), серум, който е с по-лека консистенция от крем и накрая крем. Тази козметика проработи при мен, но аз съм с нормално суха кожа.Пробвах доста неща за година и половина и повечето ми харесват, но не мога да препоръчам продукти, индивидуално е. След тази рутинна кожата изглежда леко лъщяща, но след 15 - 20 минути всичко попива и този ефект изчезва. За вечерна грижа продуктите са по-богати и тежки. Може да се пробва с овлажняващ серум и подхранващ крем.
Има тема за корейските продукти

# 541
Аз искам да помоля за препоръки за слънцезащита, която да нанасям върху дневен крем. Да е нещо леко, да попива добре, да не остава много лъщящо, но не искам и да е матиращо. Харесвам лицето си с т.нар. озаряващ ефект. Може и нещо леко тониращо, но не BB крем

# 542
И аз съм в търсене на слънцезащита, която да ми хареса, но за сега единственят ми сполучлив опит е кремът на Виши слол ейдж - има доста висок фактор в състава си.

# 543
Lollo, аз използвам този. Харесва ми, много лека консистенция и не лъщи. Моята кожа е нормална и въпреки, че пише с матиращ ефект, резултатът ми допада - по-скоро нормален. Има много видове според типа кожа. Предполагам има и тестери.
https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/max-aquafluide-spf-50

А някой да има наблюдения от слънцезащитата на Caudalie?

# 544
Аз искам да помоля за препоръки за слънцезащита, която да нанасям върху дневен крем. Да е нещо леко, да попива добре, да не остава много лъщящо, но не искам и да е матиращо. Харесвам лицето си с т.нар. озаряващ ефект. Може и нещо леко тониращо, но не BB крем
  Тази е лека, попива добре и не е матираща.

# 545
Neli1978 къде може да се закупи препоръчаният от Вас слънцезащитен крем за лице ?

# 546
Neli1978 къде може да се закупи препоръчаният от Вас слънцезащитен крем за лице ?
Нотино

# 547
  • при Arctic Monkeys
Аз използвав Юриаж, спрей. От всичко октанало лъсвам. Имат 30 и 50 спф.

# 548
  • Пловдив
Много ме впечатли и Paula's choice.
За хидратация може да се добави есенция и подходящ серум, с пептиди.
Бихте ли споделили какви продукти от марката сте ползвали и каква разлика и ползи усещате спрямо козметика от други матки?

# 549
  • Orihuela Costa,Spain
Ползвам ето тези на Руми Илиева,много ми харесват🤗

# 550

Използвам този, първата минута след нанасяне стои леко бяло по лицето, но попива и изчезва. Нито изсушава, нито ми омазнява кожата.

# 551
За сухата кожа само мзен крем не е достатъчен. Той може да изолира от студа, но онова неприятно опъване си остава... През лятото и лъщи.
Според мен грижата в повече стъпки действа по-добре. Първо - почистване с маслени продукти и измиване с нежна пяна или гел. След това - успокояващ тоник. После лек успокояващ серум. Отгоре крем денем и нощен крем или маска без отиване вечер. И ексфолиране веднъж седмично, за да не се окаже, че се мъчим да подхранваме слой мъртви лющещи се клетки. От това няма смисъл и ефект.
Конкретни продукти не смея да препоръчам, защото съм в по-горна възрастова група и на 30 съм била преди 15 години Blush На пазара има доста възможности от всеки ценови клас.

# 552
  • София
За сухата кожа само мзен крем не е достатъчен. Той може да изолира от студа, но онова неприятно опъване си остава... През лятото и лъщи.
Според мен грижата в повече стъпки действа по-добре. Първо - почистване с маслени продукти и измиване с нежна пяна или гел. След това - успокояващ тоник. После лек успокояващ серум. Отгоре крем денем и нощен крем или маска без отиване вечер. И ексфолиране веднъж седмично, за да не се окаже, че се мъчим да подхранваме слой мъртви лющещи се клетки. От това няма смисъл и ефект.
Конкретни продукти не смея да препоръчам, защото съм в по-горна възрастова група и на 30 съм била преди 15 години Blush На пазара има доста възможности от всеки ценови клас.
Light Beam, ще споделиш ли кои продукти ползваш за ексфолиране кожата на лицето?

# 553
Гомаж маската на Guerlain ползвам в момента. Ексфолиант със слаби киселини и без физически частици е. След това - шепа серум и отгоре подхранваща маска.
Revox и The Ordinary също имат прилични ексфолиращи продукти.

# 554
  • София
Гомаж маската на Guerlain ползвам в момента. Ексфолиант със слаби киселини и без физически частици е. След това - шепа серум и отгоре подхранваща маска.
Revox и The Ordinary също имат прилични ексфолиращи продукти.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт