Какъв крем за лице използвате? – 21

• 83 350
  • 741
  •   3
Отговори
# 525
Здравейте дами, които сте с много суха кожа. Какъв крем използвате?
След поредния неработещ продукт вече съм на ръба на отчаянието. Ако питате колко е суха кожата ми, просто ви казвам че си мечтая да имам мазна кожа, толкова е суха.
Ако нещо проработи е само за 2-3 дни и пак се връщам към това опъване. На 30 години съм, бръчките започнаха да се заформят видимо и ми се плаче.
Серумите и кремовете, които използвам са за суха кожа. Също така пробвах и 100 начина на нанасяне и пак и пак това дърпане накрая...
Пробвала съм доста, но ето някои от популярните кремове за суха кожа, които имат нулев ефект при мен:
Сераве
Ординари
Пасифика
Фърст Ейд Бюти (за този имах най- големи очаквания)

Мога да отделя до 30 долара, имам непоносимост към аромати, така че трябва да е без тях.

# 526
След поредния неработещ продукт вече съм на ръба на отчаянието. Ако питате колко е суха кожата ми, просто ви казвам че си мечтая да имам мазна кожа, толкова е суха.
Ако нещо проработи е само за 2-3 дни и пак се връщам към това опъване. На 30 години съм, бръчките започнаха да се заформят видимо и ми се плаче.
Серумите и кремовете, които използвам са за суха кожа. Също така пробвах и 100 начина на нанасяне и пак и пак това дърпане накрая...
Пробвала съм доста, но ето някои от популярните кремове за суха кожа, които имат нулев ефект при мен:
Сераве
Ординари
Пасифика

Мога да отделя до 30 долара, имам непоносимост към аромати, така че трябва да е без тях.
Аз ползвам този през зимата

# 527
Сераве
Ординари
Пасифика

Ординари можеш да забравиш за твоя тип кожа. Фърст ейд бюти е ок, но също нищо специално. Сераве the same.

Спорес мен ще се харесаш с Биотерм амбър алгае, дневен и нощен. Парфюмирани са, но леко. Също са повече от 30 долара, но за сметка на това икономични и се ползват по-дълго от сераве и подобни. Друг вариант е козметиката на Мартина Гебхардт, която е по джоба тогава, без аромати или поне са натурални, ноооо наистина само, ако искаш най-мазния крем на света. Joy

# 528
Благодаря, климата където живея е доста топъл, зимата  вече си замина, беше доста кратка. Мазните кремове ми идват тежки, и някак си кожата ми само изглежда мазна с тях, не я чувствам така.
Преди можех да понасям аромати до някаква степен, но вече не. Очите ми започват да сълзят моментално.

# 529
DDML на Clinique ползвала ли си, ежедневно под дневен крем?

# 530
Не съм, бях го загледала преди, но ме спряха множеството коментари че оставя много мазен слой по кожата. Нещо не мога да се разбера с тези мазни кремове, започва да ме сърби кожата понякога и не издържам и ги измивам. До колко е мазен се чудя, или преувеличават в коментарите?
Иначе имам бариен крем, който е точно за под хидратиращия. Ей няколко дни работеше като магия, даже не знаех че човек може да си мърда лицето толкова много.  После изведнъж спря да работи и дърпането се върна, сега го пробвам по и над крема, включително днес пробвах първо под и после над... нищо.
За дерматолог съм, ама ще е като си идваме към Бг, тук просто абсурд да си го позволя.

# 531
  • варна
Вечер , след добра хидратация запечатвай с вазелин обогатен с мед, прополис или друго. Звучи кощунствено, но ако изтърпиш , ще ми благодариш.Слагай повечко зехтин в салатите, вземи си омега 3,6,9 и прим Ойл,Геритамин.За водата си знаеш.Нама как да напояваш само отвън. Трабва си грижа за кожата и отвътре.

# 532
Пия омегите, ще погледна и другите които каза, благодаря.
Вазелина го пробвах още преди да стане толкова модерно колкото сега, изтърпях го, но станах в пъпки цялата.

# 533
Дали това е правилната тема, за да попитам за хубав крем за под очите. Имам тъмни кръгове, почнаха и торбички от недоспиване да се показват. Искам да ги разкарам, като си помогна И с крем.

# 534
Наистина обърни внимание на храната и водата, омега 3, както и съня.  Чувала съм, че може да е признак за ниско желязо. Дерматолог ще помогне най-добре. 😊

# 535
За суха кожа- дебел слой крем, като маска, докато попие, ако има нужда, пак

# 536
Glossy, не разбирам обаче защо тогава не ти е добре от по-мазните кремове. Явно липсва не смао вода на кожата, но и мазнина, липиди, за да не помага нищо и да е пак супер суха. Вместо масла каъо основа на крема може да пробваш кремове със силна силиконова основа и естествено хидратанти, но такива кремове са често от скъпата козметика като примерно Биотерм. Те са силно силиконови и нямат винаги много масла, само понякога. Силиконите задържат ходратацията много много добре в кожата без да я утежняват и омазняват. Само че пък тия кремове са парфюмирани. За да не ти дразнят очите, не може ли да ползваш специален околоочен без парфюм като тоя на Клиник промерно, all about eyes riche. Аз съм многл доволна от него, не дразни очите изобщо.

Иначе да, диетата погледни. При мен суха кожа се е оправяла с витамин  А на капки. Много хора имат ниски нива и не ги контролират,не знаят за това. Признак за много суха кожа е точно дефицит на този витамин, както и на другите мастноразтворими, но често на А.

# 537
Скоро пробвах тестер на богат крем на Jowae за суха и много суха кожа и доста ми допадна, кожата ми стана много пухкава. Като приключа сегашните кремове мисля да взема една опаковка. Има го в Арлен

# 538
snowwhite12, благодаря за полезната информация. За жалост парфюмите насълзяват очите ми, не само като са около тях и обикновен парфюм да си пръсна на дрехите започвам да плача Grinning  Заглеждам някои и от по- скъпия клас като този на татча който хвалят постоянно, но честно казано ме е страх да дам толкова пари. Освен да гледам да го купя от някъде, където мога да го върна ако не ми върша работа...
Не съм се замисляла за витамин А, познанията ми за витамините са меко казано слаби. Цял живот ми е била суха кожата, само че преди като не се грижех изобщо за нея си беше прилична. От както започнах да използвам козметика стана толкова ужасно суха.

Lollo, благодаря влиза ми в бюджета, ще прочета за него Simple Smile

# 539
Не разбирам от козметика, но разни влогъри и бюти Гуру все повтарят как серамидите задържат влагата в кожата.
За суха кожа търсете крем със серамиди, на пазара е пълно с такива.
Аз съм с комбинирана кожа и не мога да препоръчам подходящ. Доста хвалби има за Cosrx, това е корейски бранд.
Много ме впечатли и Paula's choice.
За хидратация може да се добави есенция и подходящ серум, с пептиди.

Общи условия

Активация на акаунт