Какъв крем за лице използвате? – 21

• 79 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
какво мислите за кремовете за лице на бг марка biotrade ?

# 601
Ползвала съм само Pure skin с спф 50 и ми трябваха около 10 дни за да свикна с него. Но имаше ефект, лицето ми изглеждаше добре, свежо, отгоре слагах фдт. За лятото обаче, ако сте с по-мазна кожа, ще бъде тежък. Аз го ползвах миналата пролет като излезе по аптеките. Скоро мисля да тествам и нощния флуид.

# 602
Преди месец колегите ми подариха комплект на one two free по случай раждането и искам да споделя, че съм очарована от нощния им glow cream. Козметиката е в категория clean beauty, но въпреки това резултатът е мноого добър. На следващата сутрин кожата е много отпочинала, кремът е с аромат на лавандула и страхотна консистенция, оставя наистина ,,глоу" филм върху кожата без да е тежък и за на когото му е важно е ,,изчистен" откъм съставки. Не очаквах много от него, но мисля да си го купя като ми свърши опаковката от 20 мл. Марката я има в Дъглас поне тук в Германия.

# 603
Преди месец колегите ми подариха комплект на one two free по случай раждането и искам да споделя, че съм очарована от нощния им glow cream. Козметиката е в категория clean beauty, но въпреки това резултатът е мноого добър. На следващата сутрин кожата е много отпочинала, кремът е с аромат на лавандула и страхотна консистенция, оставя наистина ,,глоу" филм върху кожата без да е тежък и за на когото му е важно е ,,изчистен" откъм съставки. Не очаквах много от него, но мисля да си го купя като ми свърши опаковката от 20 мл. Марката я има в Дъглас поне тук в Германия.
И тук я има в Дъглас. Ще се пробва задължително.

# 604
От около месец използвам нощен флуид Pure skin. Харесва ми, лек, бързопопиващ, на сутринта кожата ми е мека и хидратирана, използвам го за превенция, реално имам малко финни линии около очите, за които все още търся подходящ продукт, без бръчки и отпускане на контура.
Използвам също крем против пъпки Acne out като средство за по-бързо успокояване на кожата, като го мажа само върху пъпката. Помага ми, но и рядко ми излизат и не са много проблемни.

# 605
Иска ми се от намаленията да си взема някой малко по-силен околоочен крем. В момента съм с Клиник ол абаут айс. Колебая се между Филорга тайм филър и Виши лифт актив сюприм, но приемам и други предложения. На 30 съм, имам лвки мимически бръчки.

# 606
Иска ми се от намаленията да си взема някой малко по-силен околоочен крем. В момента съм с Клиник ол абаут айс. Колебая се между Филорга тайм филър и Виши лифт актив сюприм, но приемам и други предложения. На 30 съм, имам лвки мимически бръчки.
Не знам какъв ти е бюджета, но ако е искаш по-висок клас, препоръчвам Revitalizing Supreme на Есте Л.

# 607
+1 за препоръката на Хелия,за ЕЛ този крем прави чудеса! Още на първта седмица се забелязва промяна!

# 608
  • София
Който харесва Daywear на EL, от днес в Delirium е на чудна цена. Аз го подновявям от време на време, не е никак лош, варианта за нормална/комбинирана кожа, този за суха също е ок.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 20:50 от Нимерия

# 609

Clinique repairware laser focus - много по-добър е от all about eyes.

# 610
Околоочните на Skincode си струва да се опитат. Преди време бях с Essential, много добър и видим ефект. Сега си поръчах Exclusive и го очаквам с нетърпение. Който се интересува, има 20% намаление в Sopharmacy.

# 611
Skincode Exclusive Клетъчен околоочен лифтинг рол-он ми е фаворит. Има приятно охлаждащо действие и е много икономичен.

# 612
Виши и Филорга са от моите "не". Може би е лична непоносимост някаква. Виши имат съставка, която не ми понася вероятно. Така съм и с Юриаж. Влошават състоянието на кожата ми бързо. По няколко серии съм пробвала, ефектът винаги е еднакъв. Филорга не ми пречат, но и не са ефективни при мен. Не оправдават цената си. Единствено ампулките им с вит. С ми допадат и дават резултат.
На 30 няма нужда от силни околоочни кремове. Едва след 40 започнах да правя разлика кои имат някакъв ефект. Revitalizing Supreme EL ми е друг фаворит в околоочните. От него имам винаги. Става и за нощна маска.

# 613
Аз харесвам виши, но не и филорга. Още един глас за ЕЛ, може и лекият им околоочен от серията дейуеър. Любими околоочни за мен са и кафявият против бръчки на Кийлс и този с авокадо, но кафявият е по-ефективен. Wrincle reducing eye cream мисля се казваше.

# 614
Douglas имат -20% на всичко по случай 8 Март Wink

Общи условия

Активация на акаунт