🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 31 985
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Еее, Мария ковид ли има или не е в България? Някак си ми е дразнещо, да си тръгва.

# 691
С тия орли си е жива подсказка към Лудогорец и Разград. И е ходила на балет като малка. Крисия!

# 692
Орлите са Лудогорец.Сори,пишем по едно и също време.И аз мисля,че е Крисия.

# 693
Явно Гъбарко ще се окаже, че е Крисия. Обича орлите, т.е. Лудогорец, а Крисия е май от Разград.

# 694
Моя мъж също каза, че за него орлите = разград=лудогорец. Крисия. Да, от Разград е

# 695
Абе не знам, ама тая гъба далеч не пее добре, за да е Крисия.

# 696
На Гъбката не ѝ стига въздух, а и гласът ѝ не е тийнеджърски за да кажа, че е Крисия или някоя млада изпълнителка.

# 697
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе не знам, ама тая гъба далеч не пее добре, за да е Крисия.
Ми, като вече недете може и да не пее хубаво. Не че я помня как е пеела преди

# 698
Ех бе този Къци, скри им гъбките на панела Wink

# 699
  • София
За мен уликите са подвеждащи; това виене е потенциално чалгаджийско и според мен е Лидия. Тя се подвизаваше и в някои от музикалните формати по Нова, та ми се струва възможно да е тя.

# 700
Тая Гъба не пее кой знае колко хубаво, какво се превъзнасят толкова.
И аз се чудя, Гита. След песента на Таркан, която беше толкова зле изпята, ми е противна Гъбата. Маската също не ми допада.

# 701
тая Гъба наистина е Дивна.А и като съм сигурна,че Носорога е Миро,те вървят комплект

# 702
  • София
Аз пък взех да се чудя дали пак не ни пробутват Мишето, за чието съществуване разбрах от предишен сезон на Маскирания певец Wink

# 703
  • Испания
Аз пък взех да се чудя дали пак не ни пробутват Мишето, за чието съществуване разбрах от предишен сезон на Маскирания певец Wink

Божееееееееее, колко си щастлива, че не си я познавала!

# 704
Опа, Азис смени приемника. Явно е чел във Фейса. 😂

Общи условия

Активация на акаунт