🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 31 977
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
Имам лошото предчувствие, че Мария няма да си тръгне днес. Участието й според мен е на запис и сигурно няма как да я покажат, че маха маската.

# 751
Ернестина Шинова 🥴😮😁🤣🤣🤣

# 752
Заекът на мен много ми прилича на Яна Маринова, макар че с това семейство… тя и Мария толкова да държи на семейството….

# 753
  • Wonderland
Саше, що така се правиш на ударена...от валяк!?

Айде моля Ви се! Срамота ако още една маска отпадне за сметка на Марчето!

# 754
Абе то е от ясно по-ясно вече. Даже и Александра не го крие, какво се правят. Айде дано си тръгне вече днес. Наистина няма да е честно друга маска да изхвърчи заради нея, за пореден път.

# 755
Разгледах снимките на Игнатова, ами в инста има сходна снимка с дърветата. Не казвам, че са същите. Те всички горички си приличат. Ама вече се колебая дали е Яна, дали Мария.

# 756
  • Испания
Все повече простотии.

# 757
Разбирам, че не искат да кажат Мара, но са хипер неадекватни като дават високи жени за предположения (Глория Петкова, Ернестина Шинова...). Все едно ние нямаме очи и не виждаме, че Зайка е 1.60.

О, не, това е подигравка...

# 758
# 759
Мисля, че Букета ще си тръгне.

# 760
Дона беше права. 🥴

# 761
Как сега носорога срещу букета. Много ме е яд. загледах се в последните предавания и букета всъщност ми хареса. Има замисъл в маската… и не искам да си ходи маска от тях… заекът да си беше тръгнал

# 762
За Мария може и да се е върнала от меден месец  за това да е под карантина защото нали Алекс каза, че познава тези пердета и това дърво. Значи си е в тях сега. Съмнява ме да лъжат точно за това. А Гъбарко ме убиииииии...
на първото си изпълнение бях 100% сигорна, че е Крисия, на второто и третото чувах Деси Добрева и си казвам ДА ТЯ Е! И уликите водеха към нея.
А днес нито Крисия чух нито Деси, а ясно чух Лидия. Dizzy Face

# 763
Много тъпо прецакаха Носорога.

# 764
Еееее не! Това е пълен фарс, как заека остава бе, тези се подиграват вече!
Явно букета ще хвърчи днес.

Общи условия

Активация на акаунт