🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 31 946
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
Марчето явно е с доста скромен хонорар и излиза по-евтино за продукцията да си я държат в предаването.

# 781
Аре фъч Букетът 😁

# 782
Жалко за Букетът. Страхотен костюм. Аз продължавам да си мисля че това е Славка Калчева. Grinning

# 783
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Лельо Марте, не се хаби...ясно е че пътува, този който продуцентът реши и както се договори.То не остана кой да пуска смс-и.

# 784
Мартино, какво значение за какво гласуват зрителите? За продуцента!
Да,като миналият път.Александра изчете конско на зрителите.Нали си карат по сценарий,да си спестят тъпизмите.Точно Вачкова се спуква блюдоезничане и от поне две наколенки на предаване към Кремена.Ами аз лично изобщо не съм във възторг от маските.Груби и грозни са ми.

# 785
  • София
Букетът и на мене по глас ми е по- Славка (чак не мога да повярвам, че го пиша), ама пък Рени има снимки с дайре. Петя Буюклиева нямаха ли също дайрета с Краси Аврамов на Евровизия? Simple Smile

# 786
  • Далечният изток
Букетът е Рени. Живяла е в Азия - Израел. Работила е в Скандинавието. В началото на кариерата си е пяла с рок група.
А и гласът си е нейния разбира се.

# 787
Владо да краси панела?Rolling Eyes Тия съвсем изтрЕщеха.

# 788
  • Испания
Азис ме разплаква всеки пъти с тази песен.

# 789
Без изненади.

# 790
Ще си умра без да зная коя е Рени.

# 791
  • Испания
А, добрЮтро!

# 792
Язък, иначе браво за Рени.

# 793
Рени, разбира се. Така и предполагах с тия кършещи се ръце.

# 794
Букетът и на мене по глас ми е по- Славка (чак не мога да повярвам, че го пиша), ама пък Рени има снимки с дайре. Петя Буюклиева нямаха ли също дайрета с Краси Аврамов на Евровизия? Simple Smile
Уликата не беше, че има дайре, а че е участвала във филм, в който е свирила на дайре.

Азис понякога много дразни, но като запее народно му прощавам. JoyHeart

Общи условия

Активация на акаунт