🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 31 948
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ще си умра без да зная коя е Рени.

Рени знам коя е, но виж често споменаваната тук Лидия ми е напълно непонятна.

# 796
Отивам да попитам пак Гугъл. 😁

# 797
  • София
Този сезон обаче много им обработват гласовете, то така не е интересно, освен че не е честно Simple Smile

# 798
  • Далечният изток
Отивам да попитам пак Гугъл. 😁
Само ако от 100 години не живееш в България, ще приема, че не си чувала за Рени.

# 799
Да вземат вече да си синхронизират версиите екипът и участниците преправят ли ги тия гласове или не. 😃
То е очевидно, че ги обработват, обаче е много смешно как все твърдят, че не ги пипат, а сега Рени си каза, че са се постарали да ѝ прикрият гласа. 😁

Азис е трепач!

# 800
Гъбата и Заекът са си баш да си ходят вече. И други има, ама Носорогът не е сред тях.

И друго си мисля - мъжете, които придружават маските различни ли са?
И как са допуснали болна маска - нали са все ваксинирани и им правят постоянно тестове?

# 801
Нямам спомен да са казвали, че не обработват гласовете, още миналия сезон се дискутираше от участници и екип. Казаха че не ги модулират, което е различно.

# 802
  • DE
Сигурно съм единствената която не харесва как пее Азис Flushed Smiling Imp

# 803
  • София
...
И как са допуснали болна маска - нали са все ваксинирани и им правят постоянно тестове?
Не са я допуснали - смениха я с госпожицата миналата седмица.

# 804
  • Далечният изток
Как ще си ходи Гъбата бе?!
Тя е от неизвестните маски....  поне за мен.
Заекът да, може да си ходи следващия път или там когато участва.

# 805
Какво да съм чувала за Рени, по-точно? По името й се разбира чалга певица. Само това ми е известно. Никога не съм слушала чалга, нито съм се интересувала. Дори и от самото й появяване, когато сякаш това беше някаква мода, да залитнеш по нещо толкова никакво.

# 806
...
Не са я допуснали - смениха я с госпожицата миналата седмица.

Да, мислех си, че всички са ги ваксинирали предварително. Дано не са заразени и придружаващите ги постоянно от екипа.

# 807
Хайде, стига с тези теории кой заразен, кой ваксиниран. Моля Ви, поне тук не го пренасяйте.
За мен не е важно кой е под карантина. Радвам се, когато маската е загадъчна и има какво да покаже на зрителя

# 808
  • Далечният изток
Да, то е много модерно да изтъкнеш как не слушаш чалга и не са ти известни чалга певачките и си нещо повече от простаците, дето знаят коя е Рени.... Ами аз предпочитам да слушам класическа музика и класически рок, ама и Рени съм чувала. Чак пък толкова да ми е неизвестна...

# 809
  • София
Кобрети, чалга и аз не слушам (Лидия не знам коя е Simple Smile ), ама късните 90 "Като птица съм свободна" на Рени звучеше буквално навсякъде - на 8 декември, ако караш ски на Боровец и къде ли още не Simple Smile)) Нещо като Бяла роза на Славка Калчева, която я пускат на всяка сватба и банкет, откакто излезе (когато имаше такива работи преди "н. е.") Wink

Общи условия

Активация на акаунт