🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 32 115
  • 811
  •   1
Отговори
# 90
  • Wonderland
Съдейки по ръцете рамената ми се струват по-ниско и от водещите.

Рени ми се струва като добро предположение... Не съм запозната с гласа ѝ, когато пее само съм я чувала случайно по интервюта по ТВ.

Изпълнението не ми харесва. Не мисля, че певица от ранга на Йорданка Христова би го изпяла така Thinking ...

# 91
  • Sofia
Марта до края ли смята да се занася с танцьорчето?!
Вече е нелепа и трагикомична 😤
Горкият той 🥺 загоряла бабка да ти се сваля и то пред цяла Бг 😬

# 92
За мен Рени има по писклив глас във височините абсурд да е тя.

# 93
  • Sofia
О, не, не е Йорданка Христова. Много ми напомня на една певица Сани Алекса - Александра.

# 94
  • Испания
Съска, ако не се преструва. Рени по-скоро чъчка.

# 95
Гала изби рибата с Бони 😀

# 96
Много са дразнещи отговорите на маскираните.Трябва да отговарят по-конкретно.Какво е това:с теб ще го гледам 20пъти.Абе,кажи гледал ли си го два пъти.Нищо,че от онзи ден до днес може и пет пъти да е гледал филма.
МНищо,че не съм маскирана,Мартино аз с теб нито един път не бих изгледала който и да е филм.

# 97
  • Испания
Не може да мине без фолкаджия, мисля.

# 98
Да и аз така мисля. В другите сезони имаше по 2 във всеки, а сега не можем да намерим и 1.За това мисля, че може да са някои от новите. Като например Адам, Денис, Емрах, Алекс Теофиков

# 99
Миро води предаване по БНТ и в изданието от тази седмица видях, че доста е напълнял.

Напълнял?????!!!!!!  В сравнение от преди 2-3 години в Капките, когато беше доста напълнял е направо на половина. Чудя се как е възможно човек толкова много да отслабне. Незнам от кога го помниш, но днес даже гледах един от първите им клипове с Галка и дори там не ми се вижда да е по-дебел от сега, а тогава е бил на 20+ години...

# 100
  • София
Да, де, ама Китката май вярно е Рут - и улики, и пеене се връзват.

# 101
Съгласна, и ми се струва, че точно под маската на Букета е или фолк певица, или естрадна такава заради начина на изпяване при това изпълнение. А за Славка Калчева се съмнявам да може да изпее песен на чужд език.

# 102
Сега като върнаха записа на букета и аз чувам гласа на Рени.

# 103
  • Wonderland
100% има...дано е една поне, че ми се струва, че и Букетът и Госпожицата на там ми клонят

Честно?! Букетът продължава напред?! С това фалшиво изпълнение! Rage

Едит: Бъркам маските явно. Сега като чух Госпожицата не ми звучи като чалгаджийка. Но ми се струва, че има вероятност да е повече от 1 в този сезон

# 104
  • Испания
Не понасям Рут Колева, не слушам нейни песни и не бих могла да я разпозная. Достатъчно ми беше гледането ѝ в "Къртицата" и "Музикална академия".

Общи условия

Активация на акаунт