🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

• 32 468
  • 811
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Влади Априлов, освен че може да изглежда и да пее като Камъка, най-вероятно е бил с дълга и още по-руса коса. За химикалката ясно Wink И много се връзва по улики:
"5.   Камъкът – Улики:... Когато казват, че е бил само една пешка и излиза от играта го показват пред 5 топки- волейболна, футболна, баскетболна, тенис и пинг-понг, а той ги изблъска от „масата“ – след това казват, че се завръща като „Цар“ и се движи като Jagger – предполагам е приключил със спорта, в който е бил като пешка, след което е започнал музикална/танцова кариера, не мога да направя асоциация с Царя.- След малко ще постна една статия с колко спортове се е занимавал Simple Smile
*Движенията и маниера са ми малко рапърски - Аха Wink

Първа песен:  Zitti E Buoni на Maneskin, Втора песен: “Pretty Fly (For A White Guy)" на The Offspring, „How You Remind Me" на Nickelback

•   За него успехът и щастието не се предават по наследство. В живота си той изгражда и строи камък по камък. Той си тежи на мястото.
•   Като малък се търкалял много и много го подритвали. Често е ял шамари от големия камък. - От Ники Априлов Simple Smile
•   Не е важно какво мисли Камъка, а какво му поднася животът. Камъкът е бил  просто една пешка, която излиза от играта, за да се завърне като цар – Шах и мат .. и move like Jagger - Сега е сценарист Wink
•   Около него винаги има много шум, за това той обича спокойните моменти. Един от любимите му е рано сутрин, когато става с изгрева насаме и пие свота чаша кафе. Това е единственото време за него, само за него Той пази и държи на това време, защото само тогава не ангажира никой със себе си и никой не е ангажиран с него. Истината е, че камъкът се познава от сутринта.
•   Камъкът е голям кулинар. Това го знае от големия камък. Дай му на камъка народни манджи. Обича да готви неща които врят, защото не се страхува от огъня.
•   До него винаги е една огнена стихия, с която се пазят един друг. Стихията познава и английския маниер, защото го е практикувала. Той обаче не обича да приготвя ястия с храна от морето – не му понасят".

# 511
  • Варна
И според мен, не и се получи на Сантра. Сега да видим дали Тита ще изскочи от червея/това предположих при първото представяне и си държа на него/. Simple Smile

# 512
Ееее, защо Малинката, исках Перлата да си ходи.
Иначе и аз мисля, че Малинката е Лейди Би.

# 513
Само един път, за кратко, имах възможността да пообщувам с нея и я разбрах що за човек е - наистина абсолютна лицемерка, престорена, шумна, лигла.

# 514
Алекс какво ни заобяснявала като на идиоти,какво се крие зад тези невероятни маски и костюми?Айде нЕма нужда, да се натяга на продуцентите в ефир,докато уж разяснява на зрителите.Пък и дали има хора,които наистина гласуват в тези формати?Всички в панела не искат никой да си ходи.Сигурно.На тях им се иска безкрайно да си получават хонорарите.В студиото винаги ще ходят дечурлига,защото др.възрастни освен родителите им явно няма.
Ние тв зрителите ще се отегчим и няма да следим формата,а те да си продължават да работят за себе си.

# 515
Аз не исках нито една от двете да си ходи. Надявах се на Самурая, ама ай. Другия път. Grin

# 516
Заради тъпия Заек,дето го няма,разтягат предаването и ръсят простотии.

# 517
Само един път, за кратко, имах възможността да пообщувам с нея и я разбрах що за човек е - наистина абсолютна лицемерка, престорена, шумна, лигла.
Вачкова ли?

# 518
Всъщност къде е Заекът ?
Обясниха ли защо го няма ?!

# 519
  • Велико Търново
Заради тъпия Заек,дето го няма,разтягат предаването и ръсят простотии.
Защо заради него? Нали на мястото му е Госпожицата, не се е отворила "дупка" в трите часа заради отсъствието му.

# 520
  • София
Обещаната статия: Влади Априлов се е отдал на наследника си Влади Априлов
Благодаря за събраните улики на авторката, трудно ми е да цитирам като хората от телефона Wink
Иначе и според мен Малинката е Лейди Би Simple Smile

# 521
  • София
На Малинката сякаш един кичур тъмна коса виси под маската, в наше ляво.

# 522
За мен беше Тита. Ще видим. Долууууу маскатаааааа

# 523
не,че не познахте пак.

# 524
Брей, жената могла да пее.

Общи условия

Активация на акаунт