Сто и първа есенна плетаческа тема

• 46 162
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз най-накрая изплетох червена блуза по модела на Джениитеди.

https://www.facebook.com/108239114843218/photos/a.30356816864364 … /303567928643668/

# 646
  • Пловдив
Моята идея за "реставрация" на дивана поразен от котарака. Simple Smile
Преди време за нея търсих идеи за плътни мотиви. Споделям я, защото знам че има и други котколюбци в темата - може на някой да му е полезна...

# 647
  • Бургас
Супер! И аз така с едно цветенце си скрих скъсано на една рокля и се получи все едно е част от роклята.

# 648
Минавам само да покажа последните два завършени проекта. Полата е току що свалена от простира, а блузата вече е в употреба 😀 Завършването и при двете е италиански способ.
Хубава и спорна седмица на всички сръчни ръчички 🤗

#sikksakkskjørt
#ingendikkedarersweater
Допълвам се: плетени са в кръг

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 11:31 от *Vanja*

# 649
Нов проект. Аля Loro Piana, само там кашмир, а при мен мерино Wish Loro Piana
1500м/100 гр на 3 ката. Примерно 1100 гр + образци.

И ….

# 650
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Анджи, като видя такива плетени ансамбълчета все за теб се сещам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

преди седмица, в Ларнака видях руско говоряща двойка с малко дете, младата жена беше с такова комплектче в цвят кемъл.
много добре ѝ стоеше, беше много добра работа.

знам, че е смешно и че сигурно има много друго жени, които плетат така, но приех, че е твое дело и ми стана много приятно.

# 651
Анджи, като видя такива плетени ансамбълчета все за теб се сещам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

преди седмица, в Ларнака видях руско говоряща двойка с малко дете, младата жена беше с такова комплектче в цвят кемъл.
много добре ѝ стоеше, беше много добра работа.

знам, че е смешно и че сигурно има много друго жени, които плетат така, но приех, че е твое дело и ми стана много приятно.

Много ти благодаря. Приятно ми е.  Не, със сигурност не е моя работа, която си видяла.
В Русия и в Украйна много  жени които плетат на машина и много клиенти които искат реплика на знаменитите брендове. Знам, че има някои, които осъждат и казват че това е плагиатство. Но все пак има много жени които искат да имат копии и затова почти всички  плетачки изпълняват желания на клиенти. И аз такава🤣🙈 . Аз не съм дизайнер, аз също копирам  - гледам картинка и повтарям с някои промени. Плюс това че в Русия и Украйна има много голям избор на стокова прежда, има от какво да се избере. Менталитета на рускоговорящи е че и за туалетната ще се  накипри🤣 При полякини същото.

# 652
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на младо и стройно всичко му стои добре. защо пък да не се накипри.

аз и да се кипря ще е все тая. Wink годините не прощават.

# 653
Айде айде, никакви такива да не пишеш
Имаме си чар и ние, Добри Wink
Много ми харесват костюмчетата, ама пусто, и на курс по плетене ходих, не мога с две игли, ако ще живота ми да зависи от това! От шевната машина ме е страх Cold Sweat ми плетачна машина не съм пробвала,но усещам, че не е моето Joy
Праскам си с едната кука, интересни неща се получават. И измислям, ама много ясно, че и плета каквото съм видяла и ми е харесало. Какво плагиатство...че то х и м пуснали шапка, каквато аз оплетох още миналата година. Не им се сърдя, поласкана съм Wink

# 654
  • Бургас
Този вид ръкави винаги са ми харесвали много. Много елегантно стоят.

# 655
Специално за кипренето бях чела статия, че на някои места там мъжете са кът и ако не сложиш червило просто нямаш шансове.Не знам дали е вярно.Костюмчето е много красиво.

# 656
Качвам снимки на вече готовия проект, за схемата на който питах преди време 😊

# 657
Чудно весело! Браво, добро изпълнение.

# 658
  • Бургас
Много красиво плетиво!  Като че ли докато се го плела, си го наричала - за здраве, за обич, за смях, ......

# 659
  • София
Леле, elen4eto5, много е хубаво!
И аз ако правя нещо ръчно за някого го наричам. Колкото и да ми харесва след завършване задължително отива при този, за който е правено.
На Anji комплекта и той е извънземен. Аз мъча един потник вече втори месец, с тази скорост може следващото лято да е готов Grinning
Скрит текст:
А със скоростта,  с която пълнея може изобщо да не ми стане...

Общи условия

Активация на акаунт