Сто и първа есенна плетаческа тема

• 46 187
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не съм регистрирана в тези. По-скоро ме интересува в някой софийски магазин дали има. Мисля да й взема №№ 3 и 5.
Тук намерих, но са големи номера https://www.pleta.bg/bg/komplekt-5-br-bambukovi-kuki/

разходи се до ТСМ под моста чавдар. Simple Smile има, видях ги миналата седмица.
има и дебели бамбукови обръчи, не ги препоръчвам, преждат се закача на ръбчето между тръбичката и бамбука.

тайничко да ти кажа, че ако се беше обадила по-рано можех да ти пратя тези, които бях купила за теб миналата година.
тогава не успях да ти кажа, че единия комоплект е за теб, ти много бързо ги разкости в темата и реших, че наистина са неудобни и гадни.

Simple Smile лятото може да се видим и да ти ги дам.
така или иначе са наречени, харесват - нехаресват... твои са си.

# 616
Аз си ги купих от един безистен на Алабин за 3 -4 лв

# 617
  • Пловдив
Момичета, събирам идеи за чанта от хартиена прежда. Вчера си купих три различни цвята - бежово, шоколадово кафяво и дънково синьо. Сега издирвам модели.
Ако някоя от вас е плела подобни красоти ще се радвам да сподели - модел, клип...каквото е ползвала.

# 618
Момичета, събирам идеи за чанта от хартиена прежда. Вчера си купих три различни цвята - бежово, шоколадово кафяво и дънково синьо. Сега издирвам модели.
Ако някоя от вас е плела подобни красоти ще се радвам да сподели - модел, клип...каквото е ползвала.

сякаш по поръчка Simple Smile Simple Smile страна мам от днес

https://www.stranamam.ru/post/14937005/

# 619

Предполагам, че имате усукана хартиена рафия. Плетох от нея кръгла чанта. Но мисля че тещи модели повече подхождат към такава рафия.
Това е като идеи :

# 620
Първата, зелена е жестока !
Как се плете такова чудо ? Като споменахте хартиена прежда, наистина ли е такава, ако завали какво се случва с чантата ? 😃

# 621
Първата, зелена е жестока !
Как се плете такова чудо ? Като споменахте хартиена прежда, наистина ли е такава, ако завали какво се случва с чантата ? 😃
Средата к «бабушкин квадрат» ( помагайте с български) - 2 такива квадрата на желания размер. След това се плете или отделено от пълнеж с наметка една лента и след това се присеидинява или веднага плетеш и я прикачаш- извенявайте може малко страно  моят български описателен звучи.
Нищо няма на тая прежда, не се распада.  След изсушаване  малко ютия и идеално. Трябва много време да стои във водата да  се скъса.
Винаги като плета нещо от рафия всичко гладя и то яко, и става много по-красиви пълнежи.

# 622
Преди време някой беше плел красива чанта, имаше и клип. Май беше Хепи. Да си признае и да дава линка. Simple Smile

Добри, в теб ми беше надеждата. Много благодаря! Simple Smile  Какво ли не прави човек, за да облекчи плетенето и да  стимулира интереса на младежта. Laughing Иска да се научи да плете чорапи, само това я интересува.
Дай линк къде се намираше това място, моля те, че съм забравила.
А ти изпреде ли египетския памук?

malinkap, може ли линк от този безистен? Аз се сещам за 2 магазина за прежди на Алаби - на №6 и още един, но пак на тротоара, не е в безистен. Не се сещам ти за кой говориш.

ПС Намерих клипа с чантата

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 23:35 от Diorela

# 623
ул. Алабин 33. Последните куки обаче ги взех от Женския пазар, Александър.

# 624
Това магазина  в безистена на Търговския дом ли е ?

Отдавна не съм минавала в магазина на Александър.  В сайта не показват бамбукови, само метални, от тях имам достатъчно.

_ilka_, благодаря.

# 625
Да, метални са, в безистена

# 626
Да, с тази плетка стават много красиви чанти от твърдата хартиена рафия. От меката предполагам също.
От рафия може да се изплете всякаква чанта или раница, вместо от памучна прежда или макраме. Единственото което препоръчвам е, да се слагат дръжки, които не са от рафия. Защото тя е твърда

# 627
диорела, тук е Simple Smile
изглежда малко рови-рови и си е такова, но се откриват невероятни съкровища.
понякога има и прежди. Simple Smile
иглите са след входа направо,  почти до края, в кашонче на земята. Simple Smile ако не ги намериш, попитай момичето. много е мила, ще ти съдейства.

# 628
Не знаех, че TCM същестува. Има ли интересни неща? В началото на моста Чавдар ли е?

# 629
под моста чавдар е. мисля, че ТСМ името му е останало от преди, но принципът е същия - стоки, докарани от складове в други държави, се разпродават тук на по-приемливи цени.

Simple Smile винаги намирам нещо, което много, много ми трябва. понякога даже не знам за какво служи, но пак ми трябва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт