Колко търпение е нужно?

• 14 790
  • 432
  •   1
Отговори
# 30
И моя мъж е имал такива моменти с изключение на разговорите с колеги, вместо това говореше с мен или просто казваше, че не му се говори. Не бих казала, че търпя,защото няма какво да търпя. Човекът е имал кофти период или ден, аз също имам и и той "търпи".
Точно това, което е обяснено не бих го позволила за повече от месец. Пича я използва за прислужница и секс робиня и иска тишина и спокойствие. Аз бих му осигурила тишината и спокойствието с моята липса.

# 31
Различни хора с различни приоритети. Никой не е виновен, просто не са един за друг, имат различно виждане на живота. Най-добре да се разделят сега, докато не са обременени с деца, общи имоти и т.н. Иначе ще е кофти, цял живот зле придружена. Винаги сама, няма с кого да си каже две думи, да обсъди каквото я вълнува и тревожи. Кому е нужен такъв мъж? Нужния е вероятно някъде, трябва само да се намери.

# 32
  • Сф
Аз не съм била в такава ситуация, но моята приятелка беше. В началото уж всичко беше ок, но после стана същото. Оказа се ,че е живял с нея повече за удобство , отколкото за друго. Уж смени работата за повече пари, почна да изплаща кола ( не скъпа) и в момента з някакъв ден в който тя му задала въпроса " ще намериш пари или пак да готвя леща?" ,И отговора- Готви леща ..та каза само че си е представила само, ако имаше и бебе в ситуацията, щото и затова е имало приказки ,та веднага му е събрала багажчето и той е бил много изненадан. Толкова много, че няма и година и се ожени за имотна колежка, която си бил нябелязал..беше намерила и чатове ли, що ли..не че е имало нещо, но човека си е правил и резервна сметка явно или де да знам.
Понякога е просто и се е превърнало в съжителство за удобство, на това ми прилича . Нека приятелката си помисли добре какво точно ги свързва . Историята и е почти едно към едно с тая дето разказвам.

# 33
Момичето надали ще се разбере и остарее с него.
Или са много различни характери, или имат някакъв друг проблем във връзката.
Да му даде още един шанс за промяна, ако още го обича, но той да е напълно на ясно със ситуацията и после да си прави сметката. Щом сега е такъв, какво остава след 10/20 години?
Тя как си се представя след 5 години? След една даже?

# 34
Някой каза, че едно домакинство от двама не било кой знае каква тежест, че да се прави на въпрос. И е така, и не е. За тежкото не е тежко, но и никой не е длъжен да подгъзува на другия. Аз на моя му събрах багажа, след репликата " Кво толкова ти тежи, че вършиш всичко вкъщи като цял ден седиш на работа на един стол пред компютъра?". Всички работим, всички се изморяваме на работа, но задължения има и вкъщи и те трябва да се свършат. Един път единия, другия път другия, третия път заедно, но някой да ми се прави на принц, да се прибирам от работа и да заварвам бардак вкъщи, а той да е почивал същия ден и да ме посреща от дивана с " какво ще ядем?" , ще го правя на въпрос и още как. Аз не съм малката булка. Нищо не тежи, когато се отнасят с теб с уважение, а не като с обслужващ персонал.

# 35
Има интровертни и екстровертни хора. Ако екстроверт се събере с интроверт обикновено нещата не завършват добре защото интроверта си има нужда от спокойствието след цял ден напрежение сред "хора". Докато за екстроверта това е непонятно. Той се "зарежда" чрез срещите си и общуването си с хората. И да - хората трябва да си паснат, за да са заедно.
Бях с такъв дето имаше нужда всяка вечер да се събира с тоя или оня у дома. Ами щях да го убия. И него и другарчетата му. За него пък аз бях "асоциална" и дръпната.

# 36
8 месеца са голям кредит. Щом дори отказва разговор, нещата са тръгнали да се разпадат, но на него му е удобно да живее така.
Тази тема е далеч от съжителство на интроверт и екстроверт.

# 37
Arielle,  интровертни и екстровертни хора си личат от началото. Не става изведнъж. 

А като не е тежко домакинството, значи няма да му тежи, може спокойно да се включва.
И пак стигаме до отношенията м/у тях. За какво ми е да живея с някой, ако когато не общуваме в свободното си време? Единият секс не прави връзката пълноценна.

# 38
Ариел, какви екстроверти и интроверти, защо такива крайности? Момичето не е екстроверт, но не е и интроверт. Не е искала купони, дискотеки, събирания, просто една нормална връзка, в която да излязат някъде от време на време двамата, да хапнат, да се разходят и да се приберат. Да имат своите моменти, разговори. Че аз със съквартиранти съм имала по-пълноценни взаимоотношения. Защо като става дума за нея е интроверт, ама като звънне колегата веднага става екстроверт и по един час си лафи с него? Той просто е намерил мекото на хляба.

Моят и за дете напираше и като си представих как ще отглеждам и детето сама, лошо ми стана, освестих се и кой откъде е.

# 39
  • София
Интроверт/екстраверт е супер комбинация. Оставяш екстраверта да се занимава със социалните ситуации, а ти си релаксиш.

# 40
Няма значение кой прав, кой крив - различни неща искат от връзката и заедно не мелят добре брашно. Половината от тази не особено дълга, но не и съвсем кратка връзка жената е прекарала в състояние на неудовлетворение. Определено е време за някаква равносметка, че то времето си лети.

# 41
Не е трябвало да се събира с него, след като не покрива и базовите и изисквания нито пък е нужно да стои в тази връзка, щом се дразни.
На мен например не ми пречи, ако мъжът ми говори един час с колега.

# 42
Всеки има дни да не му се говори, да е преуморен. Но не е нон-стоп. Да мълчиш и после да се завреш да си играеш на играта е много грозен игнор. Съвсем никъде да не искаш да мръднеш е характер, не преумора. Да абдикираш от помощ в домакинство и само да вдигаш скандали, не го приемам аз. Що да е лигла момичето? И тя работи, има нужда от един приятен разговор вечер, не да гледа стената докато НЕлигльото си цъка телефона или си говори с арменския поп. Аз ако ми каже лигла след такова отношение, събирам багажа и да ме няма. Не търпя. Имала съм подобна ситуация, не чак с такива мащаби. Не търпях.

# 43
На мен например не ми пречи, ако мъжът ми говори един час с колега.
И на мен, стига да говори И с мен извън другите му разговори.

# 44
Вече са минали 8 месеца?! Шута. На секундата.
Изпитателният срок на работа е до 6 месеца.
Мъж, който ми говори как работи за нас и/или как ме издържа и ми плаща сметките, ще търпя, докато ми одобрят кредита и намеря квартира. Между 4 и 14 дни. И няма да правя секс с него.
8 месеца, майкоу....

Общи условия

Активация на акаунт