Колко търпение е нужно?

• 14 863
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
  • Тра-ла-ла
Съфорумките, които възхваляват въпросния тюфлек - моля да го осиновят, да си го вземат за мъж, за любовник или за домашен любимец. Нека този човек да намери перфектната среда за себе си и да спре да мъчи повече жени.

# 241
  • София
Бъркаш, Бътър, ама не знам как да ти обясня какво е влюбен и вдъхновен човек, като за теб висша проява на любов е мъж да изневери, но да го скрие от жена си. Просто приеми, че повечето хора имат други критерии за отношението към тях и собствената си стойност.

# 242
Съфорумките, които възхваляват въпросния тюфлек - моля да го осиновят, да си го вземат за мъж, за любовник или за домашен любимец. Нека този човек да намери перфектната среда за себе си и да спре да мъчи повече жени.

Чак пък възхваляване???
Чисто и просто да се разделят и толкова. Погрешно е и да се възхвалява, и да се низвергва. Не си пасват, да се разделят, защо стана такъв въпрос не знам.

# 243
Това за секса ми дойде много. Тя иска да се калкулира, че прави секс? Да получи нещо в замяна на това? Мислех си, че щом аз го правя за кеф, значи и другите са така. И не, нямам нужда да го осиновявам, имам си дете, внуче и мъж. Просто като не ми харесва съвместния живот с някого, хайде, по пътя си. Без манипулации на дребно.

# 244
Аз пък въпреки всичко мисля, че той я обича ! Защо ли ? Еми щото никой мъж няма да се юрне да изкарва повече пари, за да осигури благоденствие на жената до него, ако тя не му е важна. И ако тя положи малко усилия да не е толкова дребнава, негативна и досадна може да имат щастлива връзка, която да прерастне в брак.
Тя определено е зелена още и изобщо не познава мъжете. Прав е, когато й е казал, че е лигава.

Госпожа, вие прочетохте ли първия пост?
Значи, той не пипва нищо вкъщи. Не чисти, не готви, не пере, нищо.
И двамата работят. Тя има 8 почивни дни, а той 15. И тя трябва да върши всичко. Откъде накъде?
Единственото, което иска от нея е да готви.
Ако тя поиска някакво внимание, отказва. Отказва  да говори с нея, чати си по телефона, говори по 1 час с някакви мъже. Не излиза никъде с нея, щото бил изморен дори в почивните дни. Тоест я приема за саксия. Но за да я изчука не е изморен.
И за теб това е нормално съжителство м/у хора, които уж би трябвало да са влюбени и да се обичат. Моля ти се.
Но ако и ти получаваш отношение като на куче и не познаваш друго отношение, разбирам те.
Също така при такова отношение е напълно нормално на нея вече да не и се прави секс с въпросния.
Това че е сменила работата за да изкарва пари, не го пише никъде, нито, че го е направил заради нея. Това са си твои фантазии някакви. Ти просто не четеш какво се пише.

Да бе да. Ще работя аз, ще деля сметките с някой, ама ще върша цялата къщна работа. Как пък не.
Щом ще се дели, всичко се дели. Ако на някой не му изнася и няма получено елементарно възпитание за битов живот, го връщам на майка му. Да не говорим и за въпросното отношение.
Ми стой си стара мома.
Като имаш 16 години брак и 2 деца и мъжът ти изкарва пари, тогава ще се мериш с мене по отношение на мъжете.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 19:22 от buttercake

# 245
Не, жената не го калкулира секса, само е споделила, че мъжът се сърди, ако му се отказва. Явно този иначе толкова влюбен и окрилен човек още на втората година не извиква желание в обекта на своята любов, чудно защо ли.

# 246
Това за секса ми дойде много. Тя иска да се калкулира, че прави секс? Да получи нещо в замяна на това? Мислех си, че щом аз го правя за кеф, значи и другите са така. И не, нямам нужда да го осиновявам, имам си дете, внуче и мъж. Просто като не ми харесва съвместния живот с някого, хайде, по пътя си. Без манипулации на дребно.

Аз също бих си събрала парцалите и се махнала. Ама далеч по-добре е да се правят драми, да има как колежките да ни съжаляват и да ни разнасят из бг. мама.
И съм убедена, че тя няма да се изнесе просто защото е свикнала с него и умира от страх да не остане сама. По-добре с такъв от колкото сама. После льольото бил виновен. Тя най-чистата.

# 247
Калинааа, ела разкажи какво благоденствие осигурява нашият герой, че нещо  изтървам!
Поршета, Дубай, шопинг в Милано, плаж на Малдивите, лее се благодат за завист на околните.

# 248
Секса беше намесен в съвсем различен смисъл, а не че е някаква разменна монета. Явно на него не му е лошо в тази връзка, има кой да поема половината разходи, има кой да му готви, чисти, пере, има какво да ч*ка. Живот си живее човека.
А тя какво има? Какво дава той? Като изключим секса, който явно трябва да прави и за да не й се цупят, как са задоволени нейните потребности?

# 249
... и като забременее и роди, драмите пак ще продължават ама този път с дете. Тоя филм вече съм го гледала. И пак ще се тръшка и ще реве и няма да иска да го напуска. Колко такива теми има из форума...

# 250
Не я подкокоросвайте, ще изтърве и тоз влак.
Щом вече говорим за влакове, темата окончателно е у къра.
Стринка да каже на колко е 'момчето' и на колко героинята. Да не се окаже някой стар ерген на 35 със заплата колкото мене, който не може да си плати сам наема.
Между другото, има жени, които могат да се похвалят с далеч повече успехи от това, че някой ги издържа, или че се налага да блъскат като мъже, за да вържат двата края. Но те вероятно са от друго село.

# 251
  • София
Момичето да го освобождава господина, че на опашка чакат много за него. Уви има толкова много жени, които се примиряват с трохи. Това неглижиране, пренебрежение, изневери, важно е са хвърлят едно пари там и да си вървят годините съвместен живот. Все пак по- добре да си със статут на фикус, отколкото на стара мома.

# 252
  • Тра-ла-ла
Тюфлекът какво прави в почивните си дни? Само спи, пърди и се ослушва? Абсолютно никъде ли не излиза? При роднини, приятели, да напазарува?! По празници и отпуски двамата поне ходят ли някъде?

А това, че някой работи на 8ч работен ден, а друг на 12ч - не значи, че вторият има по-натоварваща работа. Все пак не са 12ч на поточна линия или в мина, а в офис от където тюфлекът се налага чат-пат да врътне телефон на байчовците да вдигнат гълъбите и да оправят някоя авария и после да чукне отчет в 10 реда по имейл.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:38 от Джулая

# 253
Момичето промени ли с нещо плана си след всички напъни тука?

# 254
Момичето е на 25 години, господинът е година-две по-голям. Някои хора изтърваха козите в царевицата с тея разменни монети под формата на секс. Ма то нормално, ако самите те боравят с тая валута.
Никъде не съм казвала, че е включила секса като разменна монета, казах само, че уж е много изморен и не му се говори, не я ебава за слива, ама вечер чака под сливата и се цупи, когато му се откаже. А тя явно си му отказва все по-често и разбирам прекрасно защо. Добре, че не пусна темата лично, че направо щеше да е страшно. То бива измислици, ама чак пък толкова. И не, не е само черен, знае му положителните черти, ама явно са по-незначителни от отрицателните. И моят имаше много положителни черти, ама отрицателните му бяха в тотален разрез с моите разбирания. Когато няма комуникация и приятни моменти, боли те дедовия, че не пие, не кръшка и не те бие.

Общи условия

Активация на акаунт