Колко търпение е нужно?

• 14 824
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
Трябвало е да му кажеш: "Алооо, как ще ги продаваш парцелите! Аз чаках да ми ги припишеш на мен, ама като си скръндза, отказах се... много си стиснат". Щеше да го запомни Simple Smile

# 361
Аз пък щях да му кажа - щом вече нямаш имоти, за чий си ми? Чаках и като не стана, си потърсих друг имотен.
Някои мъже са пълни дебили.

# 362
  • София
Е, постфактум всеки се сеща за някаква оригинална реплика, но когато трябва, винаги ли ви идва на устата?
Тя е била сащисана от неговото нахалство. Сега поне си знае.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 15:47 от Cuckoo

# 363
И това е вярно, направо да онемееш от подобни дивотии.

# 364
Е, постфактум всеки се сеща за някаква оригинална реплика, но когато трябва, винаги ли ви идва на устата?
Тя е била сащисана от неговото нахалство. Сега поне си знае.

Чак винаги не, но са ми идвали често оригинални щуротии.

# 365
То и трудно ще ти дойде такава реплика в подобна ситуация - виждаш байо, поздравявате се, тръгваш добронамерено и той вземе, че те застреля. И друг момент има - този, който не е продължил напред и няма нови успехи на любовния и въобще какъвто и да е фронт, започва да живее с идеята, че като те срещне на улицата, ще ти рекне разни истини, да си знаеш, та направо си подготвя речта.

# 366
То си е до човек. Някои може веднага да кажат нещо на място, други не.
То и аз не съм живяла с идеята онзи като го видя какво ще му кажа, но ми се е случвало и съм си казвала.
Е, понякога съм оставяла и безмълвна.

# 367
Явно сериозно съм го жегнала с това, че го помолих да напусне, щом след години още му държи влага.

# 368
  • София
Аз си правя монолози за всеки повод Mr. Green

# 369
Трябвало е да му кажеш: "Алооо, как ще ги продаваш парцелите! Аз чаках да ми ги припишеш на мен, ама като си скръндза, отказах се... много си стиснат". Щеше да го запомни Simple Smile
И какво ще постигне с тази реплика?
Ще му потвърди страховете и ще разказва надлъж и нашир колко се е отървал от тази меркантилиница. Обидното пак ще е за нея ако не е такава, а познати и приятели ще променят отношението си.

По- добре никакъв контакт, подадени реплики и падане на неговото ниво. Поздравява и подминава с вдигната глава. Толкова.
Как пък няма да се ангажирам с диалози и обяснения!!

# 370
Контеса, човек като него само от това разбира Simple Smile От друго няма да се впечатли просто Simple Smile Тук се майтапим все пак. Какво да се пъне да се доказва каква е била на бивш, той все едно не я познава.

# 371
Контеса, човек като него само от това разбира Simple Smile От друго няма да се впечатли просто Simple Smile Тук се майтапим все пак. Какво да се пъне да се доказва каква е била на бивш, той все едно не я познава.
Явно грам не я познава ( въпреки увереността му в противното) и вредата от подобни неща би била само за нея.

# 372
Мда, има хора, които са на вие с иронията и с шегата. Щеше да го приеме за чиста монета. Аз бих се държала леко пренебрежително и ехидно. Един вид, над нещата и над него.

# 373
  • Тра-ла-ла
Едно " Здравей, извинявай, но бързам. Гаджето ме чака да събираме багаж за Малдивите" ....и ще се н@с*ре на място 😂😂😂 Никакъв обяснителен режим, а директен игнор с леко надцакване.

# 374
Чета съветите как било трябвало да се реагира и се питам, с извинение, това детската градина ли е или началното училище? Щото на такава възраст се измислят такива номера. Зрелите хора се държат зряло и не се занимават с глупости. 

Общи условия

Активация на акаунт