Колко търпение е нужно?

• 14 816
  • 432
  •   1
Отговори
# 375
Зрелите хора също така не изнасят представления колко са напред и бившите как са изпуснали примоцията.
Аз не бих искала някой да ме запомни като вид ' тъпа използвачка, дето я наврях на кучето под опашката'. Това предполага да продължи да ме третира като тъпа. Такова поведение трябва да се пресече.

# 376
ОК, ама нали знаеш - убий простака с мълчание. Мълчаливото презрение, само с нужната гримаса, съвсем добре върши работа.

# 377
С бившите, когато се засечем, се държа мило. Старите ни отношения не обсъждам - когато е трябвало, сме ги обсъдили.

# 378
  • Paris, France
Зрелите хора също така не изнасят представления колко са напред и бившите как са изпуснали примоцията.
Аз не бих искала някой да ме запомни като вид ' тъпа използвачка, дето я наврях на кучето под опашката'. Това предполага да продължи да ме третира като тъпа. Такова поведение трябва да се пресече.

Ще се напикая от смях. "Изпуснали промоцията". 👍

На мене ми е все тая с какво ме запомня живеещ у мама и баба. Що пък трябва да ме помни умна?

Как имате време за празни разговори с безперспективни бивши? С последния бивш се разделихме без драми и останахме приятели. Искрено го харесвам много и бих направила всичко, което ме помоли. Говорим си като се видим. Тези, дето не са ми харесали ги подминавам, защото излишно негативизират.

Стрино Калино, за дърпане на ушите си. Красива, млада жена седи права и слуша кой прехвърлил земи. Разбирам да ти ги е прехвърлил на тебе, ама да си губиш младото време да слушаш такъв!!!!!!!

# 379
ОК, ама нали знаеш - убий простака с мълчание. Мълчаливото презрение, само с нужната гримаса, съвсем добре върши работа.
О, не, точно с простака изобщо не върши работа. Този конкретен израз е ...израз на безпомощност - нямаш какво да отговориш и мълчиш, простакът е прав.
Простакът се убива с правилните думи.  Академичен речник с подчертан пейоративен жест - хем да усети, че го завираш под кучата опашка, хем да не е много сигурен как точно.

# 380

Стрино Калино, за дърпане на ушите си. Красива, млада жена седи права и слуша кой прехвърлил земи. Разбирам да ти ги е прехвърлил на тебе, ама да си губиш младото време да слушаш такъв!!!!!!!
Слушам внимателно всичко аз и първо се вбесявам, после си викам " Ето, правилно решение съм взела".
Относно това какво ще каже и на кого, все тая ми е. Той беше казал на обща позната, че сме се разделили, защото не съм искала деца. 😅 Викам ѝ " Искам бе, ама не от него".

# 381
Мале, какъв нагъл лъжец.
Абе, отървала си се. Трябвало е да почерпиш и купон да вдигнеш.

# 382
Егати маринковеца! Ей от такива льохмани тръгват легендите, че днешните жени не щяли да се обвързват и раждат, ами си гледали живота и като станели на 40 нам си какво. Море, гьостерицата...

# 383
  • Paris, France
О, не, точно с простака изобщо не върши работа. Този конкретен израз е ...израз на безпомощност - нямаш какво да отговориш и мълчиш, простакът е прав.
Простакът се убива с правилните думи.  Академичен речник с подчертан пейоративен жест - хем да усети, че го завираш под кучата опашка, хем да не е много сигурен как точно.

Пробвала съм академичния речник, даже в бг-мамма, но много хора не го разбират, даже тук. С простаците - простакеса! Клин клин избива 🤩. Аз умея да се нагаждам и ти също 😇.

С простаците много върви да се изкарвам супер утилитарна и себична + леко дебилна.

Егати маринковеца! Ей от такива льохмани тръгват легендите, че днешните жени не щяли да се обвързват и раждат, ами си гледали живота и като станели на 40 нам си какво. Море, гьостерицата...

Ми, не е от тях. Не държим да се обвързваме и да раждаме, дори и от сложняци. Факт и със стрина Калина го потвърждавате.

# 384
Много го мислиш за човек, чието мнение ти е безразлично. Не разбирам и какъв е смисълът изобщо да говориш с него "здравей" и "чао" е най-добрия случай.
Не бих си губила времето да обмислям простотиите на някакъв, който изобщо не ме вълнува.

# 385
Неве, между 'не държа да се обвързвам' и 'не държа да се обвързвам с маринкин' има нюанс Grinning
Аз държа да се обвързвам с определен тип. Като не става, не се обвързвам.

# 386
  • Варна
Ей от такива льохмани тръгват легендите, че днешните жени не щяли да се обвързват и раждат, ами си гледали живота и като станели на 40 нам си какво...

В тази връзка да споделя неволно дочут разговор. Трима млади мъже, видимо 30-35 г. единия е адвокат, другите, мисля, банкови служители -  коментираха, че ако до 20-25 не се е оженила една мома, сетне не става за съпруга.  Все били неизучени, ненаходили се, перманентно изискващи и недоволни.  Жена, която е създала семейство, можела да се реализира, хем с подкрепата на мъжа до нея, заедно израствали и се учели що е семейство, а после всеки с изградени навиици не ставало и т.н. За адвоката знам, че е женен, другите са  ми неизвестни.
Хем много странно ми прозвуча от млади мъже, хем има някои нещица дет съм склонна да се съглася...

# 387
Ох... Плясък, не знам кое по-напред и дали изобщо да се занимавам да коментирам.

# 388
  • Варна
Да ти кажа, каквото и да изкоментираме... няма да променим мнението на онези, които мислят така. Ама дали това е тенденцията в мъжкото схващане? (аз съм донякъде склонна да се съглася в частта, че с годините човек установява някакви навици и лесно не се пречупва)

# 389
  • Тра-ла-ла
Плямпали са си теоретично и утопично...Женените мъже откъде знаят какво ставало след 25г с жената без семейство и деца?! Bowtie И си представям един адвокат с добра и активна практика как откъсва от своето лично и работно време, за да се развива жена му....мдааа. Пък нищо чудно другите в разговора да си ергенеят и да са набарали свещената истина, че младото гадже има как да си го моделират по свой вкус...

Общи условия

Активация на акаунт