Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тази награда за мен е абсолютно заслужена. Би било срамота да я бяха присъдили на друга двойка. Наистина сме the most powerful couple of the year. На сезон 2020/2021 и не само. За другите категории съм склонна да приема други победители и бих се обосновала защо, но в тази за мен има само една двойка победители - Ханкер. Heart
Ханде и Керем са спечелили в категорията Най добра двойка от сериял и награждаването ще е на 4.ноември

# 106
А аз вече си ги предствям на награждаването. Само ако смеят да не отидат. Няма да е честно спрямо целия фандом. Искам ги на подиума...много...

# 107
  • София
А миналата година (2020) раздавали ли са се тези награди?? Церемония може би не е имало заради Ковида, че тогава беше пикът, но награди имало ли е? Защото за 2020-та година не виждам кой друг може да е взел наградите за най-добър ромком, най-добра двойка и т.н. Те нашите нямаха конкуренция. Любов на покрива беше много слаб сериал, а Мистър грешен приключи дори преди него, въпреки че според мен беше по-добрият и имаше хляб в сценария. Wink

# 108
Dalmand_07,
          Peaky.blinders, страхотна игра на всички актьори в сериала. Препоръвам Ви, го момичета.Animal Dolphin

Нашия си е чаровник, в един от лайфовете Ханде го нарече peaky воу ...Revolving Hearts закачка, но сладка ...,
като при влюбени.
И ... https://www.youtube.com/watch?v=nV_lziScorU, анализа на Филан,Филан.
Сладки съница.Flowers Four Leaf Clover

# 109
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 110
Добро утро!🌞
Много се радвам за наградата!👻 Керем и Ханде я заслужават заради целия си труд, който положиха, играейки Еда и Серкан. Даже според мен заслужаваме и наградата за най-добър ромком.😜

Едит:Сега забелязах, че на снимката пише, че церемонията по награждаване ще се проведе на 4 ноември.🙈

Бърборанке, предни години не е имало категория за най-добър ромком. Обаче миналата година наградата за най-добра двойка спечелиха Аслъхан Гюнер и Исмаил Демирджи. Участваха в сериала "Северна звезда" и ни бяха конкуренти по времето, когато СЧК се излъчваше в събота.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 09:46 от Анонимен

# 111
# 112
Добро утро!🌞
Много се радвам за наградата!👻 Керем и Ханде я заслужават заради целия си труд, който положиха, играейки Еда и Серкан. Даже според мен заслужаваме и наградата за най-добър ромком.😜

Не, не... Заслужаваме награда за една толкова истинска и реална любов, която на всичкото отгоре е изиграна впечатляващо, пресъздадена убедително и запечатана за вечни времена на екран от световен мащаб... Днес се сетих как Серкан обхождаше с устни и рисуваше любовта си по лицето на Ханде... И как с дрезгаво-прекрасния си тембър мъркаше като безнадеждно влюбен голям котарак...  Прекрасни бяха! И да онагледя все пак....

https://www.youtube.com/watch?v=ThkyueUqIuY

# 113
  • София

1,772 милиарда гледания в YouTube. Продава се в 75 държави и се брои. Печели 2 награди Shorty Аdwards. Счупен световен Twitter рекорд с 9 милиона туитове за по -малко от 24 часа. Фантастични рейтинги за първите 20 серии, след това средни до началото на 40 -та серия и стабилни до 52 -ри епизод. Честно казано, никой няма да види тези числа скоро.

# 114
  • Dupnica
Flowers Fallen Leaf Здравейте в дъждовния есенен ден!
 Purple Heart Браво за наградата-Най-добра двойка от сериал, напълно заслужена!
Дано да се явят на подиума и да зарадват нас феновете. Ribbon

Сериалът сварши и ние с нетърпение очакваме и инфо, за това как продължават напред.
Разбираемо никой не забравя любимите си актьори, с които повече от година е съпреживявал
и очаквал следващия епизод с нетърпение. Повече от година в която виртуалните срещи в темата
помагаха да се откъснем от ежедневието и да внесем чар,обаяние и любов. Sparkling Heart
И сега макар и да е по тихо тук намирам време да прочета , а понякога и да споделя мисли с вас,
които правите денят ми по-хубав и смислен! Flowers Hibiscus
Благодаря, че ви открих и че ме приехте!

Прекрасен ден с много радости!

# 115
Ханде отива на Гран при на Турция във Формула 1

Wink

и Башак с "Ферит" са там Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 14:41 от mi_si

# 116
На мен пак ми се причува гласът на Керем на клипчето. Дали и той е там?

# 117
И Керем е с Ханде. Преди малко постна стори.🏎

# 118
  • София
На мен пак ми се причува гласът на Керем на клипчето. Дали и той е там?
Не се съмнявай. Къде е Ханде без Керем и то на формула 1? Ханде винаги много елегантно ни поднася нещата. Типично в нейн стил. А Керем само допълва картинката.

# 119
Това започна да се върти из соц. мрежи. Качеството е под всякаква критика

Общи условия

Активация на акаунт