Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 105)

• 35 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
По опашлето го познават Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем на корици

# 121
  • София
Диамант, скоро ще се появи и друго по-ясно видео. Някой любител се е опитал да ги заснеме, но явно е от далече и не е с професионална камера. Но ето, че и Ханде не закъсня с нейното клипче от формулата.

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2681376860861301623/

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 15:18 от БлагаВест

# 122
Ето ги:

Gift Heart

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 15:32 от mi_si

# 123
Вече бяха започнали да ми липсват Heart Eyes

# 124
Големи сладури са.
Да ни зарадват малко, като пуснат още няколко снимки Simple Smile

# 125
  • София
Ето я и Башак. Събрали са се хубава компания.

Вижда се на заден план малко от Ханде.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 16:03 от БлагаВест

# 126
"Ферит и Пъръл" ако не са просто добри приятели, равносметката е, че извън снимачната площадка се заформиха две двойки  Sunglasses Черешка и малкия карфиол и те много се привързаха един към друг, ама за тях е рано Joy

# 127
  • София
Чаръ (Ферит) днес има рд, навършва 32. Да е жив и здрав! Те с Башак, за разлика от нашите, не ни спестяват снимки заедно. Мисля обаче, че е време да го приемем. Не за друго, а защото иначе е едно постоянно очакване, което носи след себе си разочарование. Не знам кога и дали нашите ще се отпуснат и ще започнат да споделят снимки заедно, което е напълно нормално, предвид че са двойка. В миналото, с предишните им сериозни половинки, са си споделяли снимки и клипчета на воля. Не знам кое сега ги кара да се притесняват и да са толкова пестеливи. Че те постоянно са заедно. Със сигурност имат много общи снимки. Защо не искат да споделят нищо, те си знаят. Приемам го, защото това е техният личен живот и изборът до колко да ни допуснат в него е само техен. Simple Smile И все пак много се радвам, когато излезе някаква обща тяхна снимка. По-красиви са заедно и усмихват деня ми, когато ги видя. Heart Eyes

# 128
# 129
Тъкмо когато започне да се усеща липсата им и те пак решат да пуснат нещо. Харесва ми тази тяхна деликатност, не напомнят постоянно за себе си Heart Eyes

# 130
# 131
  • София
Марги, много добре действат до този момент. Ако непрекъснато ни качват снимки ще започнат да омръзват. Освен това така те ни държат в едно очакване. Има и този момент, че и двамата са предпазливи и се опитват да не повтарят историите от предишните си връзки, когато са показвали на показ живота си с тях. Явно сега искат да не се натрапват, защото има и недоброжелатели, които могат да използват всяко нещо срещу тях. Те ще преценят, кога и колко да ни поднесат. А ние засега сме спокойни и знаем, че са заедно и много се обичат.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1447186665945145348

Ясемин, приятелка на Керем,  също е на формулата.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:07 от БлагаВест

# 132
  • София
Безброй пъти сме го писали вече, но няма да ми омръзне да го повтарям - това Бамби е нереално красиво!!! Толкова нежна, женствена, като нарисувана е. Пу-пу! Heart Eyes

# 133
и неща забавно, на което попаднах Joy

# 134
Много са сладки и красиви. И се радвам че не афишират връзката си като някои други известни личности. И двамата са скромно красиви и прекрасни.

И Ханде си пази баджовете.

Май Ханде си пада много по носенето на шапки, но винаги е естествено красива и прекрасна.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:53 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт